Професионални серии за коса - тема 48

• 67 109
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
GodaiVa, интенс рипеър на Лореал е хидратиращ, не протеинов шампоан Peace

Когато го поръчвах питах във фейса на Златна Рибка и ми бяха отговорили,че е протеинов.

Интересно, защото самите те са го подредили при шампоаните за суха коса  Mr. Green

http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-suha-kosa

Може би са ме подвели или по-скоро сами са се подвели като са ми отговаряли.Аз по принцип преди да поръчам нещо освен тук,винаги им пиша и задавам въпроси навярно съм им вече много досадна  Mr. Green

# 601
Пробвах шампоана на Lakme. Kакво да кажа освен, че Shine Blonde на LP пасти да яде  Smile
Лакме-то си е направо като боя, почти черно изглеждаше в ръката ми. Измих си косата само веднъж и значително се уби всичко топло и жълто. За блондинки, които си падат по наистина сиво-русо ще е прекрасен. За мен е достъчно да го ползвам веднъж в месеца, максимум два пъти. Иначе косата ми ще стане  прекалено сива. А сега просто избеля много хубаво. Определено съм доволна Peace

Intens има разни протеини. Но не се води за силно протеинов продукт, както са примерно Архитекта на Керастаз или Екстрийм серията на Редкен.
Той по-скоро е комбинация от витамини, пшенични протеини и аминокиселини.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 00:15 от Жаки°

# 602
Момичета, къде точно се намира магазина на Зл.рибка в София, в кой квартал е?  bouquet

# 603
В центъра  (бул.Христо Ботев 21 ) Peace

# 604
Мерси, Жаки  bouquet

# 605
За цъфтящи и късащи се краища кое е по-добро http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-c … r-cellular-150-ml или http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/absolut-repair-c … ir-cellular-50-mlи каква е разликата между тях?

# 606
Жаки, много добре "звучи" този шампоан, аз имам още малко от Shine Blonde и като съврши, май ще пробвам него...благодаря за споделеното   bouquet .

# 607
Не твърдя,че съм права,но когато съм питала Рибката за идентични продукти(серум-крем-олио ) са ми отговаряли,че кремовете са с повече силикони,а серумите силикони+масла. Т.е. серума е по-силен. Тук много момичета са доволни от серума Абсолют  Peace

# 608
  • София
Fonce, моля те дай линк към това хидратиращото на Chi   bouquet

# 609
Здравейте, момичета! Моля ви за съвет! Искам да си купя термичен крем за коса. Колебая се м/у Kérastase Nectar Thermique и Kérastase Ciment Thermique. Косата ми не е боядисвана(близо 4 години вече), понакъсала съм я от пресата и я определям като нормална( омазнява се на третия-четвъртия ден след измиване).

# 610
  • София
Здравейте, момичета! Моля ви за съвет! Искам да си купя термичен крем за коса. Колебая се м/у Kérastase Nectar Thermique и Kérastase Ciment Thermique. Косата ми не е боядисвана(близо 4 години вече), понакъсала съм я от пресата и я определям като нормална( омазнява се на третия-четвъртия ден след измиване).

Според мен цимента Simple Smile

# 611
  • София
Пробвах шампоана на Lakme. Kакво да кажа освен, че Shine Blonde на LP масти да яде  Smile
Лакме-то си е направо като боя, почти черно изглеждаше в ръката ми. Измих си косата само веднъж и значително се уби всичко топло и жълто. За блондинки, които си падат по наистина сиво-русо ще е прекрасен. За мен е достъчно да го ползвам веднъж в месеца, максимум два пъти. Иначе косата ми ще стане  прекалено сива. А сега просто избеля много хубаво. Определено съм доволна Peace

Жаки, наистина звучи добре и този шампоан, благодаря ти, че сподели Hug

# 612

Според мен цимента Simple Smile

Благодаря много за съвета!

# 613
  • Canada
Fonce, моля те дай линк към това хидратиращото на Chi   bouquet

Заповядай, това имах предвид: http://www.zlatnaribka.com/chi/deep-brilliance--za-silno-tretira … ture-shine-150-ml   bouquet

# 614
Момичета,да питам запознатите с CHI.На цялата марка продуктите еднакво ли миришат?Както например е Шварцкопф Пр.Или всяка серия има свой аромат(както е при другите марки)?И ако аромата е еднакъв,като коприната ли миришат продуктите?

Общи условия

Активация на акаунт