Коса с омбре ефект

• 122 497
  • 162
  •   1
Отговори
# 45
  • София - град
Не зная, аз съм с тънка много боядисвана коса, но не увредена в никакъв случай. Боядисвам се сама вкъщи и съм била какви ли не цветове, това за първи път ми се случва. Сега съм си взела обикновена руса боя и ще видим утре какво ще стане. Поне си запазих четката хахахха

# 46
  • София
Не зная, аз съм с тънка много боядисвана коса, но не увредена в никакъв случай. Боядисвам се сама вкъщи и съм била какви ли не цветове, това за първи път ми се случва. Сега съм си взела обикновена руса боя и ще видим утре какво ще стане. Поне си запазих четката хахахха

И аз я запазих  Laughing Да се похвалиш утре  bouquet

# 47
  • София
На какъв цвят правихте?И кой номер взехте?Аз съм метнала око на този за най-светла коса,но аз съм руса и мисля че няма да има разлика при мен Rolling EyesСложете снимки Flutter

# 48
  • БГ
Здравейте,
смятате ли че това преливане може да се получи в домашни условия с боята на лореал на никога небоядисвана коса Simple Smile (косата ми е като на момичето на снимката)
Скрит текст:

# 49
Абсурд е да стане без фризьор.

# 50
  • София
Здравейте,
смятате ли че това преливане може да се получи в домашни условия с боята на лореал на никога небоядисвана коса Simple Smile (косата ми е като на момичето на снимката)
Скрит текст:

хич не е абсурдно,просто трябва някой да те намаже Peace
Първо са маже около 4 пръста отдолу,след малко се намазва малко по-нагоре и така до
където искаш.Аз вчера се намазах сама Mr. Greenно доста добре се получи-аз съм 9 русо и надолу стана един тон по-светло ,тук таме имам и по-светли кичури.Аз съм доволна от комплекта Flutter
На небоядисана коса ще се получи много добре

# 51
Сигурно по дебе се съдя,че съм много непохватна и дори корените не мога сама да си намажа. Embarassed
danielad ,много интересно звучи ,може ли да дадеш снимки? Hug Аз също съм руса и ми и много любопитно как седи обре-то на руса коса.

# 52
И на мен мноооого ми харесва, но съм с катран черна коса и без фризьор няма да стане при мен ......

# 53
  • гр. Стара Загора
Здравейте... фенка съм на омбрето, но съм с доста къса коса

и за сега чакам да порасне, за да се обзаведа с по-светли крайща Simple Smile....
питането ми е дали сте виждали по магазините такъв цвят боя/оцветител... щерката на една позната иска такива кичури, а не можем да намери подобен цвят...

# 54
Здравейте, аз пък съм с много светло руса коса и съм решила да си направя розово омбре  261uu
Представям си го много светло розово,мисля да пробвам първо с оцветяващ балсам Peace

# 55
Здравейте! Вчера се правих в къщи, боядисване на корените + омбре и резултатът е следния - краищата ми станаха много светли и не ми харесва контраста, който се получи. Не можах да го направя да прелее плавно. Основния ми цвят е светло кестеняв. Корените и малко по-надолу от тях ги намазах с боя Виталити 6.1 + оксидант 6%. Комплектът омбре е на Лореал, 2-ри номер. Сега се чудя каква боя да си сложа от горе, защото искам да убия тези светли краища? Взех си крем боя Перфект мус на Шварцкопф номер 500, но се чудя дали светлите краища ще останат да прозират (това, което целя) или ще се покрият напълно от новата боя? С боята на Виталити, като се боядисвах предишен път, тъй като имах стари кичури, те останаха да прозират след боядисването и на мен това ми харесва. Но на Шварцкопф никога не съм ползвала и още и се чудя.

# 56
Личи си съвсем малко може би няма 1 тон по-светло. Седях 30-35 минути.

И при мен така. Аз го държах обаче само около 20 минути, защото исках наистина да е много естествено. В клипчета в yotube при други момичета за 20 минути имаше сериозна разлика, но аз съм с плътна коса с дебел косъм, та може би е нормално.

Аз се боядисах с номер 1 (за тъмно кестенява коса) и също държах 20 минути,защото исках естествен вид и се получи, въпреки че ако не е на дневна светлина почти не си личи, но през деня много се харесах. Запазих четката. Според вас с каква боя може да се поддържа?

# 57
Здравейте. И аз ще си правя  омбре тези дни. С червена коса съм и искам да постигна нещо подобно :

Сега ще търся подходяща боя Може би на Лореал комплекта ще взема - заради четката...

Много е хубаво! И аз искам точно такова! Като се направиш моля сподели с коя боя и дали е станало! Simple Smile

# 58
С 2ката на Лореал ще стане за червените (аз съм с по-светла червена, медена) и при мен се получи към русото, но трябва да се наблюдава. Освен това преседях почти час за да имам тон-тон и половина изсветляване.

# 59
това червеното много ми харесва, ама моя мъж хич не ме харесва червена и като се прибере от работа най-много да ме изсели от вкъщи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт