Отговори
# 75
Привет и от мен! Моят термин е за 15 септември  Simple Smile

# 76
Боги добре дошла  bouquet

# 77
Здравейте, мамчета нещо от няколко дни спя до късно, едвам ставам от леглото. Спя до 14-15 часа - ужас. Как ще прекарате Свети Валентин? Едва ли, ще ми навреди една чаша бяло вино нали, че ще излизаме на заведение тогава?  Thinking

# 78
Мими да ти кажа аз всяка вечер пия по 20 гр ракия иначе не мога да заспя Mr. Green

# 79
Мими да ти кажа аз всяка вечер пия по 20 гр ракия иначе не мога да заспя Mr. Green
Значи, не е страшно една чаша вино....  Joy Joy Joy Mr. Green

# 80
Аз открих, че изцеден лимон с мед няколко часа преди сън ми помага да спя цялата нощ без да се будя... освен ако не се наложи супер спешно да посетя заведението  Blush

# 81
Здравейте!При нас валя дъжд и имаше ужасен вятър,а с малката бяхме навън,едвам успяхме да си хванем такси и да се приберем Close Това време е ужасно,нямам търпение да се стопли вече.А и не знам от бременността ли,от какво ли,но умирам от студ,навлякла съм се със сто ката дрехи,с климатик не мога да се стопля,запилах камината,ама пак ми е студено Embarassed А мъжът ми не се оплаква,даже казва,че му е горещо.Явно нещо не съм наред Grinning
macinka_,хубаво е,че на теб ти дават шанс и дано наистина да успееш да родиш нормално след секциото и да нямаш никакви проблеми! Praynig При теб поне ще са минали 4 години,което е добре.А при мен - само 2 години и едва ли ще се намери някой,който да се съгласи да ми даде шанс да родя нормално Sad
Радвам се,че не съм най-голяма  Grinning На колкото-толкова,нямат значение годините,само да сме здрави и ние,и децата и всичко да мине добре! Wink
И аз съм на преглед на 04.02 и вече нямам търпение  Simple Smile След прегледа ще трябва да се обаждам да си запазя и час за ФМ,но се чудя къде,май пак ще се ориентирам към "Фемина".
_Ninka,честито сърчице Heart Eyes Радвам се,че всичко е наред.
unique_v,ехх,супер,вече ставаме 3 жени,които ще си имат по още едно септемврийче Grinning
Yorka,много съжалявам,но не губи надежда! Praynig Стискам палзи да се окаже някаква грешка и да се наредят нещата! Praynig Praynig
MamaD,страхотна снимка Heart Eyes Какво мъничко мишленце Heart Eyes Радвам се,че всичко е наред. Simple Smile
За Свети Валентин-все още нямаме планове,но се надявам моят мъж да ме изненада приятно Laughing,ама едва ли Laughing Най-вероятно ще сме вкъщи,нищо особено Peace

# 82
йорка,много съжалявам  Praynig да е някаква грешка и всичко да е наред.ще стискам палчета мила  Hug
на всички чули Two Hearts честито радвам се за вас
снимката е страхотна  малък бръмбар  Hug

аз утре ще си взимам изследванията и може да ида при док.да видим какво ще ни каже,  Praynig всичко да е наред

приятен следобед мамита   bouquet

# 83
Yorka нещо не разбирам, според линийката си 6та седмица и ден  newsm78
Това така ли е? Защото не е ли рано за такива генерални заключения?  Thinking
Малинка, погледни пак - според калкулаторът тук съм 9 седмица и 2 дни.

# 84
  • София
Здравейте, момичета!
Поредният преглед мина много добре. Пораснали сме, имаме по-силни тонове от предният път и вече нямам отлепване. Другият път започвам с изследванията. За пръв път от началото на бременността ми се усмихнах истински, даже прибирайки се изглеждах леко налудничаво. Но най-после всичко е наред при мен.

Амейзинг, Боги, добре дошли!

# 85
Много се натъжих от написаното последните няколко дни, докато ме нямаше. Ще се моля всичко да е наред с вас и с бебчетата Praynig

Мен ме пуснаха да се прибирам тази вечер вместо утре сутрин, защото съм по-добре. Бях плътно на системи. С първата се почувствах много добре, но като изтече и след няколко минути пак се започна с моите проблеми и от тогава не ме оставяха без система до тази сутрин. Сега много ме боли ръката от абоката, но ще мине. Продължавам лечението в къщи.

Като се почувствам по-добре пак ще пиша. Дано до тогава има добри новини от всички ви. Hug

# 86
  • София
Привет мацки  Hug

Честити сърчица, много се радвам за вас Simple Smile Спомних си как препускаше нашето като конче  Heart Eyes Mr. Green

Много силно стискам палци на тези, които не са ги чули съвсем скоро да ги чуят как тупкат  Praynig Praynig Praynig

И разбира се добре дошли на новите мами, с пожелания за много хубави емоции с нас   bouquet

Аз днес звънях в Полимед, и съм мнооогоооо разочарована...Аз ли нещо не съм в час, или наистина тази система е абсурдна. Обадих се да питам за ЖК и ми обясниха, че трябва на МЯСТО да ДЕБНА лекарката (примерно Барбова) да питам дали ще ме запише? Абе вие луди ли сте????? Аз ходя на работа и изкарвам пари, как няма да ходя цял ден да дебна някой-си дали можел да ме запише? Направо толкова абсурдно ми се видя тази схема, че само заради това може да не стъпя там! Трябва да има по-съвременен метод да разбера, а не да си губя времето и пак накрая да не свърша работа? Вече съм в много голяма чуденка, ако не стане там отивам другаде. Полимед ми е много удобна (живея в Св. Троица), но заради това безумие се чудя дали да си губя времето... Ще видя, но утре трябва да реша този проблем, защото съм си взела отпуска и ако до 15 мин не съм си записала час в Полимед им казвам чао. Ай ше им се незнае, да ги дебна, как не, аз да не искам подаяние? От къде на къде ще дебна!?! В тази връзка споделете моля вие къде ще ходите? Видях, че една мама се е записала в Окръжна, но тя ми е безумно далеч. Имам и вариант да си платя в Щерев с абонамент, но не знам как седи въпроса с болничните когато си на частно, и изобщо бюрокрацията. newsm78

# 87
Нинка много се ,радвам за туп туп и да и аз днес цял  ден  ми се повдига  Sick
Мама Д много хубава снимка  Hug
ох Йо,ка и п,инцеса  Sad дано да е било ,рано  Praynig
Добре,е дошли на новите мами   bouquet  bouquet  bouquet
чакаме Фоша да донесе добри и новини  Hug

# 88
Памперс компрес с риванол помага-изпитано ,не е бил сложен добре абоката Crazy радвам се че си по добре! Hug
Честито Сохо Hug без проблеми до края Praynig    
    Ако не минат тия киселини хич няма да ми е до празнуване Mr. Green а как ми се пие червено винце Embarassed
Малка маймунка ама те са нагли бе,как бременна жена ще дебне лекар!!!!! Абсурд! #2gunfire

# 89
  • София
tuitito, мерси  Hug Много се радвам, че и друг мисли, че това е безумие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт