Коса с омбре ефект

• 122 506
  • 162
  •   1
Отговори
# 60
Аз си купих новата боя на Лореал за омбре и определено НЕ я препоръчвам на по тъмнокосите като мен.Тук в Испания стана голям хит и много видео туториали напускаха от Лореал, как всеки лесно сам у тях може да се боядиса и да постигне невероятния омбре ефект.Та нали толкова лесно изглеждаше реших да се намацам с това гребенче което върви към комплекта и бях много разочарована защото почти не разнася боя по косата.Изхабих боята в резултат на което се наложи да купя нова защото нищо не се получи и после ме боядиса моя приятелка.В крайна сметка цвета стана ужасен и се боядисах черна.

# 61
  • София
За мен омбрето е някаква измишльотина, с която да се елиминира срама от израстващите корени при изчистване от боя  Joy

АЗ в момента чакам да ми падне цвета и ............ ОП, оказва се, че прическата, с която съм в момента, е супер модерна! Точно десетина сантиметра още имам от стария цвят, който на места така е избледнял, че се слива с останалата коса, която е израснала. Абе въобще, бях изумена Simple Smile

# 62

Невероятен ефект мъча се и аз да го постигна  Thinking

# 63
  • София
Preference Wild Ombres от Кристоф Робен

# 64
Не ми харесва... преди време имах руси кичури, когато израснаха ефекта беше същия. Прикривах ги с шампоан оцветител, тъй като не исках да боядисвам цялата коса с боя. Когато се отмиеше оцветителя ефекта беше същия. Направо откачах  Cry

И на мен ми изглежда като изтощени краища, особено ако са русоляви, не ми харесва.

Интересни са ми били някакви цветни краища -ярко розово, зелено, но това омбре ми е точно като изтощена коса.  Crazy

# 65

Ето това за мен е едно много красиво омбре!.  Heart Eyes

# 66
  • виртуално
Купих си комплекта и втори ден само го гледам  Laughing
На чиста коса ли се прави ? След това измивате ли я с обикновен шампоан?

# 67
  • София

Два поста по-нагоре съм постнала клипче как се прави стъпка по стъпка. В кутията има шампоан.

# 68
  • виртуално

Два поста по-нагоре съм постнала клипче как се прави стъпка по стъпка. В кутията има шампоан.

клипчетата съм ги изгледала
на този шампоан пише, че е фиксиращ

# 69
  • София
Аз използвах само този в кутията. Не виждам логика да ползвам и друг.
Според мен стига да няма стилизанти по косата, може да се боядисаш директно без предварително да миеш косата. Моята я правих преди миене, т.е. два дни след измиване.

# 70
Ако косата е боядисвана, за да постигнеш омбре ефект първо трябва да се обезцвети ли  и после боя или става без обезцветяване.В клипчето ясно ,но в салоните как го правят.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 19:39 от abv444

# 71
  • виртуално
Аз вчера го изпробвах. Боядисвам се в тъмно кафяво и взех комплект 1.
Стоях около 40 мин за да има ефект, явно при боядисвана коса отнема повече време.
В момента от кафявото се прелива леко в червеникаво- кафяво и свършва с руси краища.
Докарах  3в1, но много ми харесва  Heart Eyes
Самата Омбре боя на Лореал не е боя , а явно съдържа обезцветител.
Няма боя, която да може да изруси толкова тъмната ми коса.

# 72

В момента от кафявото се прелива леко в червеникаво- кафяво и свършва с руси краища.
Докарах  3в1, но много ми харесва  Heart Eyes

Е това е супер Simple Smile
Само ли се получи преливането или има някаква специална техника?

Аз от преди две седмици съм си купила, но не мога да се престраша...
Цвета на косата ми е шоколад и се опасявам да не ми порозовеят краищата.

# 73
Аз съм с омбре от коледа, преди това бях с балеаж кичури. Омбре ефекта трябва само при фризьор да се прави, за да има хубаво преливане на цветовете. Видях много момичета, които определено бяха правили косите си сами, с новата боя на лореал. Имаха ужасна рязка граница в цветовете, получава се една черта по средата на косата, нагоре тъмна, надолу светла, което не е точно омбре ефект.

# 74
Аз си го нанесох в краищата първо, постоях малко и след това качих малко нагоре за кратко, така се получи по-плавно преливане. Peace
Но определено снимките, които сте показали нямам как да станат в домашни условия. Само при фризьор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт