Отговори
# 60
Принцеске, Йорка надявам се всичко да се нареди при вас и да видите най-накрая бебче  Hug Може би наистина е рано  Praynig
А за Вита ако си здравно осигурен раждането 2009 ми беше 1700лв, сега май е 1900лв. Обаче още не съм сигурна как да раждам, ако ще е платено ще си остана в токуда-поне имат база при проблем с бебето, там раждането секцио е 2100лв и 2000лв нормално. Ама в момента си оправяме новото жилище и тези пари не ми се дават, а ме е страх от държавни болници и то много, единствено за окръжна болница четох че всички са много доволни, а и избора на екип е 700лв май, ама имам време докато дойде момента да мисля.
Лек ден  Hug

# 61
Здравейте мами,
аз вчера бях на лекар и бебчо е пораснал вече 6 см. В 13 седмица съм, имаме си всичко, главичка, крачета, ръчички Hug. Пуснаха ми исзследвания и сега чакам резултатите. За тези, които се чудят защо съм при вас, е защото мислех, че ще раждам септември, когато се оказа, че съм била с цветна бременност и бебчо ме изненада с месец по-рано. Ама толкова сте ми мили, че не мога да се махна от тук:)
Принцеска, стискам палци мила, много мъчно ми стана като прочетох. Надявах се да си бременеем заедно, както заедно си правихме опити. Yorka и ти също, направо не мога да повярвам какво става. Все пак момичета не губете кураж и дайте по още един шанс.
_Ninka, честито сърчице на теб, чуството трябва да е било страхотно. Моята лекарка никога не ми пуска да го чуя, но го виждам на екографа как тупка Grinning
Айде момичета, прегръщам ви всички  Hug, лек и спорен ден.

# 62
И аз все на това се надявам - да е грешка, но вече надеждата ми започва да умира. Майка ми и свекърва ми ме успокояват с това, че още съм много млада, че дори и да не се получи сега, пред нас има още много време, да не го мисля... Но те не са го преживявали, и двете са имали по две нормално протекли и завършили бременности, просто не разбират колко ме боли, колко ми е гадно, че след повече от 2 години опити най-накрая видяхме мечтаните две чертички, а сега сме на път да загубим всичко и да започнем отначало. Благодаря ви за подкрепата, момичета, ще стана и ще се опитам да се разсея с нещо, защото вече тези мисли ще ме побъркат.

# 63
Нинка , наистина сега чувствителността ни е изострена . А и сега ние с проблемите внасяме смут и отнемаме от вниманието Mr. Green  МНого се радвам за теб , че си чула сърчицето , страхотно е чувството  Hug  Който иска да ми пише за да го пряибавя в групата във ФБ .

Благодаря ти миличка  bouquet
Дани радвам се, че си се чустваш добре и всичко се развива по план, и само "растеш" тук и там, така трябва   bouquet
maymunski и аз днеска питах моя лекар, че съм на частно дали изражда, той за съжаление каза, че вече не, но има много близки добри лекари и ще насочи, но като чета навсякъде са си толкова цените, а това ми се вижда много наистина, хем знам че си заслужава, хем е много, абе живот и здраве нататък мислим.
Еййй Йоанка   bouquet като чета 6 см, и викам това момиче се обърка нещо, как така 6 СМ Shocked ама то ти с 5 седмици преди мен Joy днес измери мойта плюнка е 1.4см hahaha Аз знам защо си и за това си те разпитвам как си   bouquet

# 64
Здравейте мами  Hug
Приемате ли в темичката нови попълнения  Simple Smile
Преди два дни разбрах, че на 25 Септември ще имам бебче.   ylinfant preggo
Тъй като ми е първа бременност , съм малко уплашена, но пък щастлива. В понеделник съм на лекар, а по календара на бг мама, би трябвало да съм в 7г.с
Надявам се да мога да споделям с вас , както и да черпя важна информация..., разбира се не на последно място да си даваме кураж!
  bouquet

# 65
Нинка, благодаря ти! Дано всичко се развива по план и за напред и бебо да е добре! Praynig
Йоанка, браво мила! Много се радвам за теб! Hug

# 66
Докато реша да се запиша в новата тема, вие сте стигнали до 5та страница. Браво на вас, бърборанки  Hug Ще трябва да наваксвам с информацията.

Аз идвам да се отчета с положителни новини - днес бях на лекар и всичко се оказа наред. Бебето пораснало и станало 2,5 см. Пускам ви и снимка да му се порадваме заедно
Скрит текст:

От 2 дена симптомите ми взеха да отшумяват, което само по-себе си е също много добра новина. Вече съм доста по-добре. И кръвните ми изследвания са перфектни, което малко ме изненада, защото с моето вегетарианство очаквах вече да имам анемия. Дано си останат така показателите.

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug
И отивам да чета назад кой какво и как ....

# 67
Мама Д, браво за хубавата новина! Hug
Амазонинг, добре дошла! Hug

# 68
Добре дошли на новите мамчета.  bouquet Принцес,Йорка  незнам какво да кажа,бъдете силни и положително мислещи. Hug МамаД,страхотна снимка. Peace

# 69
Цитат
Нинка , наистина сега чувствителността ни е изострена . А и сега ние с проблемите внасяме смут и отнемаме от вниманието 
Е ако тук не си кажем болката къде? Важно е да споделиш ,а не да трепериш сам!В тази връзка голямо  Hug на всички ,защото сте огромна подкрепа за мен!
Амейзинг добре дошла!  bouquet
МамаД супер снимка!(аз каквото и да покаже доктора виждам само две петна на мойте снимки) Joy
Уорка не се предавай Hug направи и кръвен тест за да си сигурна!
Йоанка браво добре папка бебо Wink
Нинка честито туп туп Hug
Пак ми е зле днес ,ама съм отвеяна като стрелян заек облечена с яке шапка и т.н и по пантофи  hahaha добре че се усетих на двора ooooh!
Маймунски кумата ми роди и двете в окръжна и е много доволна за 2 ра градска също ,май е с друго име сега Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 14:28 от tuitito

# 70
E колко групи има във фейса нали sealover направи  newsm78

Да , така е . Теб какво те притеснява  Simple Smile ?

# 71
  • Варна
Аз питах за групичката.Ще пиша на Сийловърчето на лични   Simple Smile

МаМаD,с удоволствие ще се порадваме на снимката   Heart Eyes

Yorka,много се натъжих от поста ти  Cry .Съчувствам ти и ти желая  кураж Hug

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 14:26 от Bebitka

# 72
Yorka  newsm17 С теб сме!
МамаD, страхотна снимка, благодарим  Hug

# 73
Yorka нещо не разбирам, според линийката си 6та седмица и ден  newsm78
Това така ли е? Защото не е ли рано за такива генерални заключения?  Thinking

# 74
Yorka стискам палци всичко да бъде наред.
Amazing добре дошла.
На всички чули сърчице, честито!
Гърдите ми са толкова наедрели, че едвам си закопчавам якето, а отдолу съм облечена с тънка блузка.

Общи условия

Активация на акаунт