Отговори
# 375
sealover,ще го мисля,всичко има по магазините,ама пък и цените са ...... Whistling soho doll ега не дам толко пари за количка. Mr. Green

# 376
  • София
Ани, не мисли че съм някакъв сноб. Просто на такива попаднах в интернет. Както казах, никога не съм заглеждала, не съм се интересувала. Истината е, че идея нямам от какво има нужда едно бебе и като поразгледах лекичко ми попрималя

# 377
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Хихи, мамета, не се карайте де Simple Smile От миналата отчетна 4 момичета раждахме при един и същи екип (случайно) и и 3те си имаме различни гледни точки - от мега доволни до мега недоволни  Peace  Може да видите и количките втора употреба (аз не бих де,ама все пак си е съвет)  Mr. Green
Моята количка я дават до 12-13 кила, обаче отдавна още я тероризирам - в момента Рали е 11кг, като напазарувам плодове са още 3-4кила и багажа ми е към 3-4 кила (води еднно друго носим) и те се събират над 20кг. Не е мръднала, а 100% няма и да мръдне. Аз само едно ще ви посъветвам - купете си количка, подходяща за терена, който ще обикаляте. Например в нашия квартал и градинките, и улиците са дупки до дупки, зимата е ужас, излизаме на разходка само майките с големи гуми. Лятото говорих с една майка с CAM и каза, че за тия стандарти в БГ количката й се е потрошила за 2 месеца. Тъй че - ако нямате дупчета по улиците си купувайте и с пластмасови гумета Simple Smile
Айде ставам!

# 378
 soho doll не съм си и помисляла,че си сноб,душата. Hug Цените найстина са кошмарни,но всеки сам си преценява възможностите.Като мама с опит,бих казала ,че е по добре да се наблегне на по скъпа лятна количка,отколкото на някой танк,хем скъп,хем тежък. Peace

# 379
  • София
Привет момичета, аз след моите приключения с гинеколози, днес започнах да отмятам малко по малко часовете Grinning Та днес бях пак в Щерев, гледахме бебока, порастнал е мноооогоооо... вече е оформено човече, спинкаше и по едно време се размърда и се хвана за главата.. хахаххаа  Mr. Green Heart Eyes

И лекарката го огледа много внимателно и май видя нещо между краката  Mr. Green Каза, че естествено е много рано още да се твърди каквото и да било, но каза: Виждам нещо...  Party Показа ми го, и аз го видях  Mr. Green Естествно, ще чакаме да се потвърди, ако застане правилно на 3Д-то може да се каже по-сигурно Simple Smile Каза, че изследванията мога да си ги пусна и по ЗК, но аз настоях поне микробиология и цитонамазката да ми я пусне. Вече кръв урина ще говоря да минат по ЗК. Иначе бебока върви малко напред 10г.с. и 1 ден, и каза, че при 11 навършени е хубаво да се пусне биохимичен скрининг... Аз записах фетална, сега пък ново 20- скрининг.... вие ще ходите ли на това чудо?

ЕДИТ: По последна менструация съм 9.5 дни или нещо такова, затова бебока върви напред. Не знам какво бях дала на лентичката, та го изчислява точно  newsm78

# 380
  • До морето :)
За количките - това което мога да ви посъветвам е да е лека, с цяла дръжка, да има масичка пред бебето, дръжката или коша да се обръща и да има напълно легнало положение.

За гърлобола - чела съм много положителни мнения за компрес със сварен белтък и пудра захар. Може да опитате.

Днес времето беше страхотно. Два пъти излизахме с детето. Ели беше на 7мото небе от щастие. Дано скоро се затопли наистина.

# 381
Sealover, голяма работа, че имало розовичко! На бебока изобщо няма да му пука, пък и съм чувала, че обичали цветничко. Затова се прехласват по рекламите  Laughing
А каква е разликата между зимна и лятна?! Нали е количка - слагаш бебето и буташ! Простете, ако това прозвуча много невежо  Rolling Eyes

# 382
Моите колежки се оплакват, че децата им ги е обърнало в гнойна ангина и им правели гаргара със сода. Опитайте - поне не е АБ. Едната дори е мажела налепите с клечка за уши - навлажнена и потопена в сода. И обясняваше, че лекичко изчегъртвала налепите. Имало страхотен ефект. Аз нямам сливици и това не ме касае особено, но... Да знаете.

# 383
  • София
За количките- аз не съм веща, но искам:
- количката да може да се обръща към мен
- да е лека
- да е маневрена
- и ако може и да е компактна Mr. Green

Този зимен кош, всъщност е кош за новородено  Peace
Иначе за цени, марки  и т.н. нямам идея, но така или иначе е рано още... има време

# 384
  • София
Ушана ме върна в детството ми с тези клечки и гаргари  Mr. Green

Благодаря за съветите, относно количките, със сигурност ще се възползвам, но наистина мисля че все още е прекалено рано да ги мисля. Лятото смятам да наблегна на това. До тогава се моля всичко с бебчето да е наред.
Лека вечер от мен, аз отивам да досготвя, че всичко в мен къркори вече  Laughing

# 385
аз все си лекувам гърлото с компрес с ракия и сега не знам дали не е противопоказно newsm78
относно ходенето до тоалетна...никога до сега не съм имала проблеми Shocked а сега е ужас, какъв е този запек....
soho doll, , какви фибри имаш предвид? аз си закусвам с осенени ядки и мляко, като това ми е помагало на стомаха, но сега.... и мн се притеснявам да напъвам, четох че и други мами са имали проблема.... предприехте ли някакви мерки??
ushana , и аз май съм от невежите Rolling Eyes , нека някоя мама обясни разликата между лятна и зимна количка?? задължително ли еда се купуват 2??

# 386
Здравейте момичета  Hug

Току що се върнах от преглед и видях тупкащото сърчице на моето бебче  Heart Eyes
Мъжо само си гледа снимката от ехографа и реши, че бебето е високо  hahaha Паднах си от смях... Мъже...

Иначе ми казаха да пия Нош па. А мен не ме боли корема  newsm78

Лека вечер на всички   bouquet

# 387
Sealover, голяма работа, че имало розовичко! На бебока изобщо няма да му пука, пък и съм чувала, че обичали цветничко. Затова се прехласват по рекламите  Laughing
А каква е разликата между зимна и лятна?! Нали е количка - слагаш бебето и буташ! Простете, ако това прозвуча много невежо  Rolling Eyes
наистина , няма да го мисля много , а и като виждам какви пари са новите  Mr. Green
Аз лятна казвам на моята малка количка , тя е много по компактна и много по лека . Примерно с нея ми е било по-лесно пътуването в градски транспорт. Но пък тази , която взех се оказа пълен боклук . Като цяло наистина е много рано за купуване на количка. Аз купувах първата когато бях влязла в осми месец.И тъй като си имам априлско бебче, на разходка бяхме на около седмия ден след раждането Heart Eyes

# 388
Moмичета от седмица имам голям проблем с готвенето. Не мога и това е. Само като погледна за лук, месо, картофи и т.н и направо  Sick Гледам с мъжо да минаваме покрай две заведения за бързо хранене и взимаме готова храна.
Относно количките на CAM в интернет на много места четох мнения, че са голям боклук и скърцали много.

# 389
  • София
So^Amazing, честито сърчице!

Момичета, това със содата ви съветвам да не го правите, защото последно четох, че содата, ако директно се маже за лигавицата я изтънява, а и гнойта имало опасност да се разнесе повече. По-скоро инхалации със сода и лайка, или гаргара, но по-добре да не е директно мазане.

Общи условия

Активация на акаунт