Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 181

• 28 363
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Здравете,дами!
...
Чета Ви до късно,гледам клипчета,колажи и се радвам,а като си легна едни мисли...
Скрит текст:
Заради преговорените серии,снощи дълго не спах и мислих,аз май освен на децата си на друг не съм казвала,че го обичам, е и  на половинката си ама доста отавна,защо?Не дреме ли у нас по малко от Фатмагюл?Така съм възпитавана ли,що ли?Та в този ред на мисли Мустафа,майка Халиде поискаха прошка,майката я получи, а Керим поиска ли някога прошка,за да получи някакъв отговор? newsm78 : newsm78  #Crazy #CrazyЕ може и да не мислите като мен,ама поне може да споделите,да ме нахокате,да ме успокоите!

...

Уви, Валя, май не си само ти... възпитават ни цял живот в сдържаност при показване на чувствата - не плачи, не крещи, не подскачай от радост... специалните думи са за специални моменти... а нима не всеки момент с любимия е специален?... но ние се хързулваме по изградения стереотип... а ни се иска нещо повече...

Скрит текст:

ИСТИНА

Преситени от думи и мълчания,
преситени от глъч и суета,
опитваме космични разстояния
да прекосяваме, но в самота.
Опитваме се себе си да видим
в очи далечни – също тъй сами.
Живота си претакаме кат вино,
което все не ще да закипи.
Преливаме от пусто в празно всички,
и чакаме Съдбата да реши
да ни открие, да не сме самички...
А тя, Съдбата, тъжно си мълчи,
защото и дотегна да ни чака
да осъзнаем  истина една –
не сторим ли сами насрещна крачка,
не ще намерим сродната душа.

# 616
  • София
Дилеми, ужасно се измъчих с лошото качество на кадрите.
Скрит текст:
.. играта на Енгин е неповторима... искаше ми се образът да е кристален, но... така видях сцената в лодката от 10-и епизод:

http://prikachi.com/images.php?images/568/5816568a.jpg
Заглавието е: "Повярвай ми"

Здравейте  wavey Маричке, аз исках сълзата от 18 серия,  Laughing май Елинор  newsm78 искаше лодката, но ти благодя за усилията и емоциите, с които правиш колажите си!  Peace Страхотни са!

# 617
Благодаря ти  marytza за точно казаните думи и разбира се за прекрасната ИСТИНА  bouquet newsm53 smile3525.Аз и затова не смея и да изразявам мнение по поведението на Ф.,защото сякаш ми е доста близка!

# 618
Дилеми, ужасно се измъчих с лошото качество на кадрите.
Скрит текст:
.. играта на Енгин е неповторима... искаше ми се образът да е кристален, но... така видях сцената в лодката от 10-и епизод:

http://prikachi.com/images.php?images/568/5816568a.jpg
Заглавието е: "Повярвай ми"

Здравейте  wavey Маричке, аз исках сълзата от 18 серия,  Laughing май Елинор  newsm78 искаше лодката, но ти благодя за усилията и емоциите, с които правиш колажите си!  Peace Страхотни са!

Ами то от емоции не мога да запомня кому какво...  Hug  пък и нали си знам, че непременно ще мина през най-важните сцени... всеки ще намери това, което иска, надявам се. Simple Smile Освен това се надявам и да му хареса моят "прочит". Simple Smile

# 619
Благодаря ти  marytza за точно казаните думи и разбира се за прекрасната ИСТИНА  bouquet newsm53 smile3525.Аз и затова не смея и да изразявам мнение по поведението на Ф.,защото сякаш ми е доста близка!

Е, аз в очите на околните минавам за много емоционална и експресивна, и пак отчитам сдържаността си. Simple Smile) Тъй че... хубаво е все пак от време на време да си позволяваме да се изразяваме и по друг начин, освен чрез грижа за другия... Simple Smile)) Което ми напомня... май до сватбата не видяхме ни веднъж Фатмагюл да пере дрехите на Керим?  newsm78  Wink)) Пък и след това не стана ясно кой пере у тях. Simple Smile))) Туй се сетих, щото преди малко аблата пра и глади дрехите на Керимчо в мойта одая... Wink)

# 620
  • София
Ами то от емоции не мога да запомня кому какво...  Hug  пък и нали си знам, че непременно ще мина през най-важните сцени... всеки ще намери това, което иска, надявам се. Simple Smile Освен това се надявам и да му хареса моят "прочит". Simple Smile

newsm10

Специални благодарности на Мартичка  newsm51  за прекрасната, почти панорамна разходка
в къщата на сем. Ългаз.  
 newsm53

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 15:33 от Dilemi

# 621
Ех, Дилеми, бей гиби се е изтегнал нашичкия.... и ме гледа едно... преценяващо... Simple Smile)) Крои ми шапка на ума си, знам аз! Simple Smile))

# 622
  • София
Ех, Дилеми, бей гиби се е изтегнал нашичкия.... и ме гледа едно... преценяващо... Simple Smile)) Крои ми шапка на ума си, знам аз! Simple Smile))

Аха... smile3521

И едно откровение  на момичетата от whatisfatmagulsfault.com
Скрит текст:
... Трябва да кажа....той знае как да играе с пръстите си... и той знае... той знае...  че ни върти на малкия си пръст...

# 623
Здравейте,момичета!!! wavey wavey
Успешен и усмихнат ден на всички! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря на Марианка за музикалния поздрав  bouquet
на Galandri за пожеланията  bouquet
Valia  Hug за споделените мисли,от които не заспива
Валя  Hug Дилеми  Hug
Маричке Hug  bouquet много ти благодаря за колажа на лодката,
страхотен е ,ти май цяла нощ си творила,направила си и още,и още... smile3501
Получаваш подарък за труда

Скрит текст:

и за всички следобедно кафе

Скрит текст:

# 624
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18

Благодаря ви за всичко написано и поставено в темата!!!
Аз само за рубриката за конкуренцията:

Скрит текст:
Каванч е претърпял инцидент май в понеделник - позжар или нещо такова и е бил два дни в болницата, но във "всезнаещия" Twetter писали, че е умрял. Каквото и да е никак не е приятно! Новините са мой превод с гооглето.

# 625
Valia наистина Керим не поиска прошка.Защото се страхуваше
от отговора,той не вярваше ,че Фатмагюл ще му каже в очите - Простих ти!

# 626
Ди..ва  wavey Hug
аз през нощта четох,че при автомобилна катастрофа е станало,
после в туитър Къванч бил написал,че са слухове.

# 627
# 628
  • Разград

# 629

Общи условия

Активация на акаунт