Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 247
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Очертава се да родя със секцио, но реших БЕЗ избор на екип.
Затруднявам се с избора на болница,
затова реших да попитам как е положението в Света София, когато си без избор на екип.

Секциото си е сериозна операция и се притеснявам, че няма да познавам лекарите.
Поне отношението да е на ниво без значение, че няма да си плащам
и да знам, че след раждането....бебето ми ще е в добри ръце!!!

# 271
Здравейте момичета,

от скоро съм потребител и с интерес се записах да следя темата.

Относно списъка с необходимите неща за бебчо, бих искала да попитам трябва ли да се носят някакви дрешки на бебчо  за престоя му в болницата? В списъка е посочено само ръкавички.

Благодаря.

Лека бременност и успешно раждане на бъдещите мамчета!
А на всички настоящи пожелавам много здрави дечица и нека много да Ви радват!

# 272
  • София
Няма нужда от дрешки, те там им обличат някакво горнище, а надолу ги повиват. Само памперси трябват и пакет мокри кърпи. Съответно и дрешки за изписването Wink

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 15:57 от Juleto

# 273
Маминка аз съм секцио без избор на екип и съм доволна. Кофтито е, че трябва да влезнеш в болницата няколко дни по-рано, за изследвания и да ти назначат датата. Операцията ми я прави Дончева.

За дрешките - не се носят там си ги обличат. А Juleto това сигурно е зимния вариант лятото бяха с камизолки и гащеризончета.

# 274
Neli_o, благодаря ти, че сподели!  Hug
А нещо плаща ли се за изследванията и за това ранно влизане в болницата?

# 275
  • София
Благодаря за отговорите момичета Simple Smile Както винаги бяхте много ползени!!! Simple Smile Лека вечер на всички Simple Smile  bouquet  bouquet

# 276
Аз искам да ви питам (и особено тези, които ще раждат във вип стая) целия ли багаж ще си носите наведнъж? Понеже аз мисля да взема целия, ама си стана един сак + отделно храната и водата и е адски много май   newsm78
И пак да върна темата към изследванията и обменната карта. Аз си взех обменната карта, но не ми дадоха изследванията. Добре де ама лекаря, който ще ме изражда ме пита за някои изследвания как са. Аз му казах, но се замислих, че даже и аз не съм ги виждала, понеже се информирах за тях по телефона от следящия ме лекар? ТА не е ли ненормално да не ми дават изследванията да ги види израждащия ме? Ядосах се нещо Sad

# 277
На мен ми дават да ги копирам, защото ходя и на нефролог. Та оригиналите са в тях, но и аз си имам папка вкъщи. Може да питате дали може да копирате  Thinking

# 278
Цитат
На мен ми дават да ги копирам, защото ходя и на нефролог. Та оригиналите са в тях, но и аз си имам папка вкъщи. Може да питате дали може да копирате 
ДА така и ще направя и най-вероятно няма да ми откажа. Просото е глупаво измислено.
Еовин а ти в Тина Киркова ли се следиш?

# 279
Не не се плаща нищо. За целия си престои в болницата, който беше 3 седмици не съм дала 1 стотинка за нищо.
В деня на изписването дадох бонбони и кола на акушерките и занесох в бебешкото отделение Simple Smile 

Късмет на всички на които им предстои раждане. Ще чакаме после разкази Simple Smile

# 280
Момичета, дали е абсолютно задължително предварителното записване в училището за родители? Иска ми се да ида утре, а не мога да се свържа с регистратурата... Ще продължавам да опитвам, пък да видим:) Прекрасен ден и благодаря! Simple Smile

# 281
Еовин а ти в Тина Киркова ли се следиш?
Да  Peace

# 282
Добро утро,и аз ще съм планово секцио в Света София,моя лекар(той не практикува там)ми каза до края на седмицата да си запазя дата и ми каза ,че нищо няма да плащам,отношението било едно и също,успокои ме доста и каза ,че това са пари на вятъра Grinning

# 283
Juleto Благодаря за бързия отговор.

извини ме ако въпроса ми е малко тъп но от поста ти цитирам: "То не си е работа и в общите стаи, де- като в дядовата ръкавичка, а бебетата ги показваш на татковци и баби през стъклото на вратата на отделението... "

да разбирам ли че в общите стаи татковците и бабите не могат да влизат поне за малко? И бебчето не може да е при теб през по-голямата част от времето?

# 284
  • София
Разказвам това, което видях в общите стаи, когато слизах да ми правят ултразвук на матката: бебетата са при мамите, стаите са тесни с по 4 легла, багаж, а роднини не влизат, не! Точно като минах, една мама беше дотаралянкала количката с бебето до вратата на отделението и показваше малкото на бабата и таткото през стъклото. В този смисъл, не съжалявам, че дадохме по 40лв на вечер за двоен "ВИП" на 5-тия етаж. Тя даже една готина акушерка от там ми каза: "-Ама, знам че ни избирате тука на 5-тия етаж, защото е по- свободен режима на посещенията".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт