Отговори
# 90
Yorka много ми стана мъчно Cry, надявам се всичко да е наред и просто да е необходимо повече време. С теб съм и вярвам, че всичко ще е ОК. hug
На всички нови мами им пожелавам леко бременеене.
Аз още не съм се записала на ЖК, смятах в Токуда, но имам час чак за 06.03 и май ще се ориентирам на друго място. Ще раждам, ако всичко е наред в МД, но Токуда ми е до работата  и от тази гледна точка смятах там да ме проследяват по Здравна каса. Всеки месец си ходя на частен прием при лекаря на който съм се доверила, ще потърся и други места за ЖК.
Първото ми раждане беше нормално, но това искам да е секцио и всеки ми се смее. Лекарят също ми обяснява, че ако не се налага няма да ме среже, но да ви кажа не ми се иска нормално. Това за години според мен няма никакво значение, имам много приятелки които и след 40г. възраст си родиха нормално, нямаха никакви проблеми и всичко мина добре. Аз раждах на 20г. първото ми дете и не са ми никак приятни спомените. Всичко е много индивидуално.
От вчера съм на фраксипарин и магнерич, което доста ме натоварва, но няма как.

# 91
Принцес, Йорка, желая ви от все сърце много сила и се моля да превъзмогнете тези мъчителни дни, които да се увенчаят с радост. Praynig
На всички, които не споделяте изцяло страховете и мъките си, желая спокойствие.
На мен ми е трудно - четейки мненията, мислейки и надявайки се.
Нека се подкрепяме и щадим Hug
Аз утре вечер се връщам във Варна от командировка за ден - вечерта съм на преглед при доктор Славчев и отново се връщам събота сутринта по работа.
Поздравявам всички за добрите новини и желая спокойствие, сила и увереност.

# 92

Аз днес звънях в Полимед, и съм мнооогоооо разочарована...Аз ли нещо не съм в час, или наистина тази система е абсурдна. Обадих се да питам за ЖК и ми обясниха, че трябва на МЯСТО да ДЕБНА лекарката (примерно Барбова) да питам дали ще ме запише? Абе вие луди ли сте????? Аз ходя на работа и изкарвам пари, как няма да ходя цял ден да дебна някой-си дали можел да ме запише? Направо толкова абсурдно ми се видя тази схема, че само заради това може да не стъпя там! Трябва да има по-съвременен метод да разбера, а не да си губя времето и пак накрая да не свърша работа? Вече съм в много голяма чуденка, ако не стане там отивам другаде. Полимед ми е много удобна (живея в Св. Троица), но заради това безумие се чудя дали да си губя времето... Ще видя, но утре трябва да реша този проблем, защото съм си взела отпуска и ако до 15 мин не съм си записала час в Полимед им казвам чао. Ай ше им се незнае, да ги дебна, как не, аз да не искам подаяние? От къде на къде ще дебна!?! В тази връзка споделете моля вие къде ще ходите? Видях, че една мама се е записала в Окръжна, но тя ми е безумно далеч. Имам и вариант да си платя в Щерев с абонамент, но не знам как седи въпроса с болничните когато си на частно, и изобщо бюрокрацията. newsm78

Ще ти пратя мобилния телефон на доктор Праматаров от Полимет - аз лично съм адски адски доволна. Жесток диагностик. Обади му се - няма да те върне Hug

# 93
Мими мойто първо раждане беше със спешно секцио - е казвам ти разказа ми се играта. Два месеца ме боля адски а ме дърпа още поне година, че и повече, а и ми остана отвратен белег. Сега, ако нещо не се обърка, ще раждам 100% нормално Praynig Но ако си имала тежко раждане - разбирам те Hug

Принцес, Йорка - Стискам палци да се окаже грешка.

# 94
Момичета, здравейте
Няколко дни не бях влизала да ви чета и вече има нова тема, браво !
Стана ми ужасно мъчно за Принцес и Йорка Sad
Стискам палци всичко да се нареди  Praynig
Аз в понеделник съм на преглед, но съм притеснена и уплашена  Sad
Дано всичко е наред с всички
Честито на вече чулите сърчица Simple Smile

# 95
malka maimunka Вече споделих за Барбова, при която проследявах първата си бременност. Ако се запишеш при нея следващите 9 месеца ще я "дебнеш". Аз се следих в Доверие, където ходи през останалото време и общо взето виждах само сестрата.

Yorka  Hug Hug Лентичката ти показваше едва 6та седмица и 1 ден днес. Съветвам те наистина да идеш при още един лекар след няколко дни  Hug Hug

# 96
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Абе, момичета, има ли и друга пикла - направо събрах пътеките днеска от хола до ВЦто... то бива, бива, ама па през 15мин...

# 97
здравейте и от мен,
Принцес, Йорка стискам палци и  Praynig да е станало объркване и наистина скоро да се похвалите.
Добре дошли на новите мами,
Честито на тези които чуха сърчицата.
malka maimunka и аз съм от Света Троица и имам точно твоите трудности, кой доктор , къде, и аз мислех за Щерев но пък болничните от къде.
Тези дни имам купища задачки и за доктор и не остава време. Ще го мисля другата седмица живот и здраве.
Мен ме ядосваха днес по съда, гледам колко злобен народ, веднага готови за кавга чули недочули.
Аз добре че нямам така неразположения че както съм в движения по цял ден щеше да ми е трудно. Само остана поспаливостта и голямо разсейване, все едно съм с птичи мозък, обясняват ми нещо а аз не мога да схвана и след минута съм забравила та почнах да си записвам че изкуфявам нещо. Има ли други като мен.
Лека вечер, и дано успявам да съм по-редовна в темата

# 98
Абе, момичета, има ли и друга пикла - направо събрах пътеките днеска от хола до ВЦто... то бива, бива, ама па през 15мин...

Няколко нощи се събуждам и ходя до тоалетна, никога не ми се беше случвало.

# 99
Здравейте  Simple Smile  И аз да се запиша за септемврийските мамии ! Моя термин е на 11.09 , това ми е първа бременност и съм много развълнувана.Засега всичко е наред , минах първия преглед и в понеделник предстои втората среща с бебо. Доктора каза че ''човекът'' е голям за седмиците си  ooooh! големи емоции ! Лека вечер на всички мамчета  Peace

# 100
# 101
Yorka Hug

Аз лично приемам философски нещата - особено идването на децата. Смятам, че те си знаят по-добре кога да се появят и колкото и да е невероятно, по-добре и от нас самите знаят най-подходящия момент. Стискам палци всичко това да е просто едно изпитание. Но ако сега не се е получило, не унивай. Щом все пак веднъж се е стигнало до бременост, ще се стигне и пак. Кураж Hug

Аз имам още седмица до втория преглед, който трябва да покаже дали в яйцето се крие човече или не, но психически съм се подготвила за всичко. Иначе, имам чувството, че останах само аз да не съм стигнала до втори преглед Rolling Eyes

Аз обаче не удържах положението и наред с малкия, и  аз съм с хрема и гърлобол. Някакви предложения какво ни е позволено?  Thinking

# 102
Yorka Hug

Аз лично приемам философски нещата - особено идването на децата. Смятам, че те си знаят по-добре кога да се появят и колкото и да е невероятно, по-добре и от нас самите знаят най-подходящия момент. Стискам палци всичко това да е просто едно изпитание. Но ако сега не се е получило, не унивай. Щом все пак веднъж се е стигнало до бременост, ще се стигне и пак. Кураж Hug

Аз имам още седмица до втория преглед, който трябва да покаже дали в яйцето се крие човече или не, но психически съм се подготвила за всичко. Иначе, имам чувството, че останах само аз да не съм стигнала до втори преглед Rolling Eyes

Аз обаче не удържах положението и наред с малкия, и  аз съм с хрема и гърлобол. Някакви предложения какво ни е позволено?  Thinking

Aз пък не си ходила на нито един преглед. Имам дата определена  за другата седмица от гинеколожката ми. Звънях й за преглед 3-4 дни след закъснението, но тя прецени да изчакаме още.

# 103
Принцеска и Йорка Стискамб палци вс да е както трябва и да става въпрос за грешка  Hug

saelover утре веднага пиши след прегледа. Всъщност при кой доктор ще ходиш?

_Ninka Честито сърчице  Hug

Добре дошли на новите момичета!  bouquet

Mama na Rali4ka  аз всяка нощ ставам поне по веднъж до wc което преди никога не ми се е случвало. А през деня като съм в движение питаш ли ме - направо откачам. Вече рядко ми става лошо, гърдите ме болят ужасно и следобяд много ми си спи. На моменти даже забравям че съм 2 в 1.

Вс познати и приятели ми говорят за второ дете - какво сме чакали. Само дето още не знаят че вече е на път  Joy

Моето дете днес пак беше в луда фаза и аз съм  newsm61. Днес беше и срещата с логопеда и психолога - много работа ни чака с малката, т.е. вече голямата и започвам да се притеснявам от сега. С нея и с бебето  #Crazy

# 104
Лулу, аз още не съм ходила и на първи преглед на ехограф. След около 3 седмици ще ходя! Тук е малко по-сложно, а и доктора каза, че е още рано!

Общи условия

Активация на акаунт