ББ Кремове 3

• 78 185
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Canada
Аз напоследък търся по-издръжливо ББ...  Simple Smile
Общо взето, от корейските никое не е такова, изпробвала съм доста и на най-различни марки. Не успяват да изкарат един работен ден, без нужда от лека "поправка". Може би, единствено сребристото ББ на Dr. Jart долу-горе удовлетворява това мое искане.

Мимита, тези пробвала ли си ги, обещават трайност до 12ч.? Мен ме впечатли това, че са водоустойчиви. Сега се колебая кой да взема, най-вероятно ще е първият...
http://www.ebay.com/itm/Innisfree-Mineral-Sun-Waterproof-BB-Crea … em257a716e66#shId и http://www.ebay.com/itm/Nature-Republic-Super-Origin-Collagen-Wa … sh=item3cc9edd61c

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 03:47 от Foncé

# 256
  • Варна
Мимита пробвай с база под ББ отдолу.
Аз от няколко дни правя такъв експеримент  с база първо. Разликата не е кой знае колко по-голяма, но все пак печелиш един два часа повече. Grinning

# 257
По повод на ББ крема на Холика Холика Heart Eyes Аз използвам зеленият от същата серия за проблемна кожа от около година. Много ми харесва Simple Smile нанасям като крем  и размазвам хубаво,след което потупвам с гъбичка.

# 258
  • Пловдив
Днес си получих моя Скин-към него имаше и 3 мострички от хидратиращ крем и сега да попитам,аз по принцип ползвам този крем:

Мога ли да нанасям първо крема и после ББ-то или трябва да слагам и друг овлажняващ?   

# 259
  • Велико Търново
Аз нанасям първо крем,и след 10-15 мин.ВВ кремчето Peace

# 260
  • в Кошера
През зимата и аз правя така. Дневен крем, а след 10-тина минути и ВВ-то.  Peace

# 261
Здравейте,

имам следното питане, защото ме е страх да не си направя проблем  newsm78

При кожа с акне в случай ми дали е подходящ
http://www.po-krasivi.bg/bg/product/2261/la-roche-posay-hydreane … -spf-20#item_2689

май е нов, защото скоро го видях в аптека. Някой ползвал ли го е?

# 262
  • София
Здравейте,
имам следното питане, защото ме е страх да не си направя проблем  newsm78
При кожа с акне в случай ми дали е подходящ
http://www.po-krasivi.bg/bg/product/2261/la-roche-posay-hydreane … -spf-20#item_2689
май е нов, защото скоро го видях в аптека. Някой ползвал ли го е?
Здравей! Започвам с уговорката, че при акнеично състояние на кожата, бих се обърнала към дерматолог. Иначе ако бях на твое място, бих се насочила към продукт, подходящ за акнеична кожа, а не общ такъв. Не съм ползвала този бб крем, само прочетох описанието му. Има бб-та, южнокорейски, например, които са подходящи за проблемна кожа- със съставки, които са антивъзпалителни, антибактериални, помагат на пъпките да завехнат по-бързо, да не остават петна след това. Според мен чувствителна кожа не означава акнеична- чувствителната кожа се характеризира с опъване, сухота, сърбеж, поява на червени петна, парене, ситни пъпчици. Кремовете за такъв тип кожа са много по-различни от тези за акне, защото причините им са различни.  Peace

http://www.amazon.com/BRTC-CREAM-BLEMISH-RECOVER-BALM/dp/B00481QOTS

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 12:54 от myranovel

# 263
 Cry исках да избегна дерматолога, но няма да стане

# 264
  • София
Да споделя и аз моите впечатления от Скин 79 - като цяло доста съм доволна. Аз съм с нормална, зимата към суха, чувствителна кожа, имам червени петънца от пъпки, които обикновено прикривам с фдт (ползвам Double wear na Estee Lauder, който наистина е много покривен). Може би и затова ББ кремчетата ми се видяха по скоро със средна покривност, подходящи за кожа без сериозни несъвършенства. Като хидратация също не са особено овлажняващи на моята кожа и затова преди тях започнах да слагам дневния си крем. Но пък наистина нанесени не ми мърдат по цял ден, не лъсвам с тях и кожата ми от 2 седмично ползване стана много мекичка и гладка, по-равномерна и с бистър тен. Ефектът, които оказват е впечатляващ. Поръчах си Hot Pink 40гр. размер(въпреки, че мислех че съм за VIP Gold, който е за суха кожа, но не ми допадна чак толкова) и си го чакам с огромно нетърпение.

# 265
*Caramell*  и аз съм с подобна и ми препоръчаха розовия на Скин79 ето ТОЗИ
Аз четох в ревютата обаче, че не бил подходящ за суха кожа. Моля някой с такъв тип да даде лични отзиви  Hug

Edira, сега разгледах снимките към този продукт, няма номер, или поне аз не виждам. Май ще е най-добре да си поръчам тестери, но не мога да реша от кои точно. Аз съм много бяла и като че ли този ще ми е тъмен, така ми се струва от снимките. Моля ви за съвет.

Точно този ВВ крем тествах последно. Аз не съм с много суха кожа, по-скоро я определям като леко чувствителна - зимата понякога ми се появяват сухи участъци, зачервявания и пр. "екстри". Тенът на лицето ми е много светъл, затова трудно си избирам ФДТ - повечето марки въобще нямата толкова светли нюанси, така че категорично не са подходящи за мен.
Сега за кремчето: чувствам кожата си съвсем леко опъната от него. Направих си експеримент и го нанесох директно, без да слагам овлажнител отдолу, но сбърках. Определено е нужно да се постави първо хидратиращ крем под ВВ кремчето. Иначе не стои лепкав и тежък - направо си е като втора кожа. Когато оксидира върху кожата на лицето, се адаптира много успешно към цвета и, което го прави подходящ и за момичета с много светла кожа (като мен). Покривността му е средна към добра. Има избелващи съставки и стои наистина естествено, поне по мое мнение. thumbsup

Caramell, Edira, не се притеснявайте за цвета - адаптира се. Въпреки това, по-добре си поръчайте тестери - има едни, които са 4 броя в опаковка. Идват под формата на малки тубички в кутийка и всяка стига за няколко нанасяния. Ето ги: http://www.amazon.com/Skin79-Cream-Miniature-Mini-Black/dp/B002H … ;keywords=skin+79. В британския E-bay са на по-ниска цена. Money

Ще напиша впечатленията си и за още един ВВ крем на Skin79 - VIP Gold. Първоначално ми се видя доста сивеещ, когато поставих малко количество на ръката си. Но както и розовото кремче, много бързо след нанасянето се сля напълно с кожата ми. Също стоеше много естествено, без да лепне, да "тежи" и да оставя следи по дрехите. Имаше приятен матов завършек. Отново смятам, че е препоръчително да се ползва овлажнител под него. Ако трябва да съм съвсем честна, не видях съществена разлика между него и розовия, но съм решила да ги тествам заедно - единия на едната половина на лицето ми, а другия на другата или поне един до друг на ръката. След това пак ще пиша! Peace

И последно, ще споделя мнението си за още един ВВ крем - Lioele Beyond The Solution BB Cream. Мисля, че това си е жив ФДТ, никакъв ВВ крем не е. Лепкав, тежък и сух. Наняся се доста по-трудно от продуктите на Skin79 и определено се забелязва върху кожата. Покрива по-добре и има матов завършек, но през цялото време имах ужасното усещане, че имам маска върху лицето си. Определено не ми допадна. Тествах го веднъж, останалата част в тестовата опаковка директно замина в кофата за боклук. Не ми допадна никак! no

# 266
Windy, благодаря ти! Моето трябва да да пристигне днес. Поръчах го от амазон и имам платен прайм, който обещава доставка до два дни. Направо си взех голямата опаковка.
Дайте препоръка за овлажняващ крем плс  Hug

# 267
Здравейте, моля да ми препоръчате продавач т.к. има страшно много а искам да съм сигурна в автентичността му.Насочила съм се към Skin 79 hot pink и Missha perfect cover 23.  bouquet

# 268
Здравейте, моля да ми препоръчате продавач т.к. има страшно много а искам да съм сигурна в автентичността му.Насочила съм се към Skin 79 hot pink и Missha perfect cover 23.  bouquet

Аз поръчах от Sing-Sing-Girl. Прати ми и доста най-различни мострички. Peace

# 269
Някой пробвал ли е ББ-то на Диор да ми каже подходящо ли е за по-суха кожа?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт