Класическа семейна история...

• 16 806
  • 289
  •   1
Отговори
Здравейте!

Регистрирана съм от години във форума, но нямам смелост още да пиша от там...

Запознахме се с мъжа ми преди 4 години. Беше любов от пръв поглед...След 11 месеца се сгодихме, а след още 10 седмици вече бяхме семейство. Забременях почти веднага и на първата годишнина от сватбата си имахме вече дъщеричка на 1 месец.
След като се роди малката започнаха проблемите между нас. В първия месец той живееше в някакво отрицание - не бил искал дете (сега е много добър баща), насила съм го накарала, за сватбата също  Tired Карали сме се много пъти...

Направо ще мина към това, което ме втрещи тотално...
От няколко месеца забелязах, че сметката за телефона му е доста по-висока от обичайното. Питах го дали има идея защо и той каза, че не знае. В петък се сетих, че още като подписвахме последния договор бях направила регистрация в Мтел и реших да проверя дали от там не му надписват сметката. Даже не помнех дали регистрацията е към моя или неговия номер. Оказа се, че е към неговия. Отворих последната сметка и....Да, там имаша стотици редове изходящи разговори, смс-и и ммс-и към един номер. Непознат за мен номер...Почнах да броя, да пресмятам...Много бяха  Cry Нищо не му казах вечерта, а вчера сутринта му казах, че ще го питам нещо и искам да е честен с мен...Обясних му защо съм решила да погледна в разпечатката и ми е направило впечатление, че има много разговори към един номер...Ами...погледна ме направо невярващ...Питах го - истина ли е или от Мтел правят номера. Каза, че е истина, но няма какво да ми каже за момента...И така, много неща се казаха и от мен, и от него. Каза, че е негова позната с малко дете. Питах го дали е омъжена и каза 'да'. После го попитах дали е щастливо омъжена и каза 'не'. Беше доста раздразнителен. Каза ми, че не се виждат (в това поне съм сигурна, защото след работа си идва тук...звъни ми на тръгване, знам кога приключва и си идва). Казах му, че вероятно и на нея не й е лесно да се 'измъкне', щом е с малко дете.

Сега излезе да си търси нещо из центъра и си е взел служебния телефон. Признавам си, че го прегледах и него. Има два нейни телефона записани там. Единият й е личен, а другия служебен (мобилен). Записах си ги за всеки случай. Всичката история е изтрита обаче. Само, че е забравил да изтрие вх. смс от Виваком, че номера ,който е търсил вчера вече може да бъде избран. Това беше нейния телефон! Аз излязох от вкъщи за малко вчера и по всяка вероятност й е звънял Sad

Тази сутрин го помолих да спре да й звъни...Последните месеци имахме много проблеми и самата аз имам нужда от подкрепа и приятел до себе си, а той е бил такъв не за мен , а за някаква Поли !

Бясна съм, тъжно ми е, плаче ми се...искам да крещя. Да я намеря, да й се обадя и аз не знам какво...Просто никога не съм си мислела, че ще ми се случи подобно нещо  Cry
Разговорите им са били в работно време...Много дълги, всеки ден поне по 30-40 мин ,а на мен ми звъни протоколно, а има и дни, в които изобщо не сме се чували, защото е бил много натоварен  Sad Пратил й е 60 смс предния месец....

Питайте, съветвайте ме...Аз го обичам.....О, забравих да кажа, че не си носи халката от поне половин година...Вчера му дадох моята и му казах, че няма да я нося също...Абе, сигурно ще ме критикувате доста....

# 1
 Защо те е страх да звъннеш на другата и да се разберете?

# 2
Защо те е страх да звъннеш на другата и да се разберете?

Защото в момента не знам какво да мисля  Cry
Не искам да избързвам...Като й се обадя - какво ще спечеля. Мъжът ми знае, че й имам телефона...
Мразя я...в някаква степен и мъжа ми ме отвращава с тази си постъпка...
Той ми се извини, каза, че не е постъпил правилно...
Какво да го правя това извинение...пак ме боли Sad

# 3
  • Насред хаоса
Не се занимавай с нея. Този, с когото трябва да разговаряш сериозно и твърдо, е мъжът ти. Питай го какво смята да прави оттук нататък и искай точен отговор. Не му позволявай да увърта и клинчи.

# 4
 Кога ти се извини - преди да видиш , че пак и е звънял или след това?

# 5
La Sombra , той вчера какви ли не ги наговори преди да се извини  ooooh! Нали споменах, че не си носи халката от много време. Питала съм го сигурно 100 пъти кога ще почне да я носи. Той и 'обичам те' не ми е казвал от много време  Tired Заради караниците ни каза, че не може в момента...А аз мога...Всичко мога. И се ядосвам и на себе си, защото АЗ винаги мога  Sad

Каза ми, че разговарят с тази Поли  #2gunfire , защото тя има проблеми в брака си. Питах го дали той е споделял за нас и каза 'да'. Ужасно предадена се чувствам...Разбира се, че всички иска утеха и разбиране. Аз моето от кой да го получа, ако мъжа ми си говори и пише с тая Поли  Tired

В главата ми са само цифрите от фактурата...60 смс-а...какво ли й е написал ??? Стотици минути  Cry
И това са само изходящите  Cry

Vasi_s
, снощи ми се извини...Той не знае, че съм му прегледала служебния...Реално не знам кога й е звънял, но съобщението е получено в 17:06. Предната вечер (в петък) от служебния беше звъняно 2 пъти на нейния номер (ама аз не знаех изобщо коя е)...И не ми направи впечатление. След вчера вече знам...

# 6
 Значи вместо да утешава теб, утешава Поли?! Тя ли е по-важна за него? Нейното дете ли е по-важно или неговото? Нещо не е както трябва...

# 7
  • Насред хаоса
La Sombra , той вчера какви ли не ги наговори преди да се извини  ooooh! Нали споменах, че не си носи халката от много време. Питала съм го сигурно 100 пъти кога ще почне да я носи. Той и 'обичам те' не ми е казвал от много време  Tired Заради караниците ни каза, че не може в момента...А аз мога...Всичко мога. И се ядосвам и на себе си, защото АЗ винаги мога  Sad

Каза ми, че разговарят с тази Поли  #2gunfire , защото тя има проблеми в брака си. Питах го дали той е споделял за нас и каза 'да'. Ужасно предадена се чувствам...Разбира се, че всички иска утеха и разбиране. Аз моето от кой да го получа, ако мъжа ми си говори и пише с тая Поли  Tired

В главата ми са само цифрите от фактурата...60 смс-а...какво ли й е написал ??? Стотици минути  Cry
И това са само изходящите  Cry
Hug
Бил е афектиран и изненадан, че си разбрала. Затова и не е могло да се говори с него. Не го оправдавам. Разговорът, който ти ще проведеш с него, трябва да обхваща доста по-важни неща от халката. Кога е почнало това? На какво основание е решил, че вашите семейни проблеми са по-маловажни от тези на другата? И защо се смята длъжен да я изслушва, утешава и съветва? Защо тя е решила, че точно твоят мъж ще й бъде утеха и опора? Защо на теб се е обаждал само протоколно, а с нея е говорил толкова време, освен смс-ите? Тези и подобни въпроси му задай. Нея я остави - предполагам, че е нормално да изпитваш ненавист, но колкото и да я мразиш, не търси обяснения от нея, нито я нападай. Стават грозни сцени, в които ти ще си унизената.

# 8
Vasi_s , само да можех да чуя някой от техните разговори...
Вярно е, че имаме проблеми...Обаче аз давам всичко от себе си...Той е апатчен, раздразнителен...Обикновено аз фуча, буча...Той има волско търпение и инат и мълчи ли мълчи...А като видя колко време е бил на телефона и ми иде да го изритам направо  ooooh!

La Sombra, много вярно говориш  Hug Повярвай ми, толкова неща искам да го питам...Питах и пак ще питам...Буца ми е заседнала в гърлото...Искам просто да ми каже истината, каквато и да е тя...Седя и мисля...май само си седя. Не мога и да се разплача чак истински...Макар, че ми се търкалят сълзите...Май и аз съм се вцепенила. Цял ден вчера си повтарям - 'какво клише' ...

# 9
Чета и пак си задавам въпросът защо трябва да става така?  newsm78 И как е трябвало да реагира съпругът на авторката, за да не се чувства тя толкова зле.  newsm78
Защото де факто всеки има приятели/ки и колеги/колежки, но не всеки наранява партньорът си, общувайки и помагайки на колежки и приятелки.  newsm78 Просто някои мъже успяват да ги впишат адекватно в живота си.
Или аз съм генерално сбъркана, но описаната ситуация и мен би ме наранила. Това нежелание да говори с нея и дългите разговори с колежката  newsm78. Ако има причина, най-вероятно има, защо не я сподели с жена си  newsm78 Само въпроси ми излизат в главата...

# 10
Sad_but_true , като го питаш какво ти отговаря?

# 11
 Аз също проверявам позвъняванията на моя приятел. Усъмних се , когато го усетих, че трие всичко. Да, амаа аз вече и имах телефона. Написах и СМС,че той  няма как да бъде  с нея,защото е с мен в леглото. Засега няма обаждания.

# 12
  Написах и СМС,че той  няма как да бъде  с нея,защото е с мен в леглото. Засега няма обаждания.
И сега добре и спокойна ли се чувстваш след това?

# 13
REAL_WOMAN, чудя се обаче как ще ми реагира и като почна да питам...Ако се изнерви - край. Нищо няма да каже. Мълчи като партизанин  ooooh!
Направо като си го представя как я е изслушвал и й е подавал приятелско рамо !!! А смс-ите...не искам да го вярвам, но кой пише смс-и? Какво толкова не са успели да си кажат? Някакви дребни шегички, закачки...Близост! Той ми казва -не са се виждали. Да, може...Ама дали не са искали ???

Още не съм го питала по същество - какво, защо, кога...И в отуската ни е говорил с нея. Изобщо не мога да се сетя кога го е правил  Cry
След малко ще си дойде...Ще се опитам да разговарям с него иначе ще се измъчвам жестоко...Казах му, че не ми е добре..Ама то не е лъжа. Просто много бързо ми се сменят състоянията в момента - тъжна и ядосана, а двете предполагат различен подход...Ще се постарая да не се гневя, защото знам, че на лошото се отговаря със същото....

Толкова истории съм прочела из фроума за 7 години...Наистина съм клише...И ми е тъжно и смешно...
Благодаря ви, че сте тук  Hug

# 14
 Може да се каже. Седнахме и поговорихме, защо се получава така. Беше ми отговорено, че е щял да отиде на планина с нея, защото много му се ходело, а аз съм нямала свободно време. Той я имал само за добра приятелка и нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт