Професионални серии за коса - тема 48

• 67 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
И аз се колебая между тази http://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/hidratir … -chi-infra-350-ml и http://www.zlatnaribka.com/chi/curl-preserve--za-kadrava-kosa/ma … l-preserve-300-ml косата ми е чуплива има нужда от хидратация в краищата, ако някой има отзиви моля да сподели!

Аз поръчах тази - http://www.zlatnaribka.com/chi/curl-preserve--za-kadrava-kosa/ma … l-preserve-300-ml
заедно със шампоана.
Дано са хубави. Пък и на тази цена и тези мл. си е оферта. Само тази маска е 300мл. другите са по-малко.

Аз след много чудене се спрях на тази http://www.zlatnaribka.com/chi/infra--za-vseki-tip-kosa/hidratir … -chi-infra-350-ml

# 676
Някой ползвал ли е продуктите на Goldwell? Гледам, че от две седмици в ензото са на промоция, но не съм ги ползвала и се чудя  Thinking
Аз си поръчах от малките шампоани за суха коса и съм доволна PeaceИзмива добре, прави много пяна, не ми заплита косата, а и ухае много сладко Heart EyesПреди тях бях с шампоан на Керастаз и не виждам някаква съществена разлика.

# 677
  • Варна
tedi133 Да, аз им писах  във ФБ и те ориентират за салони в близост Peace
Благодаря  Hug и аз ще им пиша.  Flutter

# 678
Благодаря silver_birch   bouquet двоумя се между Форс Вектора и Про концентрата + затоплящ серум на Алфапарф  Thinking някакви идеи кое да избера?

# 679
  • Пловдив
Привет!

Който е ползвал Noctogenist на Керастаз : утежнява ли косата и колко често може да се ползва? Аз си запазих спрейчето и сега погледнах, че то е за тънка коса. Моята не бих казала, че е тънка ама карай.

-30% на СНІ си е много добро намаление, но нямам нужда от нищо и ще се въздържа.

Към края на месеца ЗР казаха, че ще зареждат продукти на ФК. Ако някой желае може да си поделим Elasticizer Extreme от 1000 или 500 мл и силно хидратиращия балсам от 1000 мл.  Който желае да ми пише на лични.

# 680
  • Чукарландия
Благодаря silver_birch   bouquet двоумя се между Форс Вектора и Про концентрата + затоплящ серум на Алфапарф  Thinking някакви идеи кое да избера?

Аз ползвах цялата серия Форс Вектор, а веднъж на две седмици си правех бамбуковата терапия на Алфапарф. Така, че, ако питаш мен - и двете! Mr. Green

# 681

Аз ползвах цялата серия Форс Вектор, а веднъж на две седмици си правех бамбуковата терапия на Алфапарф. Така, че, ако питаш мен - и двете! Mr. Green
Благодаря за съвета,май така ще направя   bouquet

# 682
  • София

Аз съм избрала за себе си:
Redken CAT, milkshake, като основни и като по-леки в момента ползвам 2мин. на Aphogee и Schwarzkopf bc q10..

За тези, които питаш не мога да кажа нищо, защото от форс съм ползвала само термо крема, а другото не съм.
Но има добри отзиви от другите момичета..

Харесва се и deep care на Lakme..

# 683

Аз съм избрала за себе си:
Redken CAT, milkshake, като основни и като по-леки в момента ползвам 2мин. на Aphogee и Schwarzkopf bc q10..

За тези, които питаш не мога да кажа нищо, защото от форс съм ползвала само термо крема, а другото не съм.
Но има добри отзиви от другите момичета..

Харесва се и deep care на Lakme..
Аз ДК Лакме я имам (маска + ш-н) обожавам ефекта,те са ми балансирани продукти. А усещам,че ми трябва нещо по-протеиново,по-силно. 2мин. на Афоджи ми е в сисъка за рибата,но скоро не предвиждам поръчка от там. А за този продукт някакви мнения? Ползвали ли сте го http://www.enzo.bg/matrix/total-results-pro-solutionist-grizha-z … -i-uvredena-kosa/

# 684
Някой ползвал ли е продуктите на Goldwell? Гледам, че от две седмици в ензото са на промоция, но не съм ги ползвала и се чудя  Thinking
Аз си поръчах от малките шампоани за суха коса и съм доволна PeaceИзмива добре, прави много пяна, не ми заплита косата, а и ухае много сладко Heart EyesПреди тях бях с шампоан на Керастаз и не виждам някаква съществена разлика.

Ти направо ме разби!
Реших да пробвам този шампоан , но се чудя и за тази маска

# 685
  • Стара Загора
Каква е разликата между форс вектор и про кератина на ЛП ? И за двете пише ,че за накъсване на косата.Ако някой ги е ползвал и двете серии моля да сподели отзиви.

# 686
  • Бургас / София
Днеска се измих с Керастас Бейн Дивалент + Йогурт суфле за коса на Ейвън много добре ми се получи, много съм доволна от тази маска, много е по силна от тази на Милк шейк, което ме хвърля в тъча...Шампоана ми е от 5 месеца някъде и чак сега го използвам фр ми даде правилният съвет как да го нанеса и взе, че ми действа на мазните корени  Mr. Green

# 687
Дали съществува някакъв продукт, който да изправя леко чупливата коса, без да се налага да използвам сешоар или преса   newsm78

# 688
  • Чукарландия
Момичета, моля за помощ! Някой знае ли онлайн (български сайтове) от къде могат да се закупят продуктите на Lisap? Бях мярнала продуктите в един сайт, но не мога да го открия сега, точно, когато ми трябва.  ooooh!

# 689
Момичета,моля ви дайте съвет дали съм подбрала добри продукти за косата си.Косата ми е тънка,боядисана ,с мазни корени и сухи крайща.
Избрах си следните продукти:
Alterna Caviar Moisture Shampoo - този е за хидратация
Milkshake Intensive Conditioning Shampoo (300ml) -този ,защото косата ми  е боядисна
Tigi Bed Head Small Talk (200ml) -това за обем
Wella SP Volumize Mask (200ml) - това като грижа след измиването с шампоан.
Или пък да заложа на продуктите от златна рибка:

Шампоан без сулфати за боядисана коса Schwarzkopf Color Save Shampoo
Шампоан за тънка и изтощена коса Redken Extreme 300 мл.
Балсам за обем и плътност Philip Kingsley Body building 250 мл

Общи условия

Активация на акаунт