Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 350
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 2 070
Ценоразписът можеш да видиш тук: http://www.1agb.com/vip.html

За нормалното раждане: ако си без избор на екип, без таткото и т.н., т.е. ако си минеш по ЗК раждането е безплатно. Ако избираш екип - 900 лв., присъствие на таткото - 200 лв., ВИП родилна зала - 200 лв. и така...

# 2 071
И аз да се включа по въпросът за избор на екип Simple Smile. Аз реших да раждам така, защото моята лекарка, която ми следи бремеността изражда в ТК. Никакви други съображение относно заведението не съм имала. Просто си харесвах лекарката и заради нея избрах и болницата. Исках да съм спокойна в момента, когато ще раждам и да не остана неприятно изненада от някой некадърник,който е на смяна. Като си знам късмета точно така щеше да се получи. Когато ме приеха на смяна беше един индивид, когото не мога да нарека лекар. Ужасен език, отношение и всичко. Е, като професионални умения не мога да коментирам как е бил, но се радвам, че и не разбрах. Като разбра, че съм с избор на екип, изобщо не пожела да ме погледне и отправяше някакви смешни нападки към моят лекар. Отделно се заяждаше и обиждаже стажантите ..... "уникален" човек просто  ooooh!.
За отношението след раждането, не съм имала оплаквания. Не съм отишла с идеята, че всички трябва да са на кеф и да ми дават постоянно отчет, така че съм доволна.

# 2 072
Vili_R, да не би да говориш за д-р Петров? Наистина е уникален  Laughing

# 2 073
Vili_R, да не би да говориш за д-р Петров? Наистина е уникален  Laughing

Мартичка, не исках да го споменавам, ама ти го позна  Laughing. Все пак ще го кажа и поименно, защото такива хора не трябва да има според мен и щом попаднеш на такъв да бягаш с 200 км/ч.

# 2 074
Като те приемат за раждане, къде ще бягаш? И мен ме прие една грубиянка, възрастна лекарка, мисля, че е известна, но и забравих името. А акушерката беше още по-неприятна. Добре, че мъжът ми беше с мен и не бях сама.

# 2 075
А то и аз имах някакви други дребни забележки от такива едни намусени хора. Отвисях си в коридора, докато дойде лекаря да ме прегледа, че да ме приеме за раждане. Ама това е съвсем дребно и даже съм го забравила. Ама говоря за тези ужасни и отвратителни лекари, при които евентуално може да се наложи да родиш ако си без избор на екип Wink.

# 2 076
  • София
Ето това е една от причините да не искам да ида да раждам безплатно, с дежурен екип. Не знаеш на какъв ще попаднеш.

Когато ме приемаха, тъкмо свършваше смяната на д-р Киров и един млад лекар, който ми направи добро впечатление. Обаче, после... После цяла вечер и цяла нощ си бях с докторката ми и мъжа ми във ВИП-а и на сутринта /към 4:30ч.), когато стана ясно, че няма да се получи норнално, тя е отишла да съобщи на дежурния /длъжна е/ и той: "- Офф, кви са тия секти с нормалното раждане, досега работата 100 пъти да сме я свършили...."  Rolling Eyes

Не съм сигурна за името му, но не е Петров и вече не е в ТК.  Peace

Та така. Я кажете, смениха ли леглата вече във ВСИЧКИ стаи на 5-тия етаж?  Blush

# 2 077
На 06.06.14 родих първото си детенце при др. Кирил Киров. Нямам думи да опиша колко се радвам, че бях при този лекар. Наистина, всичко което изчетох за него е вярно и пре спокойно мога да го нарека мъжката дула.... някъде вече прочетох такъв коментар за него, а сега мога да потвърдя, че е верен. Човека ме остави да се разхождам и да напъвам права. Беше при мене но не се натрапваше по никакъв начин, само се разминавахме в стаята, а като имах въпроси - спокойно ми отговаряше. Качих се на стола съвсем на края за около 5 минути... може и по - малко.Присъствието му е изключително, наистина. Изключително мил, търпелив, внимателен. Въпреки болките, този човек е причината да остана със спомен изпълнен с любов и красота от раждането ми. Дано е лекар повече време да помага така нежно на много жени.  Златен лекар, живот и здраве ако раждам второ детенце, пак ще е при него.
Бях на петия етаж в двоен вип. Персонала е много добър, аз нямам забележки. Малко по - дръпнати са педиатрите, но ако питаш каквото те интересува, няма да те оставят не информиран. Условията са добри, банята е добра, нищо не ми е липсвало.....не броя кухнята им  Simple Smile

# 2 078
Киров на колко е години?  Laughing

# 2 079
Колкото - толкова   Peace

# 2 080
Не, не, идеята ми е дали няма да се пенсионира, докато се навия на второ дете  Laughing

# 2 081
 chilimura, прекрасна история, дано да има повече такива
И честито бебче разбира се  bouquet

# 2 082
  • София
Не, не, идеята ми е дали няма да се пенсионира, докато се навия на второ дете  Laughing

На това и аз се надявам. Възрастен е човекът, но май не е за пенсия още.
Толкова се радвам, че и жени, раждали нормално при него, също са доволни, като мен, която бях секцио. Толкова спокоен и вдъхващ увереност лекар! Личи си истинската, човешка грижа за пациентите му. Да е жив и здрав!

# 2 083
И аз за момента съм се спряла на него (д-р Киров) - ако се престраша за нормално след секцио, а дори и да съм си секцио, пак чувам добри отзиви. И мен ме интересуваше да не е много възрастен, но все пак важното е да си разбира от работата.

# 2 084
chilimura, честито и най-вече бъдете здрави и блажени!!! smile3501 smile3504 smile3510
все още се чудя къде да се ориентирам да раждам в ТК или другаде... твоя разказ ме обнадеждава. А ти си родила с избор на екип или просто си попаднала на д-р Киров

Общи условия

Активация на акаунт