Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Някой да каже добър аниматор. Без шоколад и Светльо е зает. Нямам нищо против шоколад, но повечето деца са малки, да не казвам и бебета. Мисля, че ще се плашат от микрофона Simple Smile

# 571
  • Ямбол
НанаПопитай в Парти клуб Арлекино какво могат да предложат,те си имат.

# 572
Да ама ние няма да сме в арлекино, а на Меркурий, понеже възрастните доста повече от децата и Арлекино не е особено привлекателен в този случай

# 573
  • Ямбол
Нана ок,просто за аниматор попитай там.

# 574
Нана, аз не съм ползвала услугите на шоколад и не знам за какъв микрофон говориш, но мисля, че ще се съобразят, ако не искаш да е шумно.

# 575
Здравейте,Шоколад се занимават с по големи деца над 3 години до колкото знам защото те имат много игри да занимават децата,но са за по големи,а  знам че има една жена която се занимава с по малки виждала сам я на Арлекино.

# 576
А на Меркурий има ли обособен кът за деца, не съм ходила там от няколко години и не съм запозната?

# 577
Има люлки, пързалка и катерушки. На мен ми харесва понеже те са до малката зала, която е много подходяща за такъв вид събирания. Удобно е много, защото децата не беснеят в целия ресторант, а в по-малка зала и е по-угледно  Hug

# 578
Изключително съм доволнa от бaте Сaшко.Дойде по- рaно ,зa дa се приготви,и зa дa зaпочне в точния чaс в който се уговорихме.Aз не искaх дa ги рисувa и имaше сaмо зaбaвления-игри,фокуси, дискотекa,костюмк,пяхa нa микрофонa,отговaряхa нa въпросчетa.Не ги остaви зa секундa и зa миг не им изтървa внимaнието.Нито им прaви зaбелжки,aбе мнооооого съм доволнa Simple Smile
0898 76 05 09,нашите деца са по-големи ,питай го  и се разберете Peace

# 579
Петък, 4 април, 11ч. в Градкия парк, малкия розариум - Бебешко кафе с ЛЛЛ. На сладки приказки, в красивия пролетен парк, да си поговорим на всякакви свободни теми около кърменето, захранването, храненето, отбиването и родителството чрез кърмене. Повече информация - тук. Заповядайте!  Hug

# 580
Вчера прочетох реклама на сладкарска къща Кенди. Пишеше, че организират детски рожденни дни

# 581
Вчера прочетох реклама на сладкарска къща Кенди. Пишеше, че организират детски рожденни дни
Къде се намира сладкарска къща Кенди?

# 582
Не знам къде точно, някой квартал беше. Имат кафе-сладкарница срещу ясла "Слънчево детство", до ЦДГ"Пламъче". Това е зад площад Боровец. Минала година взехме торта от тях. Много вкусна беше. Онзи ден седнах да пия кафе там, докат стане време да взема баткото от градина. Видях трансперант с реклама и затова писах. Вчера след поста ми пак ходих. Улучих детско парти в приземния етаж /нещо като при сладкарница "Ивета"/. Не съм слизала и не знам какво представлява. Седнах отвън и само чувах. Децата бяха около 8-9 годишни и много се забавляваха. Имаше водещ, който им пускаше караоке. Но после едно 2-3 годишно момченце излезе при родителите си и остана отвън. Явно не е за малки деца. Но рожденничката беше по-голяма и  партито е за нея

# 583
  • Ямбол
Къде се намира сладкарска къща Кенди?
"Граф Игнатиев", до бл.70, срещу LIDL

# 584
Преведени сa детските Peace

Общи условия

Активация на акаунт