Професионални серии за коса - тема 48

• 67 023
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Didi_Bidi,топката е много хубава PeaceИ аз нямам проблем ако искам да ми е по-права косата.Но пробвах и да я начупя и пак стана добре!А как миришее Crazy Днес си гледах снимките от преди да забременея...Каква коса съм имала...Чак ми се доплака че съм я подстригала,но се наложи Tired

# 721
  • Чукарландия
Момичета, знам, че еластисайзър не е добре да се ползва три дена преди и след химично третиране на косата, а може ли след еластисайзър да се ползва тониращ (матиращ) балсам? Или и това не е удачно? newsm78

# 722
  • Варна
bubka:)  и аз се колебаех дали да не пробвам този път да пробвам с начупването , защото не си първата от която чувам , че топката става и за това , но се въздържах че имах важна среща и не ми се искаше да екпериментирам точно преди нея  Grinning Би ли описала какво точно правиш , как я нанасяш и само я мачкаш ли или ползваш дифузер ?

# 723
  • Бургас
в препоръчваните в рибката попаднах на http://www.zlatnaribka.com/stimulant-za-kosa-s-beta-karotin-fant … rot-growth-355-ml и се замислих дали да го пробвам. Някакви мнения?

# 724
Ако някой си е патил вече,може ли да ми даде съвет какви продукти да взема Praynig
Скалпа ми изгоря от изрусяването и имам няколко рани,засега ги мажа с кислородна вода  Cry Cry Cry
За втори път ми се получават ,боядисвам се с Индола 1000.11 ,явно са развалили боята #Cussing out

# 725
Тази т.нар.топка на Тиги по която ме запалихте, от къде поръчвате? В Ензо е 20лв.,а в Ягоднаката 32лв. защо има такава разлика? newsm78

# 726
  • Варна
то в Ягодката всичко е на тройни цени ... моята е от ФЮ ,но съм поръчвала от Ензо и всичко си е ок

# 727
Все 200мл. си е? За колко време пристига от Ензо? И какво е ФЮ?  Embarassed

# 728
  • Варна
пиша на ЛС , че това е малко друга тема

# 729
  • София/Дружба
Ако някой си е патил вече,може ли да ми даде съвет какви продукти да взема Praynig
Скалпа ми изгоря от изрусяването и имам няколко рани,засега ги мажа с кислородна вода  Cry Cry Cry
За втори път ми се получават ,боядисвам се с Индола 1000.11 ,явно са развалили боята #Cussing out

С кислородна вода няма ли да стане по-лошо?
Опитай да мажеш с нещо, което ще успокой скалпа - дефламол и гел алое препоръчват тук момичетата.

# 730
  • Пловдив
Момичета, благодаря за отзивите за ice cream  newsm78 ще ги помисля още докато стане време да купувам нови продукти   Hug
Днес пробвах не мога да разбера, защо всички продукти за боядисвана коса не хидратират достатъчно косата ми  Crossing Arms Конкретно след тази маска косата има блясък, но пак е твърда и няма жилавост  Thinking

# 731
Момичета, благодаря за отзивите за ice cream  newsm78 ще ги помисля още докато стане време да купувам нови продукти   Hug
Днес пробвах не мога да разбера, защо всички продукти за боядисвана коса не хидратират достатъчно косата ми  Crossing Arms Конкретно след тази маска косата има блясък, но пак е твърда и няма жилавост  Thinking

На мен също ми идват слаби маскитеза боядисвана коса Peace
 Предимно за суха коса  вземам,  много съм доволна от Вела енрич  Grinning

# 732
Забелязала съм, че продуктите за суха коса отмиват много по-лесно боите. Сигурно за това маските са боядисана коса не са чак толкова хидратиращи.

# 733

С кислородна вода няма ли да стане по-лошо?
Опитай да мажеш с нещо, което ще успокой скалпа - дефламол и гел алое препоръчват тук момичетата.
Това ми дадоха в аптеката,те са 3 малки рани,като топчета са.Ще пробвам ,мерси за съвета Hug Hug Hug Hug

# 734
Преди няколко дена коментирах кои продукти са хидратиращи,кои протеинови и ви бях казала,че от ибката ми писаха,че Итенз Рипеър на Лореал е протеинов.Сега намерих разговора и ви го копвам:
Може ли малко ориентир.В сайта,графата "суха коса" означава,че продуктите са хидратиращи,а в графа "изтощена" -протеинови.Греша ли? И шампоана интенз рипеър какъв е-хидратиращ или протеинов?
zlatnaribka.com
Здравейте! Един продукт може да бъде и двете по принцип. Има продукти, които са с доста богат състав и не може да се каже точно "хидратира" или "протеинов". Това са термини, които са наложени от потребителите, но не са напълно коректни, тъй като изключително много продукти съдържат протеини, някои в съвсем малко количество, други в повече. Изтощената коса е най-лошото състояние на косата - тогава, когато е нарушен строежа на косъма и се използват продукти, които ще го изградят. Обикновено изтощената коса е и суха, и се използват различни продукти. Ако косата е само суха, то тогава тя лесно обръща това си състояние - една маска в повечето случаи е достатъчна. Изтощената коса никога не може да възвърне.предишното си състояние, но продукти на протеинова основа и реконструктори. Шампоанът интенс рипер се използва, когато косата е суха и не толкова увредена,по-скоро протеинов. Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт