Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 383
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 2 085
С избор на екип бях   Peace  Успех, където и да решиш да раждаш

# 2 086
Малко ставам  вече досадна сигурно с моите въпроси относно багажа за болницат,а но все получавам различна информация.Моля за мнение.

При секцио  - кога се дават памперсите и мокрите кърпички?
Засега съм с 4 малки багажчета.
Първият при постъпване за секцио(джапанки,нощница,кърпа,тоал. хартия,гащи,превръзки,документи и т.н.).
Вторият и третият (за след операцията-таткото да предаде) : памперси и кърпи в един плик и вода и сок в друг.
Четвъртият: Всичко останало за стаята(лични принадлежности и пр.).

-->Chillimura: Честита ви радост! Много здраве и щастие!

# 2 087
Като ме качиха в стая на другия ден, тогава взеха мокрите кърпи и отворих пакета с памперси.

# 2 088
Ахааа..а на мен лекарят ми каза след операцията, ама той по принцип е и доста разсеян. Абе пъхаме всичко в колата и ще видим на място явно. Мерси за отговора, Lexie!

# 2 089
Памперсите и мокрите кърпи ми ги искаха като ме преместиха в стая.
А водата и сока след операцията като ме показаха.

# 2 090
Памперсите и мокрите кърпи ми ги искаха като ме преместиха в стая.
А водата и сока след операцията като ме показаха.

+1 Peace

# 2 091
С избор на екип бях   Peace  Успех, където и да решиш да раждаш
Благодаря!!! Simple Smile

# 2 092
Ахааа..а на мен лекарят ми каза след операцията, ама той по принцип е и доста разсеян. Абе пъхаме всичко в колата и ще видим на място явно. Мерси за отговора, Lexie!
здрасти Simple Smile Мисля че ти се от форума на юлските мами като мен Wink
Ако ще раждаш в Тина Киркова:
http://www.1agb.com/forhospital.html
на този линк има файл който можеш да изтеглиш и там пише какво искат да си приготвиш като багаж при раждане.
За кога ти е планирано секциото?

# 2 093
Мерси още веднъж на всички за включването Simple Smile

Zlatoto_rusoto : Да, от там съм Simple Smile Другата седмица, живот и здраве съм под ножа Simple Smile
Знам го този списък, но не е много пълен според мен и според това, което ми казаха. Примерно липсва тоалетната хартия. Освен това багажът се носи по различно време(не цял сак на куп). И затова предпочитам да попитам тук-там тези, които са минали лично през ТК.

# 2 094
Аз писах преди няколко страници, ама сега не мога да го намеря - специално за секцио това, което е нужно, е: лична карта (не си забравяйте документите  Joy ), нощница, чехли, мокри кърпички или кърпа да се избършете, ако ви правят клизма (не знам как е при плановите операции); за реанимация: вода в бутилки със спортен накрайник - 3-4 литра, зарядно за телефон, бельо и превръзки за следващия ден, когато ще ви преведат в стая. Всичко останало може да ви го донесат близките, когато ви заведат в стаята, а то вече си е по ваше усмотрение. Единствено памперсите и бебешките мокри кърпи са задължителни.

# 2 095
Точно за кърпа ми казаха и се чудих за какво ми е точно, дали ще имам право на душ след клизмата. Ама съм взела и мокри и сухи кърпички и истинска кърпа и тоалетна хартия. Да има !  Laughing

# 2 096
Имаше душ в банята на приемния кабинет, обаче аз не съм го ползвала, ползвах мокри кърпички.

# 2 097
След клизмата се изкъпах....даже два пъти, че клизмата проработи пак неочаквано   Mr. Green

# 2 098
Аз лежах на 6 етаж преди операцията и клизмата ми я правиха там, имах време да си се изкъпя в стаята.

# 2 099
Здравейте, искам да попитам за отзиви за д-р Златева, има ли мами раждали при нея, също ме интересува д-р Богданова.

Общи условия

Активация на акаунт