Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 21

• 56 489
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Много ти благодаря , а как се дава  newsm78
Marmaladi аз писах по този въпрос .

klem4e, благодаря ти, проблема при мен не е че не знам как да избера нов...а че избрах прекалено много нови   Blush затова исках мнение за конкретна марка/модел ( в случай че някой ползва).  Hug

beki81, дозирането на Пулмикорт е индивидуално, а и зависи дали е начална или поддържаща доза, но при деца тя не трябва да превишава 2мг. Винаги се се разрежда с 0,9% физиологичен разтвор.

За социаните ми прави впечатление (както по-горе някой бе споменал), че всеки район си има свои правила и действа по своему  newsm78 #Crazy #2gunfire
Вчера бяхме на контролен преглед и всичко е идеално! Peace

# 196
  • Sofia
Marmaladi йонизаторьт който ползвам е на Chicco но е само йонизатор без овлажнител.Доволна сьм от резултата определено винаги се усеща когато е включен.Те предлагат и 2в1 предполагам е сьс сьщтото качество.Ти до сега с какьв си била?

# 197
katerinia, досега сме били с детския на Lanaform, но в България няма детски, ето това предлагат в момента LANAFORM
Определено и на мен много ми харесва и това на Чико, и цената му приемлива... Thinking

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 09:47 от Marmaladi

# 198
katerinia, досега сме били с детския на Lanaform, но в България няма детски, ето това предлагат в момента LANAFORM
Определено и на мен много ми харесва и това на Чико, и цената му приемлива... Thinking

Този ойнизатор ми изглежда много добре , аз бих си го купила.Какви парички е  Rolling Eyes
Кате , Муцата , много ви благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 12:01 от klem4e

# 199
  • Varna
Така ние пак сме болни-пак ангина.Има леки хрипчета в ляво и съответно АБ.
Пулмоложката ни е категорична да вадим сливиците-всичките
Меричери моляте сподели,може и на лични,вие преди да изкарате вашите какви изследвания правихте?
Вече взех да се чудя ако става въпрос за някаква имунна недостатъчност,то ваденето само ще влоши нещата.Ние не сме спирали да боледуваме от 8 месечна възраст.То не беше хомеопатия,то чудо и няма-боледува си.
Пулмоложката каза,че при това гнойно огнище няма за къде да се чака
Оффф как се взима такова решение-ами ако го увредя за цял живот...

# 200
Beki, решението се взима трудно и е лично. Направете си консултация с УНГ, и ако се види че проблема е в сливиците ги махнете. Аз взех това решение след много мислене и тревоги, но направих правилен избор. Децата ми спряха да боледуват след махането на  сливиците. А преди това, особено Мария бяха постоянно болни, и на АБ, инхалации и каквото се сетиш. Сега мога да кажа, че нямат астма, или поне е в ремисия. От 3г поне и при двамата. Ние обаче комбинирахме махането с активен спорт от както Мария е станала на 4г.

# 201
Ако от мен зависи до сега да дме махнали сливицата на сина ми /няма астма но боледува всеки месец от отити, от поне 5 месеца дища само през устата/,но тъпия му баща се е заинатил и не иска, в САЩ децата с извадена сливица се водели инвалиди  ooooh! ooooh! ooooh! Хич не го слуша главата.

# 202
  • sf
Вико е с варицела  Crazy давам беладона и рус токсикодендрон и се надявам да я изкара леко  Praynig
Само забравих да питам- да къпя или не  Thinking

# 203
  • София
Mожеш да къпеш с хладка вода, без сапун и после само леко попиваш с хавлията, без да търкаш. В темата за Варицелата се препоръчват баните със смрадлика и овес като много облекчаващи, но не съм ги пробвала.

# 204
  • Страната на чудесата
Вико е с варицела  Crazy давам беладона и рус токсикодендрон и се надявам да я изкара леко  Praynig

Донси, къпи но не трий за да подсушиш, а леко попивай и ако е нужно-със сешоара Peace
Влахова не ти ли даде и Ваксинотоксикум? На Цвети от него и избиха много бързо и леко и няма и един белег Hug

# 205
  • sf
Не, само тези две ми даде  Thinking

# 206

Този ойнизатор ми изглежда много добре , аз бих си го купила.Какви парички е  Rolling Eyes
Кате , Муцата , много ви благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Около 200лв ( толкова е и този на Чико)

# 207
 Ох, Беки незнам какво да кажа за вас , освен че си много силна жена и майка. Много хубави отзиви съм чувала за д-р Сапунджиев УНГ от Терапията. Аз бих се доверила на него , ако нашият проблем се беше оказал сливиците. Според мен е добре да направите една консултация с него - може да ти препоръча някакви специфични изследвания съврзани със опасенията ти за имунен дефицит. Между другото на нас точно специалист УНГ ни каза , гледайки от ренгеновата снимка тимусната жлеза , че имаме имунен дефицит. Снимката беше правена във връзка със бронхит , не - точно за прегледа при УНГ.
Успех и бързо да оздравявате Hug

# 208
  • Varna
Klem4e,ние точно при него хидим.Попаднахме на него в спешното със спукано тъпанче,после ходихме няколко пъти.Направи му темпанометрия,резултатите не бяха добри,след последният преглед вече и той клони към вадене.Другата седмица смятам да го заведа пак и да видим какво ще каже и той.
Бабите ме натискат да го водя в София на специалист,ама нещо не мога да намеря специалист.

# 209

Когато мъжете караха варицела ( последователно малкия и големия) мазахме с Вирасут - много ефикасно гелче Peace

Общи условия

Активация на акаунт