Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 399
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 210
аз за мокрите кърпи за тоалета на бебето питах Wink чувала съм че след упойката може да те втриса, иначе аз в "големия" багаж ще сложа. Дано някой да се включи

# 3 211
След упойката те "втриса", но не от студ, така че ако с тази цел искаш жилетка, няма нужда, да не говорим, че ще ти е доста трудно да я облечеш.

# 3 212
Благодаря момичета  Hug bouquet

# 3 213
В стаите е горещо, но в коридора е хладно. Като ходиш да си взимеш бебето или като чакаш за сведения може да ти е студено, така че е хубаво да си вземеш жилетка. А и в предродилна на мен ми беше студено честно казано.

# 3 214
Аз раждах януари 2013 и тогава в стаите беше доста топличко. Заради бебчетата е добре затоплено на всякъде и определено не ми е трябвала жилетка. Даже щях да се чувствам по-комфортно, че не си бях взела нощница с къс ръкав. Определено можеше да се стои по къс ръкав. Моят съвет е да не си взимаш. Ако все пак ти стане студено, спокойно могат да ти донесат в последствие.

# 3 215
  • София
И така, въпреки утопичните ми представи и желания за естествено раждане, не се получи. Оказа се, че бебето е с лицето към изхода (т.е. с най-големия диаметър на главата) и плацентата е ниско, така че никога нямаше да получа разкритие. Така ми обясниха. Панова ми каза, че ако в понеделник съм още в патологията ме праща за секцио. Така че рано или късно все щеше да е секцио. В крайна сметка с избор на екип родих секцио на 12.12 прекрасно момиченце. След операцията ми показаха плацентата как е започнала да се калцира на места. Екипа се справи перфектно и много бързо стана всичко. След 10 чАса вече бях станала и ходех още в реанимацията. Теди - акушерката идваше да ме види всеки път когато е на смяна въпреки, че не беше с мен на раждането, Петров още не вярва какъв инат съм. И той идваше всеки път когато е на смяна. Бяха много внимателни и търпеливи. Не мога да се оплача и от акушерките при ВИП-овете, освен една разбира се, но не може всичко да е перфектно. Вече сме си вкъщи и се гледаме. Пожелавам успех на всички бъдещи мами. Оставам доволна от Тина Киркова и персонала там!  bouquet

# 3 216
  • София
Честито бебче, Душа на глухарче!

В крайна сметка твоя д-р Петров ли те оперира?

# 3 217
  • София
Мерси Simple Smile Да, той ме оперира и неговия екип. Анестезиолог ми беше д-р Кирова - прекрасна жена. Действаше ми много успокояващо, като майка. После идваше да ме види, като ме преведоха в стаята Simple Smile

# 3 218
  • София
Честито Душа на глухарче! Да ви е жива и здрава малката, да расте весела и много обичана!  Hug

# 3 219
  • София
Мерси Frozy Simple Smile  Heart Eyes

# 3 220
Душа на глухарче, и аз на 21,12 родих секцио в ТК и бях във ВИП-а, дали не сме се засекли някъде из стаите и коридорите ?

# 3 221
  • София
Душа на глухарче, и аз на 21,12 родих секцио в ТК и бях във ВИП-а, дали не сме се засекли някъде из стаите и коридорите ?
Привет, emma.ly, напълно възможно е. Аз бях в 503. Simple Smile точно срещу входа на ВИП-а. А може и в реанимацията още да сме се срещнали, ако си на 12.12 Simple Smile

# 3 222
Оффф сгрешила съм,аз прочетох 21-ви, пък ти си била на 12-ти   Sunglasses иначе бях в 507

# 3 223
Душа на глухарче, честита дъщеря, да ти е жива и здрава!

# 3 224
  • София
Душа на глухарче, честита дъщеря, да ти е жива и здрава!
Мерси, Mozzie Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт