Отговори
# 390
Здравейте, момичета! За съжаление аз бях дотук. Снощи прокървих и отидох в АГ - оказа се, че наистина е било кухо яйце и правя аборт. Днес ме кюртираха. Не искам да ви описвам състоянието си, не искам да помрачавам вашето щастие. Изтрийте ме от първата страничка, а аз не съм загубила надежда - когато имам положителен резултат, непременно ще се отчета и при вас! Желая на септемврийската група аз да съм последното момиче, което я напуска! Прегръщам всички ви  Hug

# 391
  • София
Здравейте!
Минавам да се отчета от прегледа - при мен всичко е наред засега.  Видяхме ембрионче и тупкащо сърце.  

Не съм чела назад, прехвърлих последните страници и видях, че коментирате колички.  Аз си имам прекрасна от Лора и не я сменям за нищо друго на пазара.  Доста е розова, но и да е момченце, пак ще си го возя в нея Crazy

Хубава вечер!

П.П.  Йорка, наистина много съжалявам, мила Sad  Много те прегръщам Hug

# 392
Здравейте и от мен бонбонки  Hug
Честито на виделите сърчица мами  Hug Hug Hug, аз съм в четвъртък и дано да го видя  Praynig, че нямам търпение вече  Grinning,.
Относно количките аз имам три , който мисля да си ги ползвам тях   живот и здраве Wink
Веселото и аз съм така мила от 4/5 дни не съм влизала в кухнята, момчетата ми са на суха храна  Embarassed
  Со-амазинг нямам представа защо ти е изписал но-шпа, да пиеш без болки  newsm78
Йо много, много съжалявам мила

# 393
 Yorka съжалявам! Очаквам да се включиш съвсем скоро и да се похвалиш.

# 394
  • София
Йорка, съжалявам! Пожелавам ти бързо да се възстановиш и бързо бързо да бременееш пак, но до термин!  Hug

Sleeping Beauty, честито сърчице на теб!  bouquet

# 395
Йорка , много съжалявам... дано скоро се съвземеш  Hug

Момичета, изписа ми Но-шпа , защото каза , че имам контракции.. и аз на монитора видях как матката ми постоянно се свива и отпуска.... иначе нямам болки . 2-3 пъти съм имала чувството на лека тежест (като преди цикъл), но не и болки. Малко се притесних.., ама ще си пия но-шпа то и така... Следващия преглед е след 3 седмици.

# 396
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Yorka  Hug
За количките - зимен кош се има в предвид кош за новородено, т.е. легнал и затворен що годе - http://www.google.bg/search?hl=en&q=%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B5 … ZiaMMiE4ASNrIGgBg

Летния кош е за седящи деца, не за лятото Simple Smile http://www.google.bg/search?um=1&hl=en&tbo=d&biw=102 … 2.img.IIMDowOclgs
не е нужно да купувате 2-3 колички, просто намерете някоя 2/3 в 1, но въпреки това има майки, които купуват някоя да речем 3в1 и решават, че тя не е за тях и си купуват Бертони лятна за 40лв от джъмбо с малки двойни гуми, 4кила... и? Как се управлява това?! Пробвайте количките, бутайте и в магазина, и в градинките като видите някоя майка и така. За мен е важно да е маневрена една количка не да е лека - досега НИКОГА не съм я вдигала  Mr. Green

# 397
Здравейте, момичета! За съжаление аз бях дотук. Снощи прокървих и отидох в АГ - оказа се, че наистина е било кухо яйце и правя аборт. Днес ме кюртираха. Не искам да ви описвам състоянието си, не искам да помрачавам вашето щастие. Изтрийте ме от първата страничка, а аз не съм загубила надежда - когато имам положителен резултат, непременно ще се отчета и при вас! Желая на септемврийската група аз да съм последното момиче, което я напуска! Прегръщам всички ви  Hug
Yorka съжалявам много за загубата ви. Ще те  чакаме мн скоро да се похвалиш с бременно коремче. Бъди силна.мн гуш  bouquet

# 398
Йорка, съжалявам за загубата ти! Hug Бъди силна и дано скоро се похвалиш! Praynig
За количка е много рано, но и аз трябва да си купувам живот и здраве. Другите неща ги имам повечето от първото ми дете! Но ще е комбинирана със зимен кош, да става и за лятото и столче комплект за новородени. Но не съм се спряла още на малка, прекалено е рано!

# 399
Yorka, Hug Желая ти бързо възстановяване и бързо да се похвалите с едно мърдащо човече!

Това за зимните и летните колички и на мен ми беше много трудно да го схвана, предвид, че синът ми беше лятно бебе. Тоест, за лятото ни трябваше "зимен кош", а за зимата - "лятна"  Mr. Green Няма да взимам отношение по въпроса за количките, първо защото ми се струва безкрайно рано и второ, защото - както бях споменавала - синът ми беше от бебета, които изобщо не желаеха да стоят в количка. Със сигурност ще го имам наум и за малкото, и ако купувам нова количка, то ще е след раждането.

Иначе, и аз днес си видях човечето - там си е и си расте, даже съвсем точно си отговори на седмиците. Вече съм спокойна  Laughing

# 400

Това за зимните и летните колички и на мен ми беше много трудно да го схвана, предвид, че синът ми беше лятно бебе. Тоест, за лятото ни трябваше "зимен кош", а за зимата - "лятна"  Mr. Green Няма да взимам отношение по въпроса за количките, първо защото ми се струва безкрайно рано и второ, защото - както бях споменавала - синът ми беше от бебета, които изобщо не желаеха да стоят в количка. Със сигурност ще го имам наум и за малкото, и ако купувам нова количка, то ще е след раждането.

Няма зимни и летни колички и зимен и летен кош. ''Зимният кош'' е кош за новородено, с пълно легнало положение, който е препоръчително да се използва от 0 до 5-6 месеца. След това детето може да сяда в седалката на всяка една количка.

# 401
Здравейте!
Записвам се и аз при вас. Термина ми е за 10.09. За сега минах първите 2 прегледа,чухме сърцето.
Лека и спокойна нощ от мен!

# 402
Йори съжалявам миличка  Hug , никой не заслужава подобно нещо. Искрено се надявам следващата ти бременност, когато и да е тя, да продължи 9 месеца и накрая да гушнеш живо и здраво   ylinfant. И да не забравиш какво си обещала - първо тук на отчет за  EFP. Ще чакам с нетърпение добрата новина  Hug.

За количките аз имах комбинирана на кенгуру с един кош, който ставаше на пълно легнало и на седнало положение, но след година и нещо товарене, яко обикаляне по дупки, баирчета, неравни пътища, сняг и какво ли още не предните гуми се разкрачиха и като се консултирах за цена на нови гуми имам спомен, че ми казаха нещо от рода на сто лева. Видя ми се много, като се има предвид, че количката струваше триста. Потиках я така известно време и един ден в кауфланд видях съвсем обикновена лятна количка за 30лв и реших да я купя. Нея съм бутала една година също доста редовно и мога да кажа, че не е мръднала. Вярно няма кош за багаж, няма легнало положение, не може хубаво да се закрепи дъждобран на нея, но пък беше ужасно лека и много удобна за мен. Мисля с второто дете пак да я ползвам, но заради това, че няма легнало положение задължително преди това ще ми трябва някоя дето има и легнало. Мисля, че след шестия месец пак ще ползвам основно тази, ако ще сме за бърза разходка и не очаквам бебо да спи по време на разходката.

Честито на мамите с тупкащи коремчета. Аз съвсем скоро съм пак на преглед и нямам никакво търпение вече.

# 403
Съжалявам много за случилото се  Cry Радвам се , че намираш сила да си оптимистично настроена .Ще си прекрасна майка , и то съвсем скоро  Hug

# 404
Момичета аз май съм първата която ще прекара грипа. От вчера съм с 38 градудса. Много ме боли цялото тяло , особено кръста и главата  Sad Температурата е много упорита , с какво ли не се мазах и само лекинко сваля и после пак . Пия и парацетамол , немога иначе да издържа на болката. Сега си правя студени компреси , но нищо не помага .
Малката беше така три дни , не ми се мисли още два дни да се чувствам така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт