Професионални серии за коса - тема 48

• 67 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Теди, Тина и аз го имах този проблем с цъфтенето не в края.

За съжаление от опит казвам- ножицата е единственото. Откакто си скъсих косата с 10тина см. Първо че почна да расте( преди не ми растеше в следствие на това късане) , второ не цъфти.
Знам колко е гадно да си скъсяваш косата, но за съжаление това е изхода. После ще имате много по хуабви коси, гарантирам Simple Smile

Лакме- Л2 , много съм доволна, ще пробвам в бъдеще и други техни продукти Simple Smile

И да похваля Минимайзъра на Филип Кингсли- знам че в темата има момичета с подобна на моята коса- чуплива, суха, фризи и доста обем. Търся приглаждане, сваляне на обема- след като го нанеса този продукт вечерта като си измия косата, не виждам веднага резултата, но до сутринта явно попива хубаво и косата става много пригладена и по- подредена. Е не е чудо на чудесата да ми изправи напълно и да ми подреди косата, но има ефект .

# 571
Аз преди година скъсих близо 10 см от моята, но отпред (бретона) няма как, а там ми е най-големия проблем. Надявах се някой продукт да може да ми помогне   Cry

# 572
Да споделя  възхитена съм от този шампоан WELLA http://www.enzo.bg/wella-professionals/brilliance-shampoan-za-gr … a-bojadisana-kosa, гъста консистенция,напоява косъма ,и обилна пяна, а каква  мекота, хидратация жилавост  Grinning,май досега вела не ме е разочаровала, което съм ползвала ми е харесвало Simple Smile
Аз пък точно от тази серия купена от Енцо не съм доволна.По-гаден шампоан и по-рядък и смотан балсам никога не съм имала ooooh! Много бях разочарована.Иначе от серията Енрич купена от Англия и от салон във Варна бях супер очарована и доволна Peace
За L2 да споделя че освен леко временно омекотяване и приятно ароматизиране на косата,друг ефект не видях.Хубава е серията за боядисана коса на Лакме,пробвах на мостри и ми хареса.Мисля да си я взема Flutter Дийп кеър не е лоша серия,но този ужасно силен,остър аромат ми е неприятен.Отделно с времето се оказа доста протеинова серия и ефекта който имах в началото вече не е така хубав.По-скоро ползвам серията за разнообразяване.

# 573
Да споделя  възхитена съм от този шампоан WELLA http://www.enzo.bg/wella-professionals/brilliance-shampoan-za-gr … a-bojadisana-kosa, гъста консистенция,напоява косъма ,и обилна пяна, а каква  мекота, хидратация жилавост  Grinning,май досега вела не ме е разочаровала, което съм ползвала ми е харесвало Simple Smile
Аз пък точно от тази серия купена от Енцо не съм доволна.По-гаден шампоан и по-рядък и смотан балсам никога не съм имала ooooh! Много бях разочарована.Иначе от серията Енрич купена от Англия и от салон във Варна бях супер очарована и доволна Peace
За L2 да споделя че освен леко временно омекотяване и приятно ароматизиране на косата,друг ефект не видях.Хубава е серията за боядисана коса на Лакме,пробвах на мостри и ми хареса.Мисля да си я взема Flutter Дийп кеър не е лоша серия,но този ужасно силен,остър аромат ми е неприятен.Отделно с времето се оказа доста протеинова серия и ефекта който имах в началото вече не е така хубав.По-скоро ползвам серията за разнообразяване.

Различно  се отразяват продуктите на всеки тип коса,честно казано шампоана на керастеса бейн сатин 2 никак ни ми допадна и не бих купила отново,за разлика от този на вела,който бих взела отново,мое мнение разбира се и за моят тип коса от личен опит Peace

# 574
Така е,всеки споделя своето мнение Peace Бейн Сатен 2 ми беше харесал защото ми омекоти косата,но и аз не бих го купила отново Laughing Изобщо не бих си купила шампоан по-скъп от 20 лева Mr. Green
Преди доста време когато за първи път влязох в темата имах желязното правило да си купувам всичко от една серия-шампоан,балсам и маска.Но тук се научих да ползвам един куп различни маски с 2-3 шампоана от съвсем различни серии Laughing Така се оказа по-лесно да пробвам нови неща Peace Затова съм благодарна на тази тема и момичетата които пишат тук Flutter

# 575
Така е,всеки споделя своето мнение Peace Бейн Сатен 2 ми беше харесал защото ми омекоти косата,но и аз не бих го купила отново Laughing Изобщо не бих си купила шампоан по-скъп от 20 лева Mr. Green
Преди доста време когато за първи път влязох в темата имах желязното правило да си купувам всичко от една серия-шампоан,балсам и маска.Но тук се научих да ползвам един куп различни маски с 2-3 шампоана от съвсем различни серии Laughing Така се оказа по-лесно да пробвам нови неща Peace Затова съм благодарна на тази тема и момичетата които пишат тук Flutter

да чудесна е темата,убедих се че за мен и аз не бих дала повече от 20 лв за шампоан,като със сигурност има за косата ми дори по-подходящи и под тази цена, отколкото  шампоани по 30-40 лв което  е безумие Peace

# 576
  • Пловдив
Дийп кеър не е лоша серия,но този ужасно силен,остър аромат ми е неприятен.Отделно с времето се оказа доста протеинова серия и ефекта който имах в началото вече не е така хубав.По-скоро ползвам серията за разнообразяване.
Bubka, да попитам Дийп кеър протеинова ли е серия ли е? Аз съм останала с впечатление, че е, а вчера за пръв път се измих с шампоана (преди съм ползвала само мостра), а на описанието пише, че е с дълбоко хидратиращо действие. Честно казано след измиването и аз чувствам моята коса по-скоро хидратирана.

# 577
Да,протеинова серия е PeaceНа всички шампоани на лакме пише че са хидратиращи,поне това съм забелязала по мострите.Иначе и моята коса се втвърдява от ДК.

# 578
Deep care е протеинова, споменава се през пост.    Peace

А темата за скъпо и евтино е до самопреценка. Има страхотни шампоани над 20лв. и ако е безумие, аз си ги ползвам с безумен кеф.    Grinning
Разбира се, има и страхотни продукти под тази граница. Както казах, до самопреценка е.    Peace

# 579
Deep care е протеинова, споменава се през пост.    Peace

А темата за скъпо и евтино е до самопреценка. Има страхотни шампоани над 20лв. и ако е безумие, аз си ги ползвам с безумен кеф.    Grinning
Разбира се, има и страхотни продукти под тази граница. Както казах, до самопреценка е.    Peace

разбира се че  е така,и 50 лв ще отделя ако ми вършеше същата работа,за мен е безумно като виждам че няма ефект,не съм казала за другите Peace

# 580
Пристигна шампоана на Lakme, така че тези дни ще пиша впечатления за действието му Simple Smile
На цвят е супер тъмно лилав с лек синкав нюанс. Вижда ми се много по-тъмен от Shine Blonde на LP и по-течен.
Миризмата е много приятна: хем свежа, хем плодова. 

# 581
Joy Супер си го казала Peace Има хора които дават много пари за сенки,други за парфюми или лакове,трети за часовници.(  Blush )Аз лично за шампоан не бих дала над 20 лева,но за маска или балсам бих дала и двойно.Гледам да пазя златната среда Flutter Важното е каквото си купим да ни върши работа...

# 582
Честно ви казвам и за мен е безумие шампоан да струва 40-50 лева и надали щях да ги дам ако не бях толкова закъсала след розовото. Но след това, което направиха тези продукти за косата ми мога да кажа, че си заслужаваха всяка стотинка Peace
Дори серума на Керастаз (Fibre Architecte), който в момента се продава за тотално безобразната сума от 60 лева е адски добър. В началото имах съмнения за него, но след няколко ползвания се вижда какво уникално преобразяване прави на косата.

# 583

всеки си преценява разбира се златната среда за косата си Peaceа тук само споделяме всеки за себе си  Peace

# 584
Честно ви казвам и за мен е безумие шампоан да струва 40-50 лева и надали щях да ги дам ако не бях толкова закъсала след розовото. Но след това, което направиха тези продукти за косата ми мога да кажа, че си заслужаваха всяка стотинка Peace
Дори серума на Керастаз (Fibre Architecte), който в момента се продава за тотално безобразната сума от 60 лева е адски добър. В началото имах съмнения за него, но след няколко ползвания се вижда какво уникално преобразяване прави на косата.

предполагам говориш за твоята коса,защото за моята  би се отразил зле,тъй като няма нужда косата ми  от такъв тип шампоан Peace,така че за един чедусен,за друг не Laughing

Общи условия

Активация на акаунт