Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 388 719
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
да разбирам ли че в общите стаи татковците и бабите не могат да влизат поне за малко? И бебчето не може да е при теб през по-голямата част от времето?
НИКАКВИ роднини не влизат и не могат да видят бебето освен през едно стъкло в края на един коридор. Таткото не може да го пипне, гушне! бебето е при теб през цялото време точно както пи във вип.

# 286
Момичета, дали е абсолютно задължително предварителното записване в училището за родители? Иска ми се да ида утре, а не мога да се свържа с регистратурата... Ще продължавам да опитвам, пък да видим:) Прекрасен ден и благодаря! Simple Smile

Казват, че е задължително, защото бързо се запълвали групите. Но те няма как да знаят колко човека точно ще дойдат, защото на всяка бременна казват "ако искате вземете и таткото". Но колко татковци ще дойдат и дали изобщо ще дойдат никой не знае. Излиза, че ако те записват по 10 бременни, очакват група от 20 с татковците. Ако 5 татковци не дойдат не виждам какъв е проблема да вземат някой, който не е предварително записан, но е дошъл на място. Така, че ако не успееш да се свържеш по телефона, ако искаш опитай директно на място. Аз съм се записала за утре в 11, така че ще се радвам да се запознаем  Hug

# 287
А в двойния вип какъв е режима на свижданията?

# 288
pretty woman ,ако може едно въпросче Wink
На коя регистратура е възможно записването,че те много бе Mr. Green

# 289
pretty woman, ще опитам и утре сутрин да звънна предварително, но тъй или иначе ще се разходя до там. Ако видиш син кит с дънкова чанта, да знаеш че съм аз и също ще се радвам да се запознаем:)
Мечо:), то май по телефона е само записването, а телефона на регистратурата е само един (поне до колкото аз знам, де  Blush)

# 290
  • София

Теа, аз се записах на място  Peace На първата регистратура, като влезнеш от главния вход директно срещу него  Mr. Green

# 291
  • София
На 5-тия етаж, където са двойните, единичните стаи и апартамента, свижданията са по всяко време, освен м/у 14 и 16ч., ако правилно помня. А една вечер мъжа на съквартирантката седя до 21ч. и никой нищо не му каза, така че...  Peace

# 292
Проблем ли е, ако дам пакет памперси от 43 бр. - доста са, но не се усетих, че трябва да взема от по-малкия пакет.
Памперсите, които останат... връщат ли се на родилката или остават в болницата?

# 293
  • София
Аз също занесох пакет от 43 бройки, не знаех, че има и по-малки.... памперсите си стоят при тебе, само гледаш количката да е заредена винаги с  по 2. Каквото ти остане си го прибираш, само мокрите кърпи не ми върнаха, но едва ли е болка за умиране Wink

# 294
Здравейте момичета, родих на 21-ви и както обещах се отчитам Simple Smile
Не стана нормално раждане след секцио както исках, но поне опитах.
Бяхме с таткото във вип залата сами, но след много часове ме хванаха лудите и се разхождах по коридора и стълбите Simple Smile Има и ръчен душ в тоалетните до вип залите, взех си и душ с идеята да не ме боли толкова, но не ми помогна Mr. Green
За стаите, бях във Вип на 5-тия етаж, нищо общо с преди 6 години. Леглото е с копчета и се дига и сваля, има дръжки да се хванеш и да се изправиш. Все неща, които са доста важни за след секцио. На мен лично ми беше много удобно. Бебето си беше само при мен, взимаха го за визитация и понякога им го давах за тоалет. Аз си сменях памперсите, защото не мога само на тях да разчитам.
Банята си беше ок. Хлебарки нямаше. Аз лично съм много доволна и детските акушерки и другите бяха страхотни Peace Бебоците си бяха само на 5-тия етаж и бяха малко, което мен ме радваше, не желаех да стои в една стая с много бебета.
Доволна съм от условията, ако някой има въпроси да пита.

# 295
barabana  Hug Hug Hug И тук да ти кажа честита радост и да не ти пука за секциото!
Много е хубаво това, че може и душ да си вземеш докато раждаш, не го знаех.  Thinking
НА 5 ет. е супер уютно, защото бебетата са малко, родилките са по-малко, не е такъв хаос и изобщо аз съм решила този път да съм там категорично. А иначе и аз като раждах преди година и 8 месеца бях много доволна от това, че бебетата са през цялото време при майката. Аз тогава между другото бях попаднала на много готини педиатърки, които бяха обучени изглежда и бяха много в час с кърменето. показваха ни различни пози и бяха много поощрителни към майките. Това за мен беше изненада определено. НО от условията и грижата за бебетата иа з тогава бях останала много доволна.  От време на време се срещаха и цербери на 3 ет., но този път ще съм си на 5 ет  Mr. Green

# 296
Барабана - Честита радост. Бързо възстановяване на теб Simple Smile

# 297
barabana,честито!!!Колко ти излиза това удоволствие на нощ и плаща ли се за екип задължително ако си във вип стая?Сама ли беше във стаята?Колко дена стоя,планово ли ти беше секциото и кой док.те оперира Crazy

# 298
barabana (колко те мислих тези дни), честито, да сте живи и здрави, много късмет, щастие и любов желая на цялото ти семейство.  Hug

# 299
  • София
Честито, barabana ! Аз не разбрах, до самата ВИП родилна зала има душ, а тоалетна има ли?

Който е раждал във вода, колко време по-рано ви искат да сте на линия в болницата? (можеш ли примерно да поръчаш да пълнят, пък като стигнеш направо да цопнеш вътре  Laughing ). Те пък няма как да знаят, може да не повярват, че раждаш без преглед  Rolling Eyes Но аз докато тръгна, докато я напълнят, направо съм си родила и без нея.

Общи условия

Активация на акаунт