Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 387 212
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 210
А д-р Киров преглежда ли в кабинет или само в ТК, и как мога да се свържа с него?
Моля ако имате негови координати да ми гии дадете. Предварително благодаря  Grinning

# 211
lastname ще ти пиша на лични Peace

# 212
  • София
Аз нямам претенции за максимално естествено раждане, а само за елементарни неща, които да не ме натоварват и усложняват работата. Ако преритам и упойка ще искам, ако се закучат нещата и за секцио ще се съглася. Въпросът е поне до там, където може да не ми пречат и аз успявам да се справя сама, там да не ми усложняват нещата. Вече успях и знам, че не е трудно да се постигне и с лекари на смяна. Не е като да имаш комфорта и физическата възможност да се обясняваш и да си защитаваш позицията, ако ти се опънат, но хем ми се струва, че няма да можем да поемем избор на екип (за да се уговорим предварително), хем искам най-сетне малко по малко да се променят нещата и да не ни се налага да плащаме за добро отношение, а да си го изискваме ври всякакви обстоятелства.

# 213
barabana, успех и от мен:) Стискам палци да имаш леко и безпроблемно раждане и ще чакаме после да разкажеш  Hug

# 214
Барабана, леко и безпроблемно раждане и от мен! Стискам палци всичко да мине по план и скоро да си гушкаш сладкия плачещ вързоп!!! Hug

# 215
ох, момичета, много ви благодаря Hug
страшно позитивно ми действат вашите пожелания в този момент bouquet

# 216
някой знае ли дали е вярно, че вече няма избор на акушерка в ТК?

# 217
Ами в сайта във вип услуги пише, че има, ама знам ли колко го обновяват...

# 218
  • Sofia, Bulgaria
здравейте мами Grinning отдавна не съм писала днес ходих в ТК за късния преглед и да се похваля бебка е 1.437гр. и 29 см. Hug ,видях и списъка за прием когато дойде време новото в списъка е шампоан,и пожелание да си приготвим нещо за четене,а за бебчо памперси 1пк,и мокри кърпички но не пише малки или големи.аз снимах целия списък но не мога да си намеря кабела за телефона,за да я кача ще се постарая утре да го намеря а сега почвам да ви чета. #Crazy

# 219
  • София
Моля за малко помощ в разшифроването! http://1agb.com/page/single/id/35 - тук пише:"Раждане в присъствието на бащата - 200 лв. За раждане в присъствие на бащата задължително се прави избор на лекарски екип и се заплаща раждане в самостоятелна стая"
Обаче няма такова уточнение при раждане във ВИП родилна. Няма допълнение, че ако избереш ВИП родилна, трябва да наемеш и екип. Това как да го разбирам? Може ли да значи, че няма нужда от избор на екип?

# 220
skrech единствената самостоятелна стая е ВИП родилната зала, когато ходих на отворените врати ни бе обяснено, че за раждане с присъствието на бащата се заплаща избор на екип и ВИП зала и 200 лв за таткото, така че май всички екстри влизат в цената

# 221
Горещо препоръчвам д-р Киров, преди няколко години родих с негова помощ без проблем и без упойка за няколко часа. След това през трите дни, в които бяхме в болницата не пропусна ден, в който да не дойде да ме прегледа. След 10 дни получих мастит и без негова помощ едва ли щях да се измъкна без рязане.

# 222
  • София
търся мнение за д-р Ослеков, знам, че вече не работи  в болницата, но ме интересува има ли изобщо някой родил при него нормално, не със секцио  Rolling Eyes
и тук ми се стори най-подходящо да попитам.

# 223
  • София
бамба,а къде е...аз родих при него,но секцио.

# 224
  • София
В Надежда е вече, нещо не можем да се разберем сякаш и затова търся мнения  Confused

Общи условия

Активация на акаунт