ББ Кремове 3

• 78 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Да,Копче-аква екперта е пак на Йогурт,много добре овлажнява и попива моментално:)Този,попива ли бързо?
Аз не знам другият как е, но съм много доволна от това кремче, точно ащото кожата ми го "поглъща" без остатък. Няма лешнене, мазен филм и пр. Много съм доволна от него. Просто е някакво страхотно Българско творение. Гордея се направо с тях заради кремчето им! Hug Просто са нацелили формулата му много точно. Peace

другият е по-тежък, но има повече съставки - така беше писала една дама в темата за продуктите на марката

не знаех, че се слага друг овлажнител под ББ крема - започнах да предпочитам такъв тип кремове точно, за да не слагам два продукта един върху друг; а уж едно от много свойства е да овлажнява 

# 166
Под ББ-то на Гарние ползвам това:

http://mallplus.bg/data//uploads/media/catalog/951/296_1.jpg

Попива моментално, има кадифен завършек, върху който блясъкът, който придава Гарние-то (първата версия), стои идеално. Аз нося бб крем и с и без овлажнител под него, според моментното състояние на кожата ми (нормална към суха).
Медувременно се сдобих и с крема на Евелин и на Нивеа, много приятно изненадана съм от този на Евелин като цвят (беличка съм), текстура и завършек, този на Нивеа го виждам по-подходящ за лятото и като цвят светлият е като за бледички индианки, не знам защо така на керемидено ми бие дори и при много фино нанасяне. Но върху тен сигурно стои чудесно, а усещането като цяло е като от оригиналната Нивея в тъмносиня метална опаковка - много ми допада.  Peace

# 167
  • София
Aз пък не ползвам дневен крем даже и под фон дьо тен. Идва ми в повече и лъсвам. Слагам си крем вечер.
Днес си взех от пощата Missha M Perfect Cover 23, ще го сложа утре и ще споделя как е. Пробвах го на ръката си, цветът е точен, макар в началото да ми се видя твърде тъмен, но се адаптира бързо.

Кога го поръча?? Аз още чакам моя (същия) Thinking

# 168
Aз пък не ползвам дневен крем даже и под фон дьо тен. Идва ми в повече и лъсвам. Слагам си крем вечер.
Днес си взех от пощата Missha M Perfect Cover 23, ще го сложа утре и ще споделя как е. Пробвах го на ръката си, цветът е точен, макар в началото да ми се видя твърде тъмен, но се адаптира бързо.

Кога го поръча?? Аз още чакам моя (същия) Thinking
На 03.02. съм го поръчала, а известието в пощата получих на 11.02., но ако си бях уцелила пощенския клон, щеше да пристигне още по-рано Laughing Изобщо не очаквах толкова скорострелно да дойде.

# 169
Момичета какво ще кажете за този ВВ крем на марката Ориджинс
ББ крем не съм ползвала, но съм ползвала ФДТ, овлажнител и едно за акне. От овлажнителя кожата ми се зачерви и станах на дребни пъпчици, та го върнах. От другите два продукта съм доволна, но честно казано като цяло марката не е кой знае какво, имат много дразнещи съставки, дъщерна фирма са на Estee Lauder. Още нямат преглед на съставките по сайтовете, поне аз не намерих, но в Paula's choice, друг продукт от серията VitaZing е оценен с poor-http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/origins/_/VitaZing-SPF-15

Мерси за отзивите, помогна ми в избора и също сайта, който си предоставила е с много полезна информация много благодарско   bouquet

# 170
Аз слагам серум под ББ крем..

В момента съм с Olay Regenerist Serum, който честно казано усещам повече като база, и то от най-силиконовите..

# 171
Ето този е.

На мен този най-ми понася, както и цялата серия на Скин-а, те са все един цвят просто разликата е в това дали е по-матов, лъщящ ии прочие, но вече си зависи от избора и желанието. Има и според типа кожа, но вече не съм се интересувала кой за кое е , тъй като не ми се е налагало.
Благодаря!
Продължавам да следя с интерес Simple Smile

# 172
  • Бургас
От скоро ви следя и се запалих по Корейските ББ-та, без още да съм ги пробвала дори. Laughing  Поръчах си  Missha M Perfect Cover 21 и го чакам с нетърпение. Иска ми се да пробвам и нещо на Скин, но се двоумя между   SKIN79 HOT PINK SUPER PLUS  и лилавия Oriental Gold. Кожата ми е бяла, суха и чувствителна. Може и друго да ми предложите. Grinning
Също така искам да си взема и от т.нар. перли. Отново се чудя между SKIN79 Diamond Collection Star Glow Ball Powder и SKIN79 The Oriental Smooth Sun BB Pact . Повече клоня към лилавата пудра сякаш, тъй като има и фактор. Rolling Eyes
И последен въпрос - има определени продавачи в Ибей, от които сте доволни? Че съм си патила от китайци и се бях зарекла да не поръчвам нищо извън УК ама. Laughing

# 173
Мария,не поръчвай от китайци,поръчките се бавят по месец и е много възможно да получиш менте.Аз поръчвам от корейци,най-много за седмица поръчката е у дома  bouquetЛилавия е по-подходящ за суха кожа,макар да харесвам и хот пинк,но той е малко по-плътен и стои по-матово.

# 174
  • Бургас
tamar, много ти благодаря!   bouquet
Аз не съм се изразила правилно - от корейци ще поръчвам, да. И Миша-та го поръчах от корейски продавач, на китайците отдавна им дадох червен картон. Но съм поръчвала и от Израел и там имах проблеми, та малко ме е страх вече да купувам нещо извън Англия. Ама щом са толкова коректни и бързи ще се престраша за още. Grinning
Значи да взема лилавия скин? Направо с пудрата, че и тя ми харесва май повече от розовата.

# 175
  • София
С корейските продавачи няма никакви проблеми. Аз лично съм много доволна от този продавач
http://myworld.ebay.co.uk/iamlove-shop&ssPageName=STRK:MEFSX … p3984.m1543.l2533

# 176
Missha всъщност е Миса, една корейка така го произнасяше в едно клипче.

Изглежда съм доволна от Missha M Perfect Cover 23, днес съм с него за пръв път и до момента се държи добре. Цветът ми е точен, миризмата ми харесва, усещането също. Изглежда като лек фон дьо тен върху кожата, т.е. на вид не прави впечатление (аз търся по-скоро видимия ефект, тъй като някакви особени проблеми с кожата си нямам засега). Чудех се дали да сложа руж директно върху него, но не посмях - нанесох ружа върху прозрачна пудра за всеки случай.
Ако до края на деня все още не съм лъснала (кожата ми е смесена и все по някое време следобед започва да лъщи по челото и носа, освен ако не съм с комбинация база + фон дьо тен + пудра, тогава всичко е точно), официално ставам фен и ще пробвам де що видя BB крем Laughing
Не ми харесва само опаковката - туба с помпа, отвратително неудобно. Следователно успях да си изцапам любимия нов черен панталон, сега ще трябва да го боядисам, защото изпиране няма. Дорева ми се направо. За втори път ми се случва.

# 177
  • София
Следователно успях да си изцапам любимия нов черен панталон, сега ще трябва да го боядисам, защото изпиране няма. Дорева ми се направо. За втори път ми се случва. [/b]

Аз фдт (мазен) от дрехи (и яки на  якета вкл.) без проблем изпирам с Меглио- обезмаслител.  Пръскам и хвърлям в коша за пране Peace
Пробвай. (така или иначе се съмнявам, че боята ще хване върху мазно метно)

# 178
Следователно успях да си изцапам любимия нов черен панталон, сега ще трябва да го боядисам, защото изпиране няма. Дорева ми се направо. За втори път ми се случва. [/b]

Аз фдт (мазен) от дрехи (и яки на  якета вкл.) без проблем изпирам с Меглио- обезмаслител.  Пръскам и хвърлям в коша за пране Peace
Пробвай. (така или иначе се съмнявам, че боята ще хване върху мазно метно)
Имам такъв вкъщи, ще пробвам още довечера - благодаря!

# 179
Прочетох доста за ББ-кремовете и горе-голу се ориентирах, но все пак имам нужда от съвет кой точно да избера. Търся по-скоро естествен завършек - нито прекалено пудрен, нито прекалено оразяващ. Кожата ми е нормална, много светла с неутрален подтон, много чувствителна. Бих искала ББ-крем с по-голямо покритие. От прочетеното се спрях на:
-Missha M Perfect Cover
-Skin 79 оранжевия
-Skin 79 тъмно розовия (hot pink)
-Skin 79 The Oriental Gold
Всяко мнение по въпроса ще ми бъде  от полза, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт