Професионални серии за коса - тема 48

• 67 036
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Днеска се измих с Керастас Бейн Дивалент + Йогурт суфле за коса на Ейвън много добре ми се получи, много съм доволна от тази маска, много е по силна от тази на Милк шейк, което ме хвърля в тъча...Шампоана ми е от 5 месеца някъде и чак сега го използвам фр ми даде правилният съвет как да го нанеса и взе, че ми действа на мазните корени  Mr. Green
Ако визираш йогурта на МШ те разбирам напълно, много е слаба маската.Дейли шампоана и тя са ми голямо разочарование като продукти, дори и 1/3 не съм изхабила, а ги имам от доста време Whistling

# 691
  • Велико Търново
Аталанта,изборът на продукти зависи от това,какво желаеш да постигнеш с косата си,на кое искаш да наблегнеш Simple Smile Добре е да имаш хидратиращи продукти,протеинови,един дълбокопочистващ ш-н/зависи дали ползваш стилизиращи продукти/ и финиши без отмиване;за термозащита-не зная ползваш ли преса,сешоар... Thinking
За мазни корени и сухи краища е препоръчван ш-н Биотик на Керастаз Peace
Като хидратиращ може да ползваш този на Алтерна + подходяща маска;от протеиновите серии,аз лично съм доволна от  посочения от теб Редкен екстрийм,но освен ш-н имам и балсама + САТ протеина,който ползвам веднъж седмично-за допълнително уплътняване  на косата Peace
Лилавата топка на Тиги е добра,трябва да се внимава с количеството,но е добре да включиш и някакъв маслен финиш за сухите краища Thinking-митичното олио на Лореал,олиото на Макадамия....разгледай,и ако имаш още въпроси,с удоволствие ще те насочим  bouquet

# 692
  • София
Здравейте. Искам да попитам за L2- то на Лакме. Взех си един, но нямам представа по колко да пръскам в косата, за да не прекаля и да я омазня.  Ако може да ме посъветвате. Благодаря.

# 693
Бисквитка за какво е лилавата топка на Тиги?

# 694
  • София
Здравейте. Искам да попитам за L2- то на Лакме. Взех си един, но нямам представа по колко да пръскам в косата, за да не прекаля и да я омазня.  Ако може да ме посъветвате. Благодаря.
По дължините,зависи от косата,на мен три-четири пръскания са ми абсолютно достатъчни,но това не значи че и на теб ще са ти Simple Smile Maлко се пръска,ти ще си усетиш най-добре нужното количество.

allaya ,не съм Бюти,но топката наистина е много добър продукт.Придава по-скоро плътност на косата отколкото обем,направо двойна ми става косата от нея.Ако искате обем в корените-спрейче,бях доволна от Волюм Експанд на Лореал,което го спряха,сега съм в търсене на ново.
http://www.tigi.bg/bg/?p=37,1

# 695
*Bubble* благодаря.
Аз съм с чуплива коса и искам да намеря подходящия продукт за стилизиране, дали има такъв ефект?
В момента ползвам крема за къдрици на Макадамия и съм горе-долу доволна, но е малко тежък, косата ми става твърда и съответно тежка. А ми се появи някакъв сърбеж, не мога да преценя дали е пак от този продукт.

# 696
  • София
*Bubble*  Благодаря.Simple SmileSimple Smile

# 697
  • Варна
Moмичета,
може ли да кажете дали след ботокса мога да запечатам с някаква друга хидратираща маска. Имам тези:
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/maska-za-suha-i … eep-repair-250-ml

това:

http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balansirasht-hidratirasht-bal … oisturizer-473-ml

и това:

http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-maska-za-sukha-kosa/

# 698
Днеска се измих с Керастас Бейн Дивалент + Йогурт суфле за коса на Ейвън много добре ми се получи, много съм доволна от тази маска, много е по силна от тази на Милк шейк, което ме хвърля в тъча...Шампоана ми е от 5 месеца някъде и чак сега го използвам фр ми даде правилният съвет как да го нанеса и взе, че ми действа на мазните корени  Mr. Green
Може ли да споделиш повече за шампоана? И аз съм с мазни корени. Ще ми е от полза.

# 699
  • Велико Търново
JenniferLopez,аз обикновено след ботокс запечатвам с двуминутния р-р на Афоджий,но съм ползвала и маската Макадамия Peace Имам и балсама Редкен,но с него не съм опитвала,следващия път ще пробвам как е с този продукт Wink

# 700
  • Варна
JenniferLopez,аз обикновено след ботокс запечатвам с двуминутния р-р на Афоджий,но съм ползвала и маската Макадамия Peace Имам и балсама Редкен,но с него не съм опитвала,следващия път ще пробвам как е с този продукт Wink

bouquet

# 701
Днеска се измих с Керастас Бейн Дивалент + Йогурт суфле за коса на Ейвън много добре ми се получи, много съм доволна от тази маска, много е по силна от тази на Милк шейк, което ме хвърля в тъча...Шампоана ми е от 5 месеца някъде и чак сега го използвам фр ми даде правилният съвет как да го нанеса и взе, че ми действа на мазните корени  Mr. Green
Може ли да споделиш повече за шампоана? И аз съм с мазни корени. Ще ми е от полза.

И на мен са ми интересни отзиви. Честно казано, не виждам какъв толкова "правилен съвет" може да се даде по отношение на ползването на шампоан. Нанасяш, престояваш повече или по-малко, или пък изобщо, и измиваш.

Имам го този шампоан на Керастаз и не ми хареса особено. Някак ми сплесква косата, не регулира омазняването, не го забавя. Добре е, че не изсушава косата, но след употребата му видът ѝ не ми харесва. Много по-добро въздействие за мен в тази насока има Бейн де форс например.  Ползвала съм Дивалент с най-различни маски и балсами: по-леки или по-тежки, на Керастаз или на друг бранд, и отново ефектът не ми харесва. Не бих си го купила отново.

# 702
  • Бургас / София
Ние младите много често се мацаме с шампоана отгоре и небрежно, а то трябва да се втрива дълбоко вътре в корените и по внимателно с масажни движения, е така де след това нещо шампоана съвсем по друг начин ми седи на косата. Преди ми се омазняваше по-бързо и не ми харесваше, дано след многократно ползване коментара ми да е същият, но и аз в началото не харесвах шампоана...

# 703
Винаги съм измивала нежно и внимателно корените. Правя хубав и нежен масаж. Никога не съм "мазала" отгоре- отгоре.

# 704
Аз винаги втривам, масажирам скалпа си при ползването на шампоан и въпреки това този конкретен шампоан на Керастаз не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт