Новите ни козметични похождения 38

• 60 445
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Мацата, откъде поръчваш базата на NYX? Blush
От Ибей я поръчах  Peace
Благодаря ти  bouquet Да разбирам, че оттам е най-изгодно и не се предлага в сайтове..

От много време искам и аз тази база,  а като гледам, май не само аз  Laughing

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 13:24 от bubanka

# 46

Привет, какъв е Uriage - съжалявам, но не виждам добре от снимката Simple Smile - скоро си закупих един мицеларен разтвор на тази марка и сега се интересувам от мнения за тях. Мерси   bouquet

# 47

Привет, какъв е Uriage - съжалявам, но не виждам добре от снимката Simple Smile - скоро си закупих един мицеларен разтвор на тази марка и сега се интересувам от мнения за тях. Мерси   bouquet

Cream Lavante!

# 48
* Guerlain Rouge Automatique - Bengal Rose

* MAC Powder Blush - Springsheen

И това:

# 49
  • в 1001-та нощ
Алена, честити да се ти  bouquet Аз имам първите две червила -( определено вкусовете ни за много неща съвпадат Crazy) и ги обожавам. Очаквам и ти да споделиш Flutter

о, непременно ще споделя и дори ще покажа  bowuu

добавям и хайлайтъра на Сефора, подарък много мила дама  Heart Eyes

# 50
# 51
# 52
  • София
Тази седмица получих това:
ELF - Pinktastic                                                                         ELF - Peachy cheeky

ELF - Los cabos                                                                                            Топ лак

# 53
# 54
  • София
Един подарък от днес:

- Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles  Heart Eyes

# 55
  • Бургас
Хайде и аз на намалението!
http://www.zlatnaribka.com/protein-v-dve-stapki-za-silno-iztosht … ep-protein-118-ml
http://www.zlatnaribka.com/balansirasht-hidratirasht-balsam-apho … oisturizer-473-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-iztoshtena-kosa-aphogee-d … maged-hair-473-ml
Отдавна искам да си ги купя.Дано ми оправят косата Praynig

Само да питам,колко често се ползват-при всяко миене на косата или веднъж седмично?

# 56
  • USA, Steak State
Mac- Flatter me

# 57
О супер е и аз я искам. Heart Eyes

# 58
  • USA, Steak State
От тази колекция, само тя ми харесва. Разгледах и змийската, но нищо не ме грабна.

Момичетата купили тези печени ружове и бронзъри на ЕЛФ, доволни ли сте от тях? Днес ще се дотъркалям до един магазин в който предлагат марката да ги разгледам. Но не искам да си правя труда ако падат бързо от лицето или след няколко часа от продукта не остава следа.

Да питам и друго, някой има ли петичката на Диор- Rosy Tan? Задържат ли се сенките дълго време или започват да се събират след 2-3 часа по гънките на клепача. Понеже изглеждат доста мазни, а не ми се дават $60 на вятъра ( не обичам да върщам продукти) да си спестя парите за нещо по-желано.

# 59
  • Стара Загора
Един подарък от днес:

Скрит текст:
- Thierry Mugler Womanity Eau pour Elles  Heart Eyes
Ооо,страхотен е  Heart Eyes
От мен :

Общи условия

Активация на акаунт