CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №28

• 45 878
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
 Не се ядосвайте, че не сте учили немски - никога не е късно. Но и аз така се подлъгах от обявите и за това дойдох в София. Но струваха, правиха, гледаха те да останат и ето сега съм без работа от сумати време.
А и спя на надуваем дюшек на земята, въпреки трите сертификата, които имам по езика.

# 91
  • София
Палмичка така е, никога не е късно, но преди бях свободна от ангажименти, а сега с детето е по-трудно.
Да ви разкажа нещо от вчерашното ми интервю. Докато си говорихме, момчето което провеждаше интервюто, извади един лист с нарисувани на него три геометрични фигури - кръг, квадрат и триъгълник и ме попита кой бих си избрала и защо. Аз избрах кръга, казах, че ми прилича на топка за игра. После, като се замислих, май се изложих, не знам откъде ми дойде на ума точно с топка да го сравнявам Mr. Green

# 92
  • София
.

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 10:14 от L'Agent

# 93
  • БГ
не  е безплатен, има безплатен тест 7 дни, неангажиращ.  Има много езици .На мен ми е много забавно, в момента го тествам, след работа и в почивен ден  . Пиша ти лс . Peace

с тази новина за Немски език ме зарадвахте, мислех че само с английски търсят хора  Peace
ще са преговаря значи Flutter
Може ли и на мен на лични Praynig

а защо не го пуснете в темата, ще е полезно за всички!
ами знам ли, да не излезне реклама , нямам нищо общо с тоя сайт, просто ми се стори интересен.
intenzivno.com
този е.

# 94
Палмичка, не търси вината само в работодателите  Peace
Според мен трябва да преглътнеш малко егото (и аз го правя често,за да се задържа на работа  Mr. Green) и да започнеш да се доверяваш повече  Peace
Има в момента не лоши предложения за хора с немски език. Не може да се очаква ей така хоп и да дойде нов играч. И ние искаме така бързо да се случват нещата, но в момента ходим само по срещи, а на компаниите им отнема поне година, за да започнат да наемат хора.

# 95
http://www.jobs.bg/f1679745  Mr. Green да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли .... при заплата чисто под 500 лв НЕ мога да изпратя мотивационно писмо, защото всеки ред от него би бил лъжа. а 450 бруто е около 370 чисто?  Mr. Green

# 96
 bibona,пак е повече от редовно предлаганите 310/минималната/ и като бонус-осигуровки на цялата заплата Mr. Green.....Освен,това,тези екстри ги предлагат предимно на хора до 29/заради програмите на БТ/,такива като мен,дето са имали късмета да се родят 10 години по-рано....да се спасяват.
Пускам от началото на годината интензивно CV-та,мотивационни писма...сложила съм си най-хубавата снимка/щото масово са го вписали,като задължително условие...напоследък ми прави впечатление,че искат и препоръки да им пратиш,но тях още не съм почнала да разпращам-ако ме поканят на интервю-тогава/...И-няма и няма нищо....

# 97
... Чак толкова ли е зле при нас в Пловдив... аз вече се притеснявам, че от 2 месеца не мога да си намеря работа ... и дори на интервюта почти не ходя...

Мони МГ пуснаха няколко обяви, кандидатствала съм за едното място (но то е различно от това, на което преди няколко години съм работила) - но и там не знам каква е надеждата, преди мен са подадени 94 СВ-та ... Sad

Е, оплакахс се...

# 98
Зле е....търсят предимно продавачки и сервитьорки.....и пак,младички,да са.....
А,за минималната-вече трета оферта отхвърлям,но няма смисъл да си губим времето......
А,понеже,преди две години и нещо,пак активно следях обявите,да си кажа,че голяма част от фирмите и позициите са същите оттогава.Тези,направо ги прескачам,но не вярвам да са се променили,нещата,щом даже и обявите не са си преработили....

# 99
Палмичка, не търси вината само в работодателите  Peace
Според мен трябва да преглътнеш малко егото (и аз го правя често,за да се задържа на работа  Mr. Green) и да започнеш да се доверяваш повече  Peace
...
По-скоро да не се доверявам как бъде повече, макар че вече е след дъжд качулка.  Sad
Да разбира се какво его може да има човек, който няма пари нали?
И не търся вина в работодателите, те са ок. Но нали трябва да се сформира екип (често от кол и въже) , който заради кризата ли, защо ли, German team често е осилник. Sorry for the truth!

# 100
Преди няколко години искаха "да ме откраднат", аз солидарна.........сега в кризата никой не ме "краде"  Rolling Eyes

# 101
Според мен трябва да преглътнеш малко егото (и аз го правя често,за да се задържа на работа  Mr. Green) и да започнеш да се доверяваш повече  Peace
...
По-скоро да не се доверявам как бъде повече, макар че вече е след дъжд качулка.  Sad
И не търся вина в работодателите, те са ок. Но нали трябва да се сформира екип (често от кол и въже) , който заради кризата ли, защо ли, German team често е осилник. Sorry for the truth!

Затова трябва да си напориста като тях! Не ти го казвам с упрек, а напротив. В корпоративната среда за жалост няма място за лесно раними хора.  Просто трябва да си corporate bith, да мачкаш наред. Немския ти е перфектен, използвай го.

# 102
  • БГ
Преди няколко години искаха "да ме откраднат", аз солидарна.........сега в кризата никой не ме "краде"  Rolling Eyes
с тази лоялност и солидарност се мотках аз години наред, накрая- както акзва Red си потъпках егото и съм на заплата на която  стартирах предната ми работа преди 10 години и никаква сигурност и развитие.Изобщо се върнах в 1ви клас. Та много резултат няма и да е лоялен човек.

# 103
...

Затова трябва да си напориста като тях! Не ти го казвам с упрек, а напротив. В корпоративната среда за жалост няма място за лесно раними хора.  Просто трябва да си corporate bith, да мачкаш наред. Немския ти е перфектен, използвай го.
Благодаря Red!   bouquet Сега пробвам нещо дано да стане! Права си липсва ми непукизъм. И някак си не съм като шопите и другите пришълци. (Знам че кореняците софиянци са готини  Wink )

# 104
За пръв път виждам такава обява с това изискване
Цитат
- над 30 години
http://www.jobs.bg/f1680596

Общи условия

Активация на акаунт