Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 361
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 255
  • София
Момичета благодаря за отговорите!  Hug
Душа на глухарче, благодаря за пожеланията!  Heart Eyes

# 3 256
Дават ли вече вода?

# 3 257
За след раждането има предвид вероятно.

# 3 258
  • София
Да, за след раждането имам в предвид  Blush

# 3 259
Здравейте! Датата на термина ми е 15.02, бях приета в МД , но поради разни обстоятелства напуснах по собствено желание и сега съм се ориентирала към Тина Киркова. Ще раждам секцио по мед. причини имам си документ и така. Казаха ми да отида в петък (утре) само да добавя, че ще съм без избор на екип. Ще съм благодарна ако някой даде различни мнения и всякаква информация относно операция, болница и така нататък. Каквото се сетите - благодаря ви предварително!!!!

# 3 260
  • София
здравейте, момичета, интересува ме ако някой е ходил при д-р Константин Петров, да сподели мнение за него като лекар? Мерси предварително bouquet

# 3 261
xristinaaa31, щом си без избор на екип има вероятност да полежиш ден-два в Патологията, докато ти изберат дата и според натовареността (спешни случаи и такива с избран екип) в съответния ден да те оперират. Когато раждах през 2013 г. една девойка я бяха свалили в предродилна за подготовка някъде към 6-7 сутринта, но я оперираха чак в късния следобед.

От друга страна, момичета в темата май са споделяли, че директно са им насрочвали дата и са ги приемали тогава. Дано някой се включи да разкаже от първо лице  Peace

# 3 262
Здравейте,

На въпроса за д-р Петров - има тема за него:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470640.0;topicrefid=4

Да използвам темата за въпрос, ако някой може да се включи с мнение.
Знаете ли дали в болницата насрочват раждане преди 34г.с. ( 32г.с. + и 33 г.с. +) или препращат в МД?
Аз съм 32г.с. + ( така и не разбах това 33 ли е) и предполагаемо тегло под 2кг. се чудя дали ще разрешат в ТК?
Дали имат критерии за недоносеност-тегло, гестационен срок?
Утре имам розговор с док, но все пак, ако имате опит, ще съм благодарна.

Бъдете здрави,

# 3 263
Здравейте,

На въпроса за д-р Петров - има тема за него:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470640.0;topicrefid=4

Да използвам темата за въпрос, ако някой може да се включи с мнение.
Знаете ли дали в болницата насрочват раждане преди 34г.с. ( 32г.с. + и 33 г.с. +) или препращат в МД?
Аз съм 32г.с. + ( така и не разбах това 33 ли е) и предполагаемо тегло под 2кг. се чудя дали ще разрешат в ТК?
Дали имат критерии за недоносеност-тегло, гестационен срок?
Утре имам розговор с док, но все пак, ако имате опит, ще съм благодарна.

Бъдете здрави,
а защо се налага толкова рано раждане?

# 3 264
33 - 34 г.с. не би трябвало да имат проблем да поемат, ако бебето няма някакви усложнения, разбира се.

# 3 265
а защо се налага толкова рано раждане?
[/quote]

То дано не се наложи до седмица, две, за да вляза в 9м., но питам за всеки случай.

//
Mozzie, мерси,
дано да няма усложнения, даже и с кортикостероиди сме се застраховали от 28г.с., но питам защото имам кошмарни спомени от престой в МД и се надявам да сме в безопасна седмица и всичко да е ок дори и в Тина Киркова.

Поздрави,

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 09:29 от cvete12

# 3 266
  • София
Здравейте,

благодаря bouquet

# 3 267
xristinaaa31, щом си без избор на екип има вероятност да полежиш ден-два в Патологията, докато ти изберат дата и според натовареността (спешни случаи и такива с избран екип) в съответния ден да те оперират. Когато раждах през 2013 г. една девойка я бяха свалили в предродилна за подготовка някъде към 6-7 сутринта, но я оперираха чак в късния следобед.

От друга страна, момичета в темата май са споделяли, че директно са им насрочвали дата и са ги приемали тогава. Дано някой се включи да разкаже от първо лице  Peace

Много благодаря! Май точно така ще стане, защото днес ме приеха, а петък и събота не се извършват операции освен ако не е спешно, та евентуално понеделник. Благодаря много!

# 3 268
  • София
здравейте, момичета, интересува ме ако някой е ходил при д-р Константин Петров, да сподели мнение за него като лекар? Мерси предварително bouquet

Аз съм при д-р Петров, прекрасен човек, много духовит, свеж и много добър специалист. Родих при него секцио сега декември и много съм му благодарна за всичко, най-вече за търпението. Не винаги има време да се обяснява, но когато има е много добър събеседник, откровен, директен и позитивен и ти казва всички варианти.

# 3 269
  • София
xristinaaa31, Панова ще те види днес, много е точна и енергична и ще ти каже какви са опциите, също така можеш да я питаш всякакви неща които те притесняват и се двоумиш. След това щом няма да избираш екип тя ще те изпрати при който е на смяна, само дано не се падне д-р Манев много лоши работи се пишат за него, той е един младок... Нищо лошо, но май не му се отдава много професията. Така, че като ти изберат дата опитай се да разбереш при кой ще е операцията, ако е при него по-добре смени датата. Лично мое мнение... Успех и стискам палци!! Чакаме да се похвалиш със здраво усмихнато бебе  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт