Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 225
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 225
  • София
lastname, аз питам само за ВИП зала, без бащата. Защото в сайта изрично е упоменато, че услугата за бащата върви задължително с ВИП и екип, но няма уточнение ако е само ВИП, дали се налага и екип.

# 226
skrech предполагам,че трябва екип.То виж,че и за водното пише само 500лв.,но отделно задъижително плащаш и екип Wink

# 227
  • София
До сега и аз така знаех, но сега за първи път гледам ценоразписа и не видях да има уточнение. Ще взема да отида на отворените врати да питам.
 А училището за родители безплатно ли е или само  отворените врати?

# 228
За училището незнам,но и аз ще се замъкна на отворени врати.Някъде из форума четох,че датите за март били същите като за февруари.Някой знае ли дали е верно?

# 229
  • София
lastname, аз питам само за ВИП зала, без бащата. Защото в сайта изрично е упоменато, че услугата за бащата върви задължително с ВИП и екип, но няма уточнение ако е само ВИП, дали се налага и екип.

И за ВИП трябва екип. В случая с бащата екипа пак не е заради него, а заради ВИП-а. Поредността е: щом искаш бащата, значи в отделна зала, тя е ВИП. Щом искаш ВИП трябва и екип, защото не може да тичат от общата родилна зала в твоята. Както всички знаем и е коментирано при избора на екип избираш лекар, а той обикновено изибира екипа на смяна  Wink

# 230
  • София

Мечо, вероятно си чела моя пост- да вярно е. На място си запазих час  Mr. Green

А жената от регистратурата ми каза, че училище за родители и дни на отворените врати е едно и също  Peace

# 231
rainy... мерси за отговора Blush И аз ще взема да се обадя другата седмица да се запиша.Първо да си взема 45 дневния в понеделник,да пусна изследванията,а и на тонове др.Диков ми каза да звънна и да ходя при него в ТК.

# 232
Здравейте мили мамчета Simple Smile От скоро и аз съм в редиците на бъдещите мами, засега се следя при доктор Катя Златева от ТК, ще съм много благодарна, ако споделите мнение за нея. Благодаря предварително Simple Smile

# 233
За училището незнам,но и аз ще се замъкна на отворени врати.Някъде из форума четох,че датите за март били същите като за февруари.Някой знае ли дали е верно?
Да, по принцип отворените врати са всеки първи, втори и четвърти вторник на месеца. Февруари и март са еднакви като месеци, само март е по-дълъг, т.е. и дните са си същите. Но се запиши по-раничко, бързо се запълват местата. На мен ми казаха, че по желание може и таткото да дойде. Това е от сайта на болницата:
"Предварително записване за училище за родители: 024470 211 (регистратура). Начален час 11.00 часа пред 121 кабинет. Лекциите се провеждат всеки първи и трети петък от месеца
Предварително записване за Дни на отворените врати: 024470 211 (регистратура). Начален час 13.00 часа във фоайето на болницата. Датите са всеки първи, втори и четвърти вторник от месеца."

# 234
Здравейте, от скоро следя темата, защото до последно бях решила да раждам в друга болница. Сега ще раждам в Тина Киркова с планово секцио след 5 дни. Искам да попитам запознатите мами за вип апартамента, може ли някой да остава да спи при теб или е същото като единична стая.

# 235
в апартамента може да остане някой с теб

# 236
Може някой да остане при теб, но мизерията за тези пари не си заслужава... впрочем и единичната стая не си заслужава особено, обстановката е същата като в двойните, но там поне има с кой да си кажеш две думи (обикновено след раждането се интересувате от едни и същи проблеми).
Двойния ВИП си заслужава до толкова, че не си с циганките на третия етаж и могат да идват посетители.  Peace

# 237
  • София
Може някой да остане при теб, но мизерията за тези пари не си заслужава... впрочем и единичната стая не си заслужава особено, обстановката е същата като в двойните, но там поне има с кой да си кажеш две думи (обикновено след раждането се интересувате от едни и същи проблеми).
Двойния ВИП си заслужава до толкова, че не си с циганките на третия етаж и могат да идват посетители.  Peace

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 238
Много ви благодаря за отговорите!  bouquet

# 239
Защо да си с циганките,  аз като бях и на 6 ет и на 2 ет те си бяха в отделни стаи и не допускаха смесване???

Общи условия

Активация на акаунт