Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо се страхувате да се обадите на другия човек и да изясните нещата?
Кога мъжът се извини - преди или след като видя, че отново й е звънял?
Значи вместо да утешава теб, той утешава Поли?! Тя ли е по-важна за него? Нейното дете ли е по-важно или неговото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо се страхувате да се обадите на другия човек и да изясните нещата?
-
Кога мъжът се извини - преди или след като видя, че отново й е звънял?
-
Значи вместо да утешава теб, той утешава Поли?! Тя ли е по-важна за него? Нейното дете ли е по-важно или неговото?
-
Може ли да се каже. Седнахме и поговорихме, защо се получава така? Бях информиран, че той е щял да отиде на планина с нея, защото много му се е искало и аз съм нямала свободно време. Той я виждаше само като приятелка и нищо повече.
-
Какво може да означава, когато мъжът се свързва с друга жена извън работното време?
Карали сме се много пъти...
Нищо не му казах вечерта, а вчера сутринта му казах, че ще го питам нещо и искам да е честен с мен...Обясних му защо съм решила да погледна в разпечатката и ми е направило впечатление, че има много разговори към един номер...Ами...погледна ме направо невярващ...Питах го - истина ли е или от Мтел правят номера. Каза, че е истина, но няма какво да ми каже за момента...И така, много неща се казаха и от мен, и от него. Каза, че е негова позната с малко дете. Питах го дали е омъжена и каза 'да'. После го попитах дали е щастливо омъжена и каза 'не'. Беше доста раздразнителен. Каза ми, че не се виждат (в това поне съм сигурна, защото след работа си идва тук...звъни ми на тръгване, знам кога приключва и си идва). Казах му, че вероятно и на нея не й е лесно да се 'измъкне', щом е с малко дете.
Нали споменах, че не си носи халката от много време. Питала съм го сигурно 100 пъти кога ще почне да я носи. Той и 'обичам те' не ми е казвал от много време
, защото тя има проблеми в брака си. Питах го дали той е споделял за нас и каза 'да'. Ужасно предадена се чувствам...Разбира се, че всички иска утеха и разбиране. Аз моето от кой да го получа, ако мъжа ми си говори и пише с тая Поли 
И как е трябвало да реагира съпругът на авторката, за да не се чувства тя толкова зле.