Balea, Alverde, Catrice, Essence - 8 (Козметика от ДМ и Лили)

• 58 410
  • 693
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Кога ли новата колекция ще се появи у нас? Много свежарски цветове! Mr. Green Отскоро имаме Лили в Пловдив и искрено се надявам там щандовете на Essence да са по-добре заредени, отколкото в ДМ-те, където нещата са отчайващи...

# 31
Момичета, моля за отзиви за : и .Колебая се между двете.Също така каква е цената на втория хайлайтер?Търся озарявене на лицето, около скулите най-вече и да не стои като петно на скулите, ако ме разбирате какво искам да кажа Simple Smile

# 32
  • на последния етаж
blackpearls, а някъде има ли го още първия хайлайтър?

# 33
  • Варна
Ще ми припомните ли, номера и марка на коментираното червило от 5 лв. Мисля на есенс беше. Препоръчах го на позната, сега забравих номера  ooooh!

# 34
  • В къЩи.
Кога ли новата колекция ще се появи у нас? Много свежарски цветове! Mr. Green Отскоро имаме Лили в Пловдив и искрено се надявам там щандовете на Essence да са по-добре заредени, отколкото в ДМ-те, където нещата са отчайващи...

На мен ми хареса само червеното червило-гланц. Ще го пробвам задължително,ако се добера да него. Grinning

# 35
покупка от вчера + още един комплект в козметична чантичка с гъба за баня лосион и душ гел, но не намирам снимка Peace

# 36
blackpearls, а някъде има ли го още първия хайлайтър?
Ох, май ако се намери ще е някакво чудо - последно я бях гледала в един сайт като налична, но сега като погледнах вече я няма. Simple Smile

# 37
Записвам се с олиото за коса на Алверде и лосионче с урея на Балеа - ще пиша след няколко дни по-сериозно тестване Simple Smile

И мерси за темата  Hug

# 38
  • Бургас / София
покупка от вчера + още един комплект в козметична чантичка с гъба за баня лосион и душ гел, но не намирам снимка Peace

Този комплект с ванилия е страхотен, наистина Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:01 от bubanka

# 39
  • В къЩи.
Записвам се с олиото за коса на Алверде и лосионче с урея на Балеа - ще пиша след няколко дни по-сериозно тестване Simple Smile

И мерси за темата  Hug

В момента ползвам лосиона и не бих повторила. Когато слагам по-малко - не ми хидтарира добре,а като сложа повече- кожата ми започва да лепне.

# 40
  • софия
Здравейте и от мен в новата тема.
Купих си крема за ръце с маслина на Белеа и не съм особено доволна , много ми е мазен, този с мангото пък затова ми е фаворит.
Търсих ББкрема на Есенс, но още не са им го доставяли, взех си на Нивеа, малко ми е по тъмен като цвят и доста прилича на фондютен, май е поредния сходен продукт
Извинете ме за невежеството, но хайлайтерите като вид руж ли са и кой препоръчвате, Есенс имат ли.
 Heart Eyes

# 41

cityofangels благодаря, на мен също много ми харесва Heart Eyes

# 42
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692924.720
Хубава тема, взех си крем за лице на Essence хидратиращ, но малко съм разочарована защото съдържа 3 вида парабени. Не обърнах внимание, тъй като лепенката с превод на бг беше точно върху съдържанието. Иначе, като цена не е никак скъп. Като консистенция е наистина хидратантен, има и хубав мирис. Крема е около 4 и нещо лв.
Скрит текст:
Много съм доволна от острилката на Essence има в нея и клечка за почистване. Остри всякакви моливи. Отдавна си търся такава. Цената е около 2 лв.
Скрит текст:
само моята е друг цвят.
За Alverde ще пиша по-късно за мнение.
Ами това е за сега от мен. Peace

Исках да попитам за Catrice те каква марка са? И от къде могат да се купят в бг, от лили ли?

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 14:33 от Съншайн

# 43
calopsita , bubanka - мерсии за бързия отговор дами  Hug ще отида тези дни до ДМ да погледна и дано да си намеря. после естествено ще се похваля  Laughing

# 44
Кое олио е по-хубаво, на Гарниер или на Алверде с пачули?

Общи условия

Активация на акаунт