Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 606
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
И ние се чуваме много рядко, горе -долу 2-3 пъти месечно. Все не достига времето за нас. Като цяло се настроих да приемам за достатъчно това, че я виждам с пуснат фейсбук или скайп. Казвам си- Аха, значи е станала, Сигурно тъкмо се е прибрала и тн.
Ако тя има време се обажда, а като решим ние да се обадим все се оказва, че е не е момента...

# 436
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Дами, може ли да споделите от опита на вашите деца.
Нормална практика ли е там да наредят изпитите в поредни дни? Че щерката ще има 2 един след друг, каза, че в други групи имало и 3 един след друг  Thinking Чак аз се притесних. Ако са тежки дисциплини, олеле майко...
Вчера разбрах, че на моята девойка двата най- тежки изпита са в 1 ден  ooooh!
Доста ще и е натоварено тази сесия, общо са 5 изпитите, но... няма начин!
Като са се хванали на хорото... ще се оправят! Аз оказвам само морална подкрепа по Скайпа, доколкото мога  Whistling
Желая на всички студенти успешна сесия  Peace

# 437
  • България
 Тези дни разбрах, че моята девойка тази година ще има изпити само в края на годината. За сега има да предава проекти, да прави тестове и да пише есета, които също влизат с някакъв процент в крайната оценка по предмета. 
 Успех на децата! На кандидатстващите - изпълними оферти!

# 438
А аз нищо още не съм разбрала.Блазе ви,че знаете вече.

# 439
А аз нищо още не съм разбрала.Блазе ви,че знаете вече.

Не ти трябва да знаеш. Така повече ще се притесняваш  Simple Smile Аз също не знам.

# 440
Знаех миналата година.  Laughing
Тази знам само кога свършва сесията и то защото проверявах в сайта, заради самолетния билет.
Кой ни уведомява вече за такива неща...  Laughing
Важното е, че децата се справят.

# 441
Чакайте да видим аз знам ли нещо, май не.

Сесия от сайта на Глагоу уни уж до 19.12., пък изпит след нова година по математика.
Ще четеш ли в къщи? Едва ли-отговор.
Баскетбола здраво го влече, дочувам, че иска да остава лятото да си спортува,
което значи, че ще трябва сам да си спретне домуване и издръжка. Аха, сложно изглежда.
Слава богу, купих билет само за прибиране към UK на 11.01.15г.
Разговори по скайп-а най-много 4 до тук.
Кумовете ни бяха на дипломиране на голямата дъщеря в Глазгоу, която вече е магистър архитект. Намери си работа почти веднага, след няколко интервюта. На два пъти са излизали заедно с момчето, добре е и толкоз.
Да са ни живи и здрави децата да се справят с предизвикателствата.  Peace

# 442
Българската сметка с Виза Електрон карта на сина е в Експрес банка.Картата му трябва да се смени през лятото на 2015.Попитах в банката, може ли около нова година това да стане.Няма проблем,но трябвало лично да подаде молба за новата карта.Оказа се,че с моето ,, красиво ''пълномощно не може.Въпреки,че пише името на банката и за всички други банкови операции.Сега се чудя,дали да не му закрия там сметката и да си направи в друга банка.Грешката е моя,че не попитах преди две години.Ами,ако си беше загубил картата,нямаше да ми издадат нова. #Crazy

# 443
Не си усложнявай живота - открий сметка и карта на твое име и му я дай.
Всичко ще можеш да следиш и да реагираш при нужда.
Дъщеря ми трета година не може да приключи с тъпата ЦКБ със специалните процедури по закриване на сметка. Само като си помисля за нея и ме хваща бяс.

# 444
Чакайте да видим аз знам ли нещо, май не.

Сесия от сайта на Глагоу уни уж до 19.12., пък изпит след нова година по математика.
Ще четеш ли в къщи? Едва ли-отговор.
Баскетбола здраво го влече, дочувам, че иска да остава лятото да си спортува,
което значи, че ще трябва сам да си спретне домуване и издръжка. Аха, сложно изглежда.
Слава богу, купих билет само за прибиране към UK на 11.01.15г.
Разговори по скайп-а най-много 4 до тук.
Кумовете ни бяха на дипломиране на голямата дъщеря в Глазгоу, която вече е магистър архитект. Намери си работа почти веднага, след няколко интервюта. На два пъти са излизали заедно с момчето, добре е и толкоз.
Да са ни живи и здрави децата да се справят с предизвикателствата.  Peace

...и какво?!...да дойда в шотладската тема, че да намеря сродни души... и аз така, чуваме се чат-пат...инфо нямам никакво... нещо викам снимчица това-онова..... другите много пращат...отговор: те и майките на кифлите имат проблеми да знаеш smile3532

...и нещо сериозна да попитам, щерката на кумовете, в кой у-ни в Глазгоу е учила архитектура?

# 445
И  аз не мога да я накарам моята хубавица да ми изпрати снимки, Една седмица ходиха всеки ден до един квартал с парк да гледат и рисуват и не мога да я накарам нищо да ми покаже. Нито снимки, нито рисунките, нито плановете, които прави. Добре, че отскочихме миналия месец поне да разгледаме къде е детето и сме спокойни, че е хубаво.
Но за сметка на това се чуваме всеки ден по няколко пъти. Даже докато рисува си говорим по скайпа с часове.

# 446
  • България
 При мен снимките са тези, които виждам във фейса. Да не мислите, че някой ми изпраща други?...Wink Не сме ходили и със сигурност тази учебна година няма да отидем. Евентуално следващата.

# 447
Аз от фейса виждам само профилната му снимка и повече нищичко.Е, и постоянно увеличаващата се бройка на приятелите му.Орязал ме е максимално от всякъде.Сега,като се прибере за 20-тина дена,колкото се видим това,ще е.Най много в къщи зор,ще види хладилника.Миналата зима,като се прибра го отвори и потриваше доволно ръце. newsm55

# 448
Един от изборите ни за малкия, който кандидатства тази година е Стратклайд, дори е получил и оферта, която удивително много ми харесва: диплома 5.00 за архитектура и сериозно съм се размислила. Споделете, ако имате впечатления, хубав ли е университета, условията за живот добри ли са, студентите доволни ли са, каквото се сетите?

# 449

...и какво?!...да дойда в шотладската тема, че да намеря сродни души... и аз така, чуваме се чат-пат...инфо нямам никакво... нещо викам снимчица това-онова..... другите много пращат...отговор: те и майките на кифлите имат проблеми да знаеш smile3532

...и нещо сериозна да попитам, щерката на кумовете, в кой у-ни в Глазгоу е учила архитектура?
Фиеста, прекрасна си. Обожавам хората с чувство за хумор. Разсмя ме сърдечно.
Девойката взе бакалавърската си степен в Абърдийн, където беше 4г. После работи нещо като стаж 1г. в Глазгоу. Магистратурата я завърши след това в Стратклайд за 2г.
Разбирам от родителите и че архитектите са малко по-ниско платени /засега около 23хил.годишен доход/ от строителните инженери. Да не забравяме, обаче че има-няма дискриминация все пак е жена и то чужденка.
Моето момче ще кандидатства за стипендия от фирма и е поканен на втори етап-интервю в завод до Лондон. Прочетох в препратения и-мейл, че му покриват разумни разноски за път....та, съвсем като у нас.... Laughing Стискайте палци, ще пиша като науча резултата.
Но за сметка на това се чуваме всеки ден по няколко пъти. Даже докато рисува си говорим по скайпа с часове. - Завиждам чистосърдечно, ние се откриваме евентуално в събота или неделя, ако не е на мачове, чувам глас, ама гледам една папионка и рошавата му глава.
Аз от фейса виждам само профилната му снимка и повече нищичко.-Само това не се сбъдна моряче, не си направи момчето профил във фейса и това е. Чаках, чаках, като теб до последната вечер и надеждата ми умря.  JoyНай-много в къщи зор,ще види хладилника.Миналата зима,като се прибра го отвори и потриваше доволно ръце.-Хайде и аз в групата на чакащите за 20.12. Да имаше начин да пъхнем фото в хладилника и като се отвори вратата да щрака, да щрака.... newsm55 smile3509

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 16:03 от valya_and

Общи условия

Активация на акаунт