Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 242
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 255
tea_blue мерси за помощта,аз се следя в Доверие,но избрах друг доктор,който да ме изражда в ТК.Утре отивам за 1 път и незнам кой ще разчита тоновете,но предполагам,че новия док Blush
Ео споко разбрах те Winkмерси.Аз по принцип го знам и 2 вход,но не съм го ползвала,та за това се чудих Blush
devikici кофти се е получило.Утре ще го имам в предвид Peace
Благодаря момичета,утре като ходя ще пиша   bouquet

# 256
 Thinking
E, колко скоро, миналата седмица си минах от там без проблем за ЖК?

# 257
Преди около 2 седмици, а в началото на годината имаше и бележка на вратата, че входа е затворен за пациенти. А както казах ако никой не те види може да си минеш без проблем, но аз не бих рискувала да ми се наложи да обикалям пак, ако ме спрат.

# 258
Ама всички ме виждат, и охрана, и рецепционистки.  Laughing
Може би си ме пускат, защото съм записана на ЖК, знам ли Thinking.
Бележката съм я проспала.
Ще видя в четвъртък дали ще си вляза от там.

# 259
Цитат
Ти Дончева ли си избрала или Киров,аз май предпочитам жена
Аз съм при Киров. Но доколкото знам при Дончева има много водни раждания и всички са супер доволни  Peace

# 260
Момичета, какво представлява тази обменна карта?  newsm78 И при предната бременност, и сега нямам такова нещо. Предния път си бях събрала всички изследвания в една папка и така отидох, никой нищо не ми каза.

# 261
  • София
Здравейте момичета, за първи път пиша при вас, но тъй като със всяка седмица събитието наближава реших да ви попитам за някои неща? Та първо да се представя, казвам се Таня на 27 години, първа бременност, очакваме момче на 2 май. ЖК ми е при д-р Арабаджикова в Тина Киркова. Един от въпросите, които ми е актуален към момента е тоновете допълнително ли се заплащат или влизат в 450те лева, които са за абонамента. Simple Smile Благодаря предварително, ще ви чета редовно и ще опитвам да помагам на другите мами доколкото мога Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile  bouquet  bouquet

# 262
ViliDim, моята обменна карта представлява лист с информацията, изследванията и лечението ми (по разни проблемчета), по време на бременността. Отвсякъде си звучи същото като папка с изследвания, тъй че според мен няма кой знае каква разлика. Пък и щом миналия път си процедирала така, не би трябвало да имаш проблем.

# 263
Аз да те успокоя. Grinning Моя приятелка роди там.Нямала никакви оплаквания.Ден и нощ се грижили за нея.Нощта в която роди имаше ужасно главоболие.В 1 часа през ноща акушерката видяла че не е добре и и дала лекарство.Наблюдавали бебето и нея цяла нощ, а щом родила веднага и дали да гушне бебето,ако не се чувстваш добре или си гладна,жадна и тн.   не се притеснявай да кажеш,ще се погрижат всичко да е наред.Моят съвет когато раждаш е да си мислиш за бебето как ще го гушнеш,ще усетиш аромата му и така няма да усетиш болката.
Леко и безпроблемно раждане!

# 264
Lozenec_girl записа на тонове струва 20 лв и не влиза в абонамента. А за докторката добър избор е. И аз скоро трябва да я посетя, че от както съм родила не съм ходила  Embarassed

# 265
Здавейте момичета,днес ходих за запис на тонове.Влязах от към паркинга,че док дойде да ме вземе Blush Та така и не разбрах затворен ли е или не другия вход Blush Laughing
Момичета като сте заговорили за документи,да ви питам: четох,че искат снимки от ехото на бебоците.Копие става ли да носим и въобще истина ли е това.Аз не искам да ми вземат снимките на бебка и да не ми ги върнат Naughty

# 266
  • София

Че защо им е снимка, нали си имат ехографи  newsm78

# 267
  • София
Като постъпиш за раждане, задължително правят снимка на плода, така че не виждам защо ще им бъде нужна стара такава.  Peace

# 268
Мерси момичета Wink,тпгава да не си играя да копирам снимките Hug

# 269
Запис на тонове не влиза в абонамента, но запис може да се прави и с УЗ, а УЗ ти влиза до последно, даже в 9 месец всяка седмица. При мен така процедират лекарите. Ако си платила абонамент според мен не е нужно да плащаш за запис. Отделно от това лекарят наблюдаващият те или при който ще раждаш може да реши да слуша бебето без да му прави запис. Поне при мен е така. В абонаментния план си е включен освен УЗ и сърдечна дейност на плода. И то всяка седмица.  Та поне на мен ми казаха, че няма нужда от запис и аз мисля, че който си е платил абонамент не е нужно да плаща за запис.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт