Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 368
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Добро утро. Докато търсим новините с чаша кафе, да ви пожелая узмихната и успешна събота. Първо ще изчета нощната смяна. Страхотни сте.

# 601
  • Пловдив

http://gecce.com/magazin/haber/unlu-ciftin-ilk-yili

Миналата година Берен и Кенан са се срещнали по това време. С приятели ще отбележат 1 година от любовта си.

Естествено новини за Берен винаги има. Кой ги пуска....

# 602
  • Пловдив

Поздрав с любимата ми певица AJDA PEKKAN:
http://www.youtube.com/watch?v=H_2WHkpsT5w

# 603
Добро утро. Simple Smile

# 604
  • NICE,FRANCE
Добро утро момичета!
Невероятни сте!
Желая на всички един прекрасен уйкенд newsm51 smile3525

# 605
И твоят да е такъв, Галандри! Simple Smile

Обичате ли момини сълзи? Аз - да... но не истинските... цветето, разбира се. Simple Smile)

Уханен букет за всички дами... Simple Smile

И малко спам в стил Гони. Simple Smile) Гони,  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 10:23 от marytza

# 606
Последна сцена от 10-и епизод...

"Сълзи"

http://prikachi.com/images.php?images/963/5816963n.jpg

# 607
Ето това искам - чист образ... много ли е, да му се не знае?   Cry

Ако направят професионален запис на DVD на сериалите с Енгин и ги пуснат за продажба, ще си купя... ама де тоз късмет...

# 608
От вчерашния цитат на "Мерием Аксой":

Очите на един мъж трябва да притежават дълбочина

http://prikachi.com/images.php?images/213/5817213o.jpg

# 609
Цитат

Здравейте, приятна и ползотворна събота ви желая, кой както се подреди!  Simple Smile

Марица, ти съвсем се изгуби в тия очи, престана и да пишеш...
Обаче мен тия думи ме отведоха в друга посока, помислих си, че не само очите на мъжа трябва да притежават дълбочина, но и умът, чувствата, че и джобът.

Елинор, благодаря за празничното инфо!  Hug Марица, за колажите и момините сълзи,  Hug
Мариана за песента!  Hug Галандри за пожеланията!  Hug

И днес да бъдем заедно, със или без Енгин Акюрек!  Simple Smile Какво да се прави, не ни ще туй момче, не разбира колко губи, трябва да караме по спомени...те поне притежават дълбочина!  Simple Smile

# 610
  • Пловдив

11 серия....Марица, цветенце, очи, ръце - каквото трябва....

# 611
Цитат

Здравейте, приятна и ползотворна събота ви желая, кой както се подреди!  Simple Smile

Марица, ти съвсем се изгуби в тия очи, престана и да пишеш...
Обаче мен тия думи ме отведоха в друга посока, помислих си, че не само очите на мъжа трябва да притежават дълбочина, но и умът, чувствата, че и джобът.

Елинор, благодаря за празничното инфо!  Hug Марица, за колажите и момините сълзи,  Hug
Мариана за песента!  Hug Галандри за пожеланията!  Hug

И днес да бъдем заедно, със или без Енгин Акюрек!  Simple Smile Какво да се прави, не ни ще туй момче, не разбира колко губи, трябва да караме по спомени...те поне притежават дълбочина!  Simple Smile

newsm10 Simple Smile)

Валенце, много пъти съм казвала - думите са слаби, не стигат, няма още измислени такива, когато трябва да пиша за актьора Енгин Акюрек... какво да пиша, защо да се повтарям?...  Изразявам всичко, през което преминавам (отново и отново) в колажите... Те са само малка част от това, което предизвиква у мен играта (и тази дума не намирам за точна!) на Енгин... и остатъка на живота си да посветя на анализ, пак няма да ми стигне... може и да съм луда, но потъвам... в дълбокото... очи, ръце, език на тялото... непрекъснато се убеждавам, че просто няма по-добър актьор. А красотата определено идва от душата... има и по-красиви мъже, но никой не може да се изразява като него.

http://prikachi.com/images.php?images/583/5817583c.jpg

# 612
Марица, потъвай джанъм, там е хубаво и топло, и безкрайно дълбоко. Мислиш ли, че не разбирам?

Един безграничен свят, и интересен, и страшен, и привлича със страшна сила.

# 613
Вале, имам страх от дълбокото... Simple Smile))) Може би затова не посягам още към Булута в детайли... Simple Smile) Керим е дълбок, но Булут е бездна!, която те вика и привлича...

# 614
Здравете,дами!
Хубав уикенд Ви пожелавам!  bouquet
И сега набързо,защото пак работа до късно вечерта!
Няма много да Ви хваля за свършената работа,защото ще се ,,разглезите,,.
И да се оплача,съвсем пощръклях и оглупях. Joy Joy Joy
Чета Ви до късно,гледам клипчета,колажи и се радвам,а като си легна едни мисли...
Скрит текст:
Заради преговорените серии,снощи дълго не спах и мислих,аз май освен на децата си на друг не съм казвала,че го обичам, е и  на половинката си ама доста отавна,защо?Не дреме ли у нас по малко от Фатмагюл?Така съм възпитавана ли,що ли?Та в този ред на мисли Мустафа,майка Халиде поискаха прошка,майката я получи, а Керим поиска ли някога прошка,за да получи някакъв отговор? newsm78 : newsm78  #Crazy #CrazyЕ може и да не мислите като мен,ама поне може да споделите,да ме нахокате,да ме успокоите!

A,eй тази пргръдка съм пропуснала,Благодаря ти Марияна! Hug
Марта_49 за разходката в кащата на сем.Ългаз newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт