Отговори
# 105
Mama na Rali4ka преди малко се оплаках на етърва ми (която ми е нещо като личен лекар/психолог/съветник) че не мога да спя и точно, когато успея, ставам да пишкам. Коментара й беше "Сега ли ти се пишка, само почакай да видиш, какво значи да ти се пишка"  Laughing

Лулу и аз още не съм ходила на истински преглед. Имам час за другата седмица и броя минутите направо.

# 106
  • София
И аз преди време ходех при Барбова и не бих повторила.  Месеци наред ходех при нея с проблеми, след това забременях, загубих бебето и въпреки всичко тя не можа да ме запомни!  На всеки преглед аз си разказвах историята отначало.  За мен това е обидно, не знам колко пациенти има, но освен да си добър специалист (което не мога да коментирам за нея) е важно и да проявяваш отношение към хората.  А при бременните това важи с пълна сила.

+1 за очакващите преглед

Честито за сърчицата на Нинка и успехче Heart Eyes
Добре дошли на новодошлите мами, успех и само хубави емоции Hug

# 107
Привет на новите мами , лека и без проблемна бременност Peace
Принцеска , Йорка давам ви една силна  Hug
На мамите чули сърчица честито.
За пишка нето ставам сега по 1 път , Но етърва ти правилно е казала , че след няколко месеца започва голямотооо пиш

nenimira-    Преди прегледа никак ви притеснения и да си уплашена , всичко ще бъде ок. Peace

Клара не само в съда има лошо настроени хора почти на всякъде , могат да ти развалят деня за цял ден Close
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ МОМИЧЕТА И БОБЧЕТА  Simple Smile

# 108
е ако ставате само вечер да пишкате сте добре, аз съм денонощно хаха Simple Smile  Embarassed Като ще излизам нанякъде е ужас , но не се оплаквам... нали е за хубаво , ако трябва на лято с килимче в тоалетната ще спим хахаха а може и с  newsm30   hahaha

# 109
Добро утро поспаланки!  bouquet Как сте днес?
За пишкането не сте единствени, и аз пишкам доста често, ставам и преъ нощта, здраве да е, само всичко да е наред, другото се търпи! Hug Лек ден момичета!  bouquet

# 110
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро!
Аз през деня през 20 мин, през нощта по 4-5 пъти ужас Simple Smile После, поне при мен, няма такъв зор - чак към 9-я месец имаше бая пиш Simple Smile
Ние отиваме на гости при мама, мисля да им кажа, че вече си ми личи  Laughing
Хайде хубав ден на всички   bouquet

# 111
  • София
Добро утро момичета, аз днес съм отпускарка, и след малко ще тръгвам по лекари, пък дано да свърша работа  Mr. Green
Имам час за ранна фетална морфология поне, много съм хепи, точно 13г.с. ще съм тогава и ако имаме късмет даже може и пола да се види  Heart Eyes и разбира се дано всичко да е наред  Praynig

За пишкането- всяка нощ през нощта съм дежурна по веднъж за момента. Иначе не се хващам през деня да ходя по- често. По принцип пия около 2л вода, така че си пишкам нормално.

Лек ден момичета, после ще докладвам какво съм я свършила.

# 112
... тя не можа да ме запомни!...
На мен точно лекар, който ме помни (и мен и проблемите ми от преди година), държи се страхотно и е човек за чудо и приказ, ми изписа оргаметрил и сега треперя за точицата  Sad Не казвам, че е виновен, защото явно наистина е било рано, но...

Аз май скоро ще се науча да  Sick, това ми се случва веднъж на 10 години, но тази сутрин за малко да спра маршрутката, а след това исках да гушна една кофа на спирката...

# 113
Добро утро, момичета!
Много сте изписали, че и нова темичка има  Grinning

За пишкането- тая вечер се опиках. 3 пъти ставах и все с препълнен мехур.

Мамите, които са вече в 9 г.с. мислите ли да ходите на ранна ФМ И БХМ?

# 114
  • София
ню лийф, нямах предвид, че това трябва да ни води при избора.  Не мога да коментирам твоя случай, не съм добре запозната, а и не съм лекар.  Знаеш, че ти желая всичко да е наред Hug

# 115
Здравейте сладурки   bouquet
Много благодаря на всички за честитките  bouquet  bouquet  bouquet
soho doll едно ГОЛЯМО честито и от мен! Сега по-спокойно и се наслаждавай на факта и си бременей newsm44
Амейзинг, Боги Дени, добре дошли!
Ейййй Нинка/Памперс/ Добре дошла и ти. Много се радвам, че вече си вкъщи, а всички болежки ще минат, нали знаеш заслужават си Peace
malka maimunka на малкия личната е в Полимед и когато се налага да ходим там, се изприщвам!!! ВИнаги е ад, претъпкано в малко помещение, пълно с бацили и да си здрав като отидеш там ставаш болен, но  тя е на 3 ет. Онзи ден ходих на дерматолог на 2-я етаж и там се "живее". Но като цяло за сега нямам лоши наблюдения за самия МЦ. Явно обаче АГ са "много претоварени", но това отношение и да се молиш........ айде няма нужда.
Аз ходя на частно в близост до Полимед и съм супер доволна, но мисля всичко което ми се налага като док, болнични док преди да родя да си ги вземам от личната то със нея няма да имам никакви ядове, и за това и не съм и разпитвала частния АГ как седи въпроса с тези док. Ако все пак искаш мога да ти дам негови координата или ако си решила Щерев поразпитай там как седи въпроса. Аз бях се насочила на там, че кумата ми ражда там и е много  доволна,  но като видят че наблюдение + раждане ще ми струва около 3 хил и..... #Crazy
Клара ейй радвам се, че се разписа Hug За съжаление БГ #2gunfire
За пишкането през деня съм постоянно дежурна в офиса, но добре, че тоал ми е близко, но вечер за сега не съм ставала.
Айде спирам, че пак отнесох в писането Embarassed
Само да се похваля, че вчера казахме на всички близки, за очакваното събитие, и ми беше единнннн прекрасен  ден Laughing Laughing Всички страшно много ни се радват, а и вчера една близка роди с 8 дни по рани и вчера си беше деня на бебчетата  Party
Днес е петък  newsm44 newsm68 newsm44 newsm44
Хубав и усмихнат  да е денят ви  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 116
Sleeping Beauty  Hug
Дадох го само, като пример. Разбира се, че сега сме малко по-чуствителни и искаме да ни се обръща много внимание и да ни помнят, но както и ти казваш не бива да се водим само от това.

# 117
Sealover днес по обед май беше на преглед, моля те пиши ни като преключи, а ние всички много ше стискаме палчета за радостна вест Praynig baby_neutral Praynig Praynig
Още някои май беше казал, че ще ходи, ама  newsm78

# 118
Здравейте мамчета  Hug

Благодаря за топлото посрещане  bouquet

Честито на всички майчета, чули сърчицата на бебчетата си .

Стискам палци на всички, и се надявам всичко да е наред за напред  Praynig

Аз също пишкам много често, нощем ставам поне по 3 пъти..., а през деня на всеки половин час.
В понеделник съм на лекар и се надявам всичко да е наред. Това ще ми е първи преглед.

Искам да ви попитам (може и да ви се стори тъпо, ама не съм запозната) , сега като се запиша за ЖК, след това нали не ми трябва направление от личния за всеки следващ преглед? Сега на първи преглед отивам с направление, но ме интересува как е след това?  Embarassed

# 119
  • До морето :)
Sealover, чакаме те с добри новини, нов месец - нов късмет.

Памперс, добре завърнала се.

Клара, добре дошла на Бг земя.

За пишкането - голям проблем ми е защото вечер като стана и се разсънвам. После 2 часа се въртя из леглото. Не стига, че Ели ме буди за вода, ами и това.

So amazing, когато си вземеш направление Номер 9 повече направления не ти трябват.

За ФМ - днес звънях да си запиша час на 19-20 февруари, но било още рано и по-нататък да се обадя. Тогава ще съм 12г.с. и 1-2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт