ББ Кремове 3

• 76 416
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, мацки! Преди малко си поръчах ето този ББ, като пристигне ще да отзиви (надявам се положителни)

http://www.ebay.co.uk/itm/ETUDE-HOUSE-Moisturizing-BB-Magic-Crea … sh=item1e6fb9c00d

# 616
  • До хладилника, който обичам
Кажи после, да знаем дали сме отмъстени.
Чуден е този охлювен Скин - овлажнява, не лъснах много / въпреки , че е за суха кожа/, поизравнява тена, обаче....ми, за Снежанки е. На цвят го докарах като нещо, забравено в моргата.
Спокойно някой можеше да си помисли, че съм излязла, забравяйки да си измия маската за лице. Laughing
Ахаха! Завинаги се отказах от всяка идея за Скин, значи.
За Холика Холика Клиъринг видях, а от Миша отзивът ти какъв е?

# 617
Само 2 часа я носих Мишата, та като действие не мога да я преценя още, но като цвят добре ми дойде - съвсем леко сивееше докато я нанасях, но бързо изчезна сивото.
Обаче да те предупредя, че аз съм с един жизнен, сиво-жълт цвят, много свеж. Laughing
 Ако имаш румени бузки, не знам дали ще се адаптира цвета на крема толкова добре.

# 618
Само 2 часа я носих Мишата, та като действие не мога да я преценя още, но като цвят добре ми дойде - съвсем леко сивееше докато я нанасях, но бързо изчезна сивото.
Обаче да те предупредя, че аз съм с един жизнен, сиво-жълт цвят, много свеж. Laughing
 Ако имаш румени бузки, не знам дали ще се адаптира цвета на крема толкова добре.
Аз от 2 дни съм с Миша пърфект кавър 23. Харесва ми много. Моят тен също е жизнен, сиво-жълт цвят, много свеж. Laughing и ми пасна идеално, няма никаква разлика с шията  Peace
много съм доволна.

# 619
  • До хладилника, който обичам
Нямам здравословна руменина аз Laughing но и не мога да се опиша  Simple Smile знам само, че Skinfood Afternoon Tea #2 и Eveline Light ми пасват.

# 620
Ако се притесняваш за мита,поръчай от английския ибей,повечето стоки и продавачи са същите Peace

Е защо? Каква е разликата? Тя стоката си идва от Китай или Корея, които са извън ЕС. Какво като си ги поръчал през европейски сайт? Според мен, никой на митницата не гледа откъде е поръчана стоката. Гледат страна на изпращане. Поне така мисля.

# 621
Ако се притесняваш за мита,поръчай от английския ибей,повечето стоки и продавачи са същите Peace

Е защо? Каква е разликата? Тя стоката си идва от Китай или Корея, които са извън ЕС. Какво като си ги поръчал през европейски сайт? Според мен, никой на митницата не гледа откъде е поръчана стоката. Гледат страна на изпращане. Поне така мисля.

Хм.... newsm78 като абсолютен лаик, поръчвайки преди 3-4 дена моите ББ-та,на стойност  32 долара, реших да поръчам от английския, пък да видим..........не че ми пречеше да ги разделя на 2 доставки( така или ианче съм избрала с безплатна), но знам,че от англисйкия са безмитни нещата....може и да бъркам и да се окажа неприятно сюрпризирана с ходене до митницата Crossing Arms Thinking...ако има по-компетентни- споделете как стои въпроса... Praynig Praynig

ПП: поръчах розовия скин( за детето), сребърния- ориентал( за мен) и холиката за проблемна мазна кожа- синята( за една приятелка), акто дойдат ще споделя отрзиви...много му се чудих на охлюва, и аз съм с много суха кожа, но една мила майка зайка ми даде мостричка  Hug,  миризмата му е леееко неприятно охлювена, и е по светъ от другия за суха кожа,който избрах- сивия ориентал....да видим все пак,де !

# 622
  • София
Те винаги пишат по-ниска стойност и нищо не отива на митница. Поръчвала съм 3 ББ крема по $16 накуп и си дойдоха в пощата.
А това от кой ибей се купува е абсолютно все едно. Пратката идва от Корея, а тя е извън ЕС.

# 623
Те винаги пишат по-ниска стойност и нищо не отива на митница. Поръчвала съм 3 ББ крема по $16 накуп и си дойдоха в пощата.
А това от кой ибей се купува е абсолютно все едно. Пратката идва от Корея, а тя е извън ЕС.

да, междудругото видях на пакета ми от бай ин койнс ,че на стойност пише "подарък", та следващия път и за сумата мисля да не го цедя толков, явно се съобразяват хората...

ПП: а някой купувал ли е   на скин светло розово-лилавия, с ружа в капачето- пак е за суха кожа?

ето този, и на него му се чудих как е като цвят...
Скрит текст:

# 624
Отново благодаря,поръчвам ги и двата тогава.  bouquet

# 625
  • Стара Загора
te-dda, аз имам този който си показала.Много си го харесвам.Цвета му е по-светъл и се адаптира чудесно към кожата  PeaceКонсистенцията му е много лека, лесно се нанася, средно покривен е и кожата става много мека.
Аз имам на Миша 23 номер, който е малко по-тъмен и въпреки всичко и двата ми пасват.Просто на Скин79 се адаптират към цвета на кожата.

# 626
  • Berlin
Моят крем струваше $7 и нещо, но пък на кутийката пишеше $10 и чекнато gift, иначе и аз се замислих, ако направя повече от $30 дали няма да отиде на митница.

# 627
  • Варна
Купих си на Евелин ББ крема.

Откъм покривност съм доволна. Нямам хубава кожа нито на лицето, нито на тялото, но въпреки това исках средна покривност, да ми изравни тена и леко тушира белезите от пъпки, на които им трябва доста време, за да изчезнат напълно. Беше ми ясно, че няма да постигна бебешка кожа Simple Smile
.....Като се чета сама, все едно описвам баба Яга..... Sick

Но, ужасно ми изсушава кожата по челото, бузите, скулите, а имам смесена кожа и би трябвало поне на челото да не ми действа така.

Сега пробвам да слагам първо друг крем и отгоре ББ, което не трябва да е така.

Ще изразходвам крема, но след това трябва да е друг.

Има ли някоя от Вас, с кожа като моята, да ми препоръча друг крем?

# 628
Купих си на Евелин ББ крема.

Откъм покривност съм доволна. Нямам хубава кожа нито на лицето, нито на тялото, но въпреки това исках средна покривност, да ми изравни тена и леко тушира белезите от пъпки, на които им трябва доста време, за да изчезнат напълно. Беше ми ясно, че няма да постигна бебешка кожа Simple Smile
.....Като се чета сама, все едно описвам баба Яга..... Sick

Но, ужасно ми изсушава кожата по челото, бузите, скулите, а имам смесена кожа и би трябвало поне на челото да не ми действа така.

Сега пробвам да слагам първо друг крем и отгоре ББ, което не трябва да е така.

Ще изразходвам крема, но след това трябва да е друг.

Има ли някоя от Вас, с кожа като моята, да ми препоръча друг крем?

Моята кожа е сходна - с белези тук-таме, смесена е и въпреки, че се омазнява в Т-зоната за няколко часа, то ако след като я измия не сложа хидратиращ крем започвам да чувствам много неприятно опъване. Само един ББ крем съм ползвала досега, но пък той ми оправда напълно очакванията, а е голям късмет това да стане от първия път. И все пак мога да направя сравнение с разнообразни фондьотени от нисък до висок клас. След зеления на Холика не чувствам кожата си опъната, но и не се омазнява толкова колкото по-принцип. Има един минус, не е много траен - около 4-5 часа изкарва, но в крайна сметка не е фондьотен. Ако имаш средно светла кожа мисля, че ще ти пасне. Предвид добрата цена мисля, че си струва да се пробва.

ПП. И не, корейците не ми плащат за да им правя рекламна кампания. Laughing

# 629
  • Варна
Drop Благодаря !

И през ум не ми е минавало, че можеш да имаш нещо общо с корейския PR бизнес Simple Smile

Моята кожа е светла, направо съм бяла, но ще наблегна на четенето на коментари специално за тази марка, за да се ориентирам какво да купя.

Общи условия

Активация на акаунт