Баткото ми даде 20 лева с молба да си направя един тест, че не издържал на напрежението
))) Викам, че тестът не струва толкова. А той - ами да се почерпиш, ако ще имам братче
Сладкиши са големи тези дечица, бре
Зарчето все си я пъха някъде в носа
, все същото май
Истината е, че трябва да се четат етикети по-внимтелно и това е. Хипер, мега, ултра еко, био просто няма 
Зачервил бузи, маха щастливо с крака и ръце
Аз изпрах и изгладих поредната порция по-големи дрехи
Вие гладите ли още всичко? Аз мразя да гладя и си казвах, ще гладя до 3-ти месец. Ама ей го на стана 4-ри, пък аз още гладя. Някак си не мога да му ги прибера намачкани в скрина
Не се втелясвам на дезинфекцията, щото така или иначе ютията ми не вдига 300 градуса
), изчетох какви ли не гадости, все си представям най-лошото, постоянно плача и само се вглеждам във всяко движение на Танчето и се чудя дали се развива нормално, направо вече съм за психиатър. Само като я видя да свива ръчичките в юмручета или нежеланието й да е по корем и ми идват черните мисли 
, през деня си гука, смее се, играе си и вечер пак се започва мрънкане прерастващо в рев и накрая заспива, не знам просто изморена ли е, много й идват емоциите ли
През деня вече определено не е както беше в началото, но вечер си е същата история.
Дано скоро всичко да е наред

Само ще добавя, че вече има много свободно движение на хора по света. Не се знае къде ще попаднат нашите октомврийчета и е хубаво да са защитени от най-коварните болести. При нас имаше бум на коклюш миналата година с фатални случаи, точно заради неваксиниране.

Ема също мрази да е по корем и вечер е изнервена. Отдавам го на малкото сън през деня и на още неразвитата нервна система. Препоръчани теми