Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 430
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 2 100
Здравей, има цяла тема с отзиви за д-р Богданова  Peace. Можеш да провериш там. Там съм си описала впечатленията от нея. Само хубави неща мога да кажа.

# 2 101
Аз по принцип при нея трябва да раждам, но тя ще отсъства от 21 до 28 и ако взема, че зараждам тогава, ще я замести д-р Златева. Аз лично се надявам да я дочакам да се върне. Стискайте палци.   newsm17

# 2 102
Аз по принцип при нея трябва да раждам, но тя ще отсъства от 21 до 28 и ако взема, че зараждам тогава, ще я замести д-р Златева. Аз лично се надявам да я дочакам да се върне. Стискайте палци.   newsm17

Стискайййй и започвай преговори с бебчо да чака Wink. При нея ще си в сигурни ръце. А тя в отпуска ли ще е 21.06. - 28-06, че мислих да ходя ?

# 2 103
Ами каза, че ще отсъства, сега не съм я разпитвала защо. Simple Smile Аз намерих тук във форума и за Златева хубави неща пише, но инфото е доста по-оскъдно в сравнение с това за Богданова.

# 2 104
  • София
И аз мисля да раждам при Богданова. На мен ми беше споменала, че края на този месец е отпуска, така че явно за същия период е говорила, но пък аз съм чак Август и имам време да ми потрябва Simple Smile Поне се надявам да имам де, да си кротува бебо ....

# 2 105
Здравейте, в петък родих без избор на екип при д-р Дерменджиева и Златева. И двете бяха прекрасни. Имаше леки притеснения, но и двете бяха до мен и ми вдъхваха кураж.

# 2 106
Честито бебче   ylinfant

# 2 107
Sweetpie, аз раждах при доктор Златева, тя ми следи бременността и тя ми направи секциото. Прекланям се пред нея, нямам думи да опиша колко добър професионалист е и колко страхотен и добър човек е. Мога да напиша цял роман за нея. Родих октомври 2013г. Живот и здраве второто пак съм при нея. На моето секцио също й асистираше д-р Дерменджиева, нямам оплаквания и от нея много мила и младичка.

# 2 108
Значи при която и да родя ще съм в добри ръце. Много благодаря за отзивите. Сега и да родя, докато Богданова е в отпуск, ще съм спокойна.

# 2 109
Здравейте, в петък родих без избор на екип при д-р Дерменджиева и Златева. И двете бяха прекрасни. Имаше леки притеснения, но и двете бяха до мен и ми вдъхваха кураж.

Честито бебенце  bouquet! И аз ще раздам при тези 2 док, а пък д-р Дерменджиева ми е лична приятелка и това е първия коментар, който чета за нея като лекар и е много окуражаващ

# 2 110
А някакви мнениея за д-р Маленов?

# 2 111
А някакви мнениея за д-р Маленов?

За Маленов мога да говоря много. Накратко - много добър и като лекар и като човек. Следях бременността си и родих при него през януари - секцио пожелание. Екипа, с който работи също е добър.

# 2 112
Някой да знае телефона на др Дончева?

# 2 113
Пратих ти ЛС.

# 2 114
  • Там някъде
Момичета, аз ще раждам в ТК с избор на екип, но все още не се знае нормално или секцио. Багажа съм го стегнала, но ударих на камък с водата. Нали казват, че за след секцио е много удобно да си с тези бутилки от половин литър със спортния накрайник (като биберон). Е, да но аз не мога да намеря от тях... Моля, ако някоя от вас се е снабдила да каже от къде!

Общи условия

Активация на акаунт