Съвети за университети в Шотландия - 2

• 95 533
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
... Знаете ли дали за почасова работа изискват осигурителен номер?

Искат, да. Никаква работа не може да почне без NIN.
С получаването му няма да има проблем щом има жълта карта.

# 121
От твоите уста в Божиите уши, а дали трябва да си е намерила вече работа или първо трябва да вземе този номер? Не е започнала още да проучва това, но аз разбира се искам да съм информирана. Rolling Eyes

# 122
Трябва да го има, за да почне.
Обажда се по телефона, записват й час в най-близкото населено място, където издават (вероятно в Глазгоу имат офис, града е голям), отива на интервю и след няколко дни го пращат по пощата. Ще й кажат какви документи да носи...
Остави я, тя ще си проучи.

# 123
Е, все пак ролята на майка-орлица трудничко се изоставя  Twisted Evil.
Ето и това

http://www.bgstudent.co.uk/?p=232

# 124
Имат офис точно в Глазгоу за издаване на NIN. Процедурата е точно както cool_witch е описала.

И аз да пожелая успешна академична година на всички студенти.!

# 125
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
След 01.01.14 когато няма да се издават жълти карти, пак ли ще се изисква този номер?

# 126
НИН е необходим, независимо дали ти трябва жълта карта или не Simple Smile

# 127
Предполагам, той се изисква за да се удържат и внасят данъци и осигуровки. Задължителен е за всички работещи и е уникален. Нещо като нашият ЕГН. Така поне мисля аз.

# 128
Това е един вид осигурителен номер и без него не може да се работи.

# 129
При нас нещо се проточиха нещата с квартирата. Проблеми с газовата инспекция. Доста съм разтревожена, дано да не се откажат нещо от агенцията, тогава наистина не ми се мисли.

# 130
Нашите студенти започнаха с ученето и с готвенето.Не ми се мисли, какви ястия забъркват.С първото съм сигурна,че всички ще се справят.Нашия син нямаше търпение да замине.Намерили са си жълтите карти в общежитието.Ще разберем по късно,дали въобще ще им потрябват.Предполагам,че така им минава един делничен ден   sleepuu  smile3550 newsm37  eat smile3529 lalalala football newsm39 newsm75 wash hang 1ironing cook kiss cheers smile3517 smile3524

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 22:16 от morska68

# 131
Нашите студенти започнаха с ученето и с готвенето.Не ми се мисли, какви ястия забъркват.С първото съм сигурна,че всички ще се справят.Нашия син нямаше търпение да замине.Намерили са си жълтите карти в общежитието.Ще разберем по късно,дали въобще ще им потрябват.Предполагам,че така им минава един делничен ден   sleepuu  smile3550 newsm37   lalalala  wash hang 1ironing newsm75 smile3517 smile3524

В всички случаи имат по голям избор на храна , отколкото можеш да си представиш Simple Smile
Освен ако не решат да си прахосат парите за пиене де Simple Smile

# 132
Да, поне за храна не се тревожа, не гладуват. За развеселяване - днес го прочетох във Фейсбук. Кога наистина трябва да отслабнеш? Когато ти го каже и баба ти!

# 133
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
.Предполагам,че така им минава един делничен ден   sleepuu  smile3550 newsm37  eat smile3529 lalalala football newsm39 newsm75 wash hang 1ironing cook kiss cheers smile3517 smile3524
Надявам се, че така минава. Поне така ми обясниха и на мен по скайпа  Wink

# 134
Хахахаха надявайте се  Joy hahaha Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт