Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 378
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 270
  • София
аз раждах секцио при Панова, но си я бях избрала, въпреки че имахме насрочена дата... бебо реши да излиза по-рано и то точно беше събота, обадих и се на Панова в 6.30 сутринта, прати ме в спешния кабинет да ме прегледат, видяха че вече са тръгнали процесите, та каза че до 1 час ще е в болницата и точно на часа беше там, през това време ме бяха подготвили за операция, беше събрала екипа и всичко стана много бързо, изключително съм доволна, както от нея, от реанимация и после от грижите на 5 етаж, при положение, че при мен бяха по-комплицирани нещата, тъй като бях и със счупен крак.

# 3 271
  • София
Здравейте момичета,
аз съм още съвсем на стартовата линия, но искам да ви попитам предлагат ли сега в ТК някакъв пакет за проследяване на бременността. Преди 8 г. имаше, но сега не намирам нищо на сайта им.

Благодаря ви и хубав ден на всички!

# 3 272
Здравейте момичета,
аз съм още съвсем на стартовата линия, но искам да ви попитам предлагат ли сега в ТК някакъв пакет за проследяване на бременността. Преди 8 г. имаше, но сега не намирам нищо на сайта им.

Здравей,
Да има пакети за проследяване на бременността, които могат да се видят на регистратурата Simple Smile

# 3 273
  • София
Здравейте момичета,

Здравей,
Да има пакети за проследяване на бременността, които могат да се видят на регистратурата Simple Smile

Благодаря!

# 3 274
Има пакет - 450лв. Мисля че някъде из нас имам списък на това какво включва,ако искаш мога да го потърся и да го снимам  Wink

# 3 275
  • София
emma.ly ще съм ти благодаря, но само ако не ти представлява излишно усилие  bouquet

# 3 276
# 3 277
# 3 278
Здравейте, знаете ли дали в Тина Киркова практикуват секцио по метода Щарк и кои доктори?

# 3 279
На сайта им пише, че е въведен методът Мисгав-Ладах и като цяло съм останала с впечатление, че и у нас вече  не се режат мускулите на коремната стена.

# 3 280
  • София
Момичета, един бърз въпрос: д-р Кирил Киров води ли ЖК, има ли частен кабинет и въобще как мога да си запиша час за преглед при него?

Благодаря ви много!

# 3 281
Не води ЖК, няма частен кабинет, обаждаш му се по телефона в началото на девети месец и се уговаряте.

# 3 282
  • София
Благодаря! А да препоръчате лекар за ЖК там?

# 3 283
Искам да попитам има ли някоя дама, която е раждала в 1 АГ Св. София и е ползвала услугите на тъканна банка? Интересува ме каква е процедурата и как се уреждат взаимоотношенията между болницата и банката за стволови клетки?

# 3 284
  • София
Искам да попитам има ли някоя дама, която е раждала в 1 АГ Св. София и е ползвала услугите на тъканна банка? Интересува ме каква е процедурата и как се уреждат взаимоотношенията между болницата и банката за стволови клетки?
Аз раждах сега декември планирано секцио. Процедурата е както вероятно са ти обяснили от крио банката - носиш си комплекта с теб. Ако тръгнеш да раждаш спонтанно им звъниш преди да тръгнеш към болницата, ако си планирано секцио им звъниш да кажеш кога ще раждаш. Когато пристигнеш ще дойде акушерката (тя си работи в Тина Киркова), която е обучена да взима стволови клетки, при мен беше Ива Венциславова - много спокойна и приветлива. Когато те подготвят за родилна зала тя взима комплекта и си го носи там. Когато се роди бебчето и го вземе акушерката да го почисти и да ти го даде, Ива започва да си върши нейната работа. Те ти разказват всичко в момента, в който се случва. Когато приключи идва при теб още в родилна зала и казва, аз приключих и ще изпратя пробите към следващите по веригата и когато се направят тестовете ще ви уведомят дали съхранението е успешно (около месец след раждането). И това е всичко. Само когато влизаш да раждаш е необходимо да предупредиш екипа, че ще съхранявате стволови клетки, ако все още не знаят. Ти с избор на екип ли си?

Общи условия

Активация на акаунт