ББ Кремове 3

• 76 484
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
На мен Skin79 ми дойдоха светли всичките. Миша имат по-голям избор на цветове.

# 421
Ох, ама сте значи.... Laughing
Сега погледнах тази Миша и пише, че за по-добър ефект да се смеси с филър против бръчки.
Поръчах мостри от филъра и Миша 21. Да не говорим, че онзи ден поръчах мостри от Етюд Хаус и ВВ-то на Филорга.

# 422
  • София
А как решаватае от кой продавач в Ебей да купите ББ кремче? Thinking

Заболяха ме очите от гледане, просто! ooooh!

# 423
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дайте ми линк към тези мостри  Praynig

# 424
  • София
Повечето видове BB ги има при sing-sing-girl. Много коректен продавач. Поръчвала съм 4-5 неща и всичко е идвало до 10ина дни. Peace

# 425
  • Berlin
Мии аз снощи се регистрирах в ибей точно, за да поръчам бб крема Simple Smile и си избрах продавач, който имаше много % положителни отзиви. Т.е. надежден ми се стори. Grinning След малко отивам да се запиша и в темата за ибей.
Ето го http://stores.ebay.com/cosmeticloves

# 426
Аз пък никак не гледам продавача... Embarassed
Корейците са етични.
Само гледам да не е китайски.
За мострите - пиша мостри и те излизат. И при тях не се оглеждам, те повечето са по 2-3 долара.

# 427
  • София
Повечето видове BB ги има при sing-sing-girl. Много коректен продавач. Поръчвала съм 4-5 неща и всичко е идвало до 10ина дни. Peace
О, супер! Благодаря ти! Ще погледна! Hug   bouquet

# 428
Момичета някакви отзиви за тази марка ББ и по точно този крем
http://www.ebay.co.uk/itm/Lioele-Triple-Solution-BB-Cream-Founda … sh=item1e7829df26
Реших се и аз да си поръчам тестерчета,за сега съм се насочила към скин 79 с екстракт от охлюви,етюд хаус и аз мисля от Синг,синг гърл да поръчам.

# 429
Аз пък никак не гледам продавача... Embarassed
Корейците са етични.
Само гледам да не е китайски.
За мострите - пиша мостри и те излизат. И при тях не се оглеждам, те повечето са по 2-3 долара.

По-популярните продукти като розовия скин и червения Миша имат фалшиви реплики които се разпространяват  от корейски продвачи.

# 430
  • Варна
някои от момичетата купили холика холика за проблемна кожа могат ли вече да дадат мнение . Как е с покривността , консистенцията , наистина ли лекува или врели некипели ...  Confused newsm78

# 431
MissNellie , ауу! Пу, пу! Пепел ти на устата, т. е. на клавиатурата... Laughing
Дано ми дойде оригинал.
А, от Миша съм си поръчала само мостри.
От Скин си бях поръчала  ВИП Голд нещо си, но ми появиха пъпки от него и цветът беше много сивкав и него го подарих.

# 432
  • София

И аз поръчвам от нея  Peace

# 433
  • Berlin
Тогава как може да разберем дали нашето е оригинал?  newsm78 Аз поне се надявам да съм уцелила с моя продавач, ама знае ли човек. М/у другото виждам 2 вида опаковки на Мissha perfect cover - разликата, че 1та е с помпичка ли само?
Също искам да попитам кой бб крем е подходящ за по-скоро мазна/смесена кожа? Така като гледам не попадам на конкретен крем. Евентуално за по-нататък съм харесала един на Skinfood с алое, за всеки тип кожа май беше, но ми е малко скъп.

# 434
Тогава как може да разберем дали нашето е оригинал?  newsm78 Аз поне се надявам да съм уцелила с моя продавач, ама знае ли човек. М/у другото виждам 2 вида опаковки на Мissha perfect cover - разликата, че 1та е с помпичка ли само?

С помпичката е просто по-голям грамаж. Избягват се проблеми като се купува от определени продавачи, а не от кой да е. Например Белло гърл.

Общи условия

Активация на акаунт