. Просто има хора, които имат по-устойчива нервна система, и такива които само като погледнат спящото си бебе и им се пълнят очите. Аз съм от вторите и не мога дълго да устоя на отчаяните й вопли. Какво да се прави, рачешка природа
.
. Но сега като гледам състава на пюрето от тиква, са добавили оризово нишесте и концентриран ябълков сок, та не ми харесва особено
Просто трябва да проуча кой точно какво има и какво слага
В оптимален вариант трябва да е нещо+вода (тиква+вода, грах+вода, морков+вода).
ама това е положението, а и навън не мога да чета много щото както писах, ако спра да бутам става страшно 
Важното е да си последователен, когато искаш да наложиш някакъв режим. А при тебе беше наложително, защото наистина Андрей спеше много малко. А ти се пази като излизаш навън - намятай си нещо отгоре. 

-..както междувпрочем и пюретата и кашите които също не трябва да престояват дълго време-то си го и пише де!Това е моят съвет а ти взимаш решението разбира се,но ако съм аз ще изхвърлям без да се замислям !

. Карфиолът се въвежда рано, заедно с тиквата, морковите, тиквичките и преди картофите, а зеленият боб - към 9-тия месец заедно с рибата

Аз си купих същия препарат, но още не съм го пробвала, защото имам още малко "Бочко" 

Имам приятелка с едногодишен калпазанин, покрай нея преди месеци започнах и аз да се заглеждам в пюретата. !-во някои етикети с надпис за колко месечно бебе са са подвеждащи и неприложими за някои схеми на захранване. 2-ро - аз лично имам намерение да избягвам захар, цар. нишесте и масло доста дълго време, а такива съставки много често се срещат дори и монокомпонентни пюрета ( което за мен е безобразие). 3-то ако сравняваме монокомпонентни пюрета ( демек, тези с които ще започнем) консистенцията също има значение - Хипп ми се струват най-фини.
Тъкмо по-горе се оплаках, че в пюрето от тиква на "Ганчев" има нишесте и ябълков сок
Значи ще търся нечие друго пюре, решила съм да отида в някой голям магазин и да ги огледам едно по едно
. И в тази връзка - някой има ли лични наблюдения от пюретата на "Gerber" и "Нестле"?
Препоръчани теми