Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 401
  • 693
  •   1
Отговори
# 15
Един глас и от мен за олиото на Гарние - супер е, направо не очаквах. По-евтин вариант на Нукс наистина.

Добре де, аз гледах друга колекция на Есенс в някяа друга тема някой беше постнал съвсем различни неща.

# 16
  • Ст Загора
Тези са нещата който се чакат http://www.essence.eu/bg/produkti/nai-novite-ni-produkti-fevruar … -ni-produkti.html . Н е се знае какво ще дойде от вносителите ми казаха повечето неща .

# 17
Мерси за темичката   bouquet
Днес ми подариха балсама с портокал...но не е нищо особено. Хубаво мирише де, но ако трябваше да си го купя аз- не бих.
Дм България няма ли най-после да започнат да внасят П2...? Close Много са лоши

# 18
Ето отговора във фейсбук страницата: "dm марката p2 се предлага единствено в dm магазините в Германия. На нейно място в dm асортимента за Австрия и държавите от Централна и Източна Европа присъства dm марката s.he."

# 19
# 20
момичета имам нужда от съвет  Confused търся наситено червило телесен цвят ( като коректор )

# 21
~*~..Pink..~*~, имам точно такова на I Love Just U, в сива гилза с прозрачна капачка. Не знам обаче къде може да се намери, купувала съм го отдавна.

# 22
момичета имам нужда от съвет  Confused търся наситено червило телесен цвят ( като коректор )

имам на Катрис от по-стара серия, но погледни 010 Be Natural! - може би отговаря на изискването ти
моето е това , носено е няколко пъти, но изобщо не се възприемам с него  Rolling Eyes
ето и едно сравнение между няколко червила

# 23
          Бихте ли споделили от къде може да се намери тази база за сенки на Есенс ?
https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_upload … yeshadow_base.JPG

# 24
в ДМ, лимитирана колекция

# 25
          Мерси Бубанка, в русенското ДМ не го открих.

# 26
Еййй,много красива ми изглежда тази новата колекция на essence от предната страница. Crazy Дано да внесат нещо и от нея. baby_neutral

# 27
Благодаря за новата тема. Последно си взех от ДМ душ гела с праскова и мирише божествено  Flutter Макар че зимен фаворит ми е макаронената серия  Heart Eyes

# 28
Момичета, препоръчайте ми добра основа за лак за да не ми потъмняват ноктите от тъмните лакове.Нямам претенции за друго, но наистина да запазва нокътя от оцветяване.

# 29
  • Велико Търново
Влад@,аз ползвам 3  в 1 на Перфект-заздравител,основа се води...и още нещо... newsm78 Доволна съм Peace
Взех си балсам за устни на Балеа-какао-не ми харесва Confused
Дайте линк към олиото на Гарние,моля Hug

Общи условия

Активация на акаунт