Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Сийлоувър, честито!!! Добре дошли на новите мамчета. Имам въпрос относно ФМ - сами ли се обаждаме да си записваме час, или чакаме наблюдаващите ни лекари да ни го насрочат? Четох, че препоръчвате "Фемина". Ще потърся координати и аз.
Относно пишкането - и аз започнах да се будя през нощта, а никога не ми се беше случвало. Обикновено спя "като пън" и дори земетресение не ме вдига  Joy

# 166

Lulu25 и sealover няма никакво значение дали форумът е български, американски или немски. Когато някой смята да излива негативните си емоции и страхове, аз лично го смятам за проява на доста лош вкус и висока доза егоизъм. Затова не ми се четат тези постове. Има разлика да ти се е случило нещо наистина тежко и непоправимо, което да споделиш /MilenaBu свалям ти шапка за достойното поведение и ти пожелавам скорошно възстановяване  Hug/  и да набутваш други бременни майки в твоя си измислен филм как видиш ли ти, нещо можело да ти се случи, АКО ... Никоя не визирам от вас двете конкретно.

Хе, хе, MamaD, аз тъкмо да се зарадвам, че има още една немска мама в темичката и ти взе, че ме оплю Joy

Това е доста грубо! Как точно се почувства "оплюта", след като нито съм те цитирала, нито съм те споменала? Аз наистина говорех в общ план и съм изказвала подобно мнение, много преди ти да се включиш в темата. Ако се чувстваш лично засегната, значи има друга причина.

Така или иначе всеки сам решава в какъв свят да живее - спокоен и щастлив или страхлив и психясал.

Много се извинявам, че не си замълчах, но никога не съм позволявала да ми изопачават думите и няма да го направя и сега.

# 167
Ето какво открих за клиника "Фемина"
ул."Дунав" No 47

Телефон за контакти

тел.: 02 / 983 30 20

# 168
Силвер честито сърчице миличка много се радвам  Hug Hug Hug

# 169
Разглеждала съм хиляди пъти този така интересен и отговарящ на всички въпроси форум и най-накрая се регистрирах. Преди 4 дни си направих тест за бременост и показа  EFP Бях ужасно щастлива, защото от няколко месеца имахме опити за беб4е с моя приятел. В понеделник ще ходя на гинеколог и се надявам всичко да е наред. Поздравления за всички бъдещи майки с пожелание за лека бременност и здрави бебчета.. До скоро. lovekiss

# 170
Luxoria, честито!

# 171
E...MammaD стига де , немисля , че някой тук от чист егоизъм е дошъл да си излива негативизмите ...
Всеки човек си има страхове и намира начин да се справя с тях.  НА мен лично ако дадено мнение не ми допада , просто го подминавам и забравям , защото зная , че хората сме различни с различни възприятия и начин на изказване. Много е трудно да можеш реално да прецениш какви точно емоции е изпитвал някой пишейки даден пост , защото ти само четеш , не можеш да чуеш интонация или да видиш изражение. Не мисля , че трябва да се съдим и да се опитваме да се променяме . Особено когато сега всички сме толкова чувствителни нека да си запазим правото да бъдем свободни без да си слагаме  излишни рамки на поведение. Не искам по никакъв начин да споря с теб , не мисля , че точно тази тема е предназначена за това и нека се опитаме да бъдем по солидарни един към друг  Peace

# 172
Разглеждала съм хиляди пъти този така интересен и отговарящ на всички въпроси форум и най-накрая се регистрирах. Преди 4 дни си направих тест за бременост и показа  EFP Бях ужасно щастлива, защото от няколко месеца имахме опити за беб4е с моя приятел. В понеделник ще ходя на гинеколог и се надявам всичко да е наред. Поздравления за всички бъдещи майки с пожелание за лека бременност и здрави бебчета.. До скоро. lovekiss
Супер , честито ! Пожелавам ти една прекрасна бременност ! Добре дошла при нас   bouquet

# 173
sealover знаех си бях сигурна, че всичко е както трябва. Честито  Hug  remybussi

Честито на Фоша и Милена

Добре дошли и на новите мамчета.

Аз събота и неделя няма да почивам. Ще ходя на ревизия и в понеделник пак на работа. Как ще издържа направо не знам  smile3507 smile3507

E...MammaD стига де , немисля , че някой тук от чист егоизъм е дошъл да си излива негативизмите ...
Всеки човек си има страхове и намира начин да се справя с тях.  НА мен лично ако дадено мнение не ми допада , просто го подминавам и забравям , защото зная , че хората сме различни с различни възприятия и начин на изказване. Много е трудно да можеш реално да прецениш какви точно емоции е изпитвал някой пишейки даден пост , защото ти само четеш , не можеш да чуеш интонация или да видиш изражение. Не мисля , че трябва да се съдим и да се опитваме да се променяме . Особено когато сега всички сме толкова чувствителни нека да си запазим правото да бъдем свободни без да си слагаме  излишни рамки на поведение. Не искам по никакъв начин да споря с теб , не мисля , че точно тази тема е предназначена за това и нека се опитаме да бъдем по солидарни един към друг  Peace

newsm10 smile3521 smile3503

# 174
Момичета направо не знам какво да кажа, Много сте писали пак. Очите ми се насълзиха. Много се радвам за теб Sealover, честито за хубавите новини. Дано наистина няма повече такива недоразумения.

Милена бу много съжалявам за случилото се, не мога и да предположа какво е, но от все сърце ти желая съвсем скорошно забременяване и безпроблемно износване. Не съм много добра в изразяването за това една голяма  Hug и бързо възстановяване.

Мен днес ме заболя коремчето повечко и ме прерязва нещо и нямам си и на идея дали е нормално, понеже се разширява матката или е друго. И съм малко стресната, а и моите приятелки днеска ми говориха как едва ли не нищо не мога да вдигам, да не чистя, да не се протягам, да не се навеждам, студено мляко да не пия, че гърлото - направо луднах. А аз си се чувствах добре до сега, освен че повечко ми се спи Sad.

# 175
Sealover Много се радвам за теб! страхотни новини.
На останалите чули туп-туп Честито!
Сега остава и Принцес да се похвали със същото

И аз да дойда на отчет.Днес бях на преглед,всичко е наред с бебо.Сърчицето си тупка и бебето вече с движи нагоре надолу хих .След 2 седмици сме на ФМ и БХС. Всички останали изследвания са добре Simple Smile За гаденето и на мен ми се гади доста,но на периоди,един ден е много,друг ден го няма.

# 176
Здравейте и от мен!Много сте писали,нямате изчитане Laughing Ние с малката днес ходихме на една дълга разходка и аз май се поизморих доста,че сега нещо ме стяга корема,ама ще си почивам повечко сега и дано мине. Praynig
Pampers,не знам защо си била в болница,но се надявам от тук-нататък вече всичко да е наред и да нямаш повече никакви проблеми!  Praynig Hug
За пишкането-на мен също ми се пишка често,най-вече нощем.А мразя да ставам,защото се разсънвам и после не мога да заспя Twisted Evil А като изляза на разходка ми е много трудно с пишкането,защото няма къде и направооо.... Crazy
За ФМ - с първата бременност и трите ФМ ги правих във "Фемина" и бях много доволна! Peace Сега отново за там ще си запиша час,но ще се обадя в понеделник,след като ми мине прегледа.Всички лекари там са страхотни и нямам оплаквания.Внимателни са и обясняват всичко подробно! Peace
nenimira,аз също съм на преглед в понеделник Wink Защо си уплашена?Сигурна съм,че всичко ще е наред и ще си видиш мъничкото човече,ще чуете сърчице и всичко ще е ок Hug
Mama na Rali4ka,твоята дъщеричка на 21.09 ли е родена? Rolling Eyes Моята е на 20-ти. Simple SmileИ ти ще си с две деви Simple Smile
Lulu25,бързо оздравяване и на теб,и на детето! Дано не е нещо сериозно! Hug
fosha, malina07,sealover-честити ви сърчица! Heart Eyes

# 177
Здравейте, момичета! Сийлоувър, честито!!! Добре дошли на новите мамчета. Имам въпрос относно ФМ - сами ли се обаждаме да си записваме час, или чакаме наблюдаващите ни лекари да ни го насрочат? Четох, че препоръчвате "Фемина". Ще потърся координати и аз.
Относно пишкането - и аз започнах да се будя през нощта, а никога не ми се беше случвало. Обикновено спя "като пън" и дори земетресение не ме вдига  Joy

Ти сама си записваш час. Наблюдаващият лекар може даже да не те насочи към ФМ толкова рано, както беше при мен с предишната ми бременност. В последствие много съжалявах, че не съм прочела по-рано за това изследване - излезе ми много висок риск за синдром на Даун и без ранна ФМ директно ме пратиха на амниоцентеза.

За сега си знам урока - в 12та седмица на ФМ, още другата седмица мисля да запиша час, защото няма часове със седмици напред, а ранната морфология се прави точно между 11-13та седмица.

# 178
  • София
sealover, страхотна новина! Да тупка все така дъъълги години  Hug
Дано и Принцеска и Йорка да се похвалят скоро  Praynig
MilenaBu, много съжалявам за случилото се, пожелавам ти съвсем скоро да се запишеш в нова отчетна тема и всичко да е наред!

И разбира се честити сърчица на всички чули ги, както вече казах- да тупкат дъъъъългиии години  Praynig Hug

Аз днес де що клиники видях си записах часове хахахаха  Mr. Green Ходих до Полимед, и се убедих, че просто е несериозна системата им. Ходих, изчаках Барбова, влизам аз и и обяснявам, че съм за ЖК, тя ме погледна, каза, че има мнооогооо бременни- 85  Shocked , и айде аз ще съм 86тата. И аз, супер, мерси, сега ли ще ме запишете? И тя- не, запиши си час, и тогава, че е много бюрократщина. Аз- ок, до другата седмица, ако има час ще си запиша. Тя: Ще има, няма страшно. Ок, отивам аз на регистратурата, обяснявам им, че съм говорила, обещала е, те ми викат: Има час за 14.02  Shocked, рано ли ви е?  Shocked Shocked Shocked Аз: Ами не, как ще ми е рано, късно ми е, няма ли час за другата седмица? И тя- ами не виждам. Аз: Ама как така, аз говорих с Барбова, тя каза, че ще има? Тя: Ами не виждам, и аз ОК, хубаво, на 14.02.... И така си тръгнах с едно устно обещание, че ще ме поеме. Ми че жената след 2 седмици може хич и да не ме помни... ама както и да е. Имам чувството, че ако не бях за ЖК щяха да ме сместят по-ранен час. Както и да е, тръгвам си аз, и смятам, че до 14.02 трябва вече да съм пуснала изследванията, защото ще съм 12 г.с. И реших да звънна в Щерев, увериха ме, че си издават болнични и си се водя бременна, нищо че съм на частно... Не ми е ясна тази част много, но реших да си запиша час пак при Коновалова да ми пусне изследванията, и ако не успея да намеря друг лекар 14.02 със ЗК ще отида при Барбова и ако прецени и тя да ми пусне каквото трябва, там да ме регистрира ли, каквото трябва да прави, и за второ мнение ще си ходя при Коновалова. От Щерев ми обясниха, че ако не е рискова бременност няма смисъл от абонамент, и ако искам може да си плащам за всяко посещение. Мен ме устройва. Та така, вече съм със 100 часа за прегледи, Фетална, ЖК и преглед в Щерев. За феталната сам самичка си реших, че искам, така че си се обадих във Фемина и си записах час за 13гс при който се падне. Там наистина всички са ок, така че нямам притеснения. Призля ми само като си помисля колко ще трябва да отсъствам от работа само за началните ми прегледи хахаххаа, ужас.... май скоро ще трябва да им кажа  Mr. Green Само всичко да е ОК и мисля скоро да се разкрия.

# 179
Не искам по никакъв начин да споря с теб , не мисля , че точно тази тема е предназначена за това и нека се опитаме да бъдем по солидарни един към друг  Peace
Много ще се радвам да е така!  Peace Но до сега за каквото и да изкажа мнение, ти все си на обратното - първо за Майчин дом, сега по повод на излишното психиране.  Whistling
Аз и без това рядко се изказвам, така че ми прави впечатление ...
Както и да е. Каквото съм казала, който има сърце за него, го е оценил, който не - няма и да го разбере. Всички сме различни, но това не значи, че мнението на някого е по-ценно от това на другия.

Общи условия

Активация на акаунт