Новите ни козметични похождения 38

• 63 764
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
Адри  Peace това е добра идея да пробвам за руж и една сянка на МОДА  bowuu

# 241
  • София/Бургас
Момичета, на каква цена е BB Cream-a на Nivea ?

Предварително благодаря!
  bouquet

# 242
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, на каква цена е BB Cream-a на Nivea ?

Предварително благодаря!
  bouquet

Аз го купих за 8,99

# 243
  • София/Бургас
 pantera666, благодаря !   bouquet 

Предстой ми пътуване до Враца и си правя списък с нещата, който искам да купя, защото там цената на някои неща е с 2-3 лева по евтина от тази в София и съм решила да се позапася малко.  Mr. Green

# 244
  • Torino,IT
Непоказвани покупки от миналата седмица

fetiche  Heart Eyes

Monte carlo

# 245
# 246
Тъмно синя спирала на Артдеко. Спирам със спиралите.  Blush
Скрит текст:
моля за отзиви  Blush
На мен тази спирала много ми хареса, стана ми любима, използвах я лятото и мисля това лято да повторя (ако не се изкуша от някое друго синичко  Flutter ) Хубаво тъмно синьо, класическа четка, която ми прави миглите страхотно естествени - уплътнени, сресани, дъги, но не прекалено не обичам супер дълги или натрупани с туш за през деня. Дано съм била полезна  Hug

# 247
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тъмно синя спирала на Артдеко. Спирам със спиралите.  Blush
Скрит текст:
моля за отзиви  Blush
На мен тази спирала много ми хареса, стана ми любима, използвах я лятото и мисля това лято да повторя (ако не се изкуша от някое друго синичко  Flutter ) Хубаво тъмно синьо, класическа четка, която ми прави миглите страхотно естествени - уплътнени, сресани, дъги, но не прекалено не обичам супер дълги или натрупани с туш за през деня. Дано съм била полезна  Hug

Каква й е цената и къде я има?

Опа, намерих я, 21 лв,  имало и зелена  Heart Eyes

# 248
  • в 1001-та нощ
Благодаря за коментара, аз предпочитам по-драматичен ефект и по-ярко синьо  newsm78

# 249
Благодаря за коментара, аз предпочитам по-драматичен ефект и по-ярко синьо  newsm78

Еми тогава Dior Show. Като Малвина бях с това тяхното синьо.  Mr. Green
Аз търсех умишлено тъмно синьо. Ярко имат почти всички марки и от средния клас Севънтийн е много добра опция. Лилавата им спирала пък направо има сюреалистичен ефект. Една продавачка като ме видя възкликна: "Севънтийн??"  Laughing

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 21:52 от Анонимен

# 250
  • В къЩи.
Лилавата им спирала пък направо има сюреалистичен ефект. Една продавачка като ме видя възкликна: "Севънтийн??"  Laughing

Коя е тази спирала?

# 251
All over illuminante di Collistar  Heart Eyes

White Caviar Illuminating Eye Cream  Heart Eyes

# 252
  • в 1001-та нощ
Благодаря за коментара, аз предпочитам по-драматичен ефект и по-ярко синьо  newsm78

Еми тогава Dior Show. Като Малвина бях с това тяхното синьо.  Mr. Green
Аз търсех умишлено тъмно синьо. Ярко имат почти всички марки и от средния клас Севънтийн е много добра опция. Лилавата им спирала пък направо има сюреалистичен ефект. Една продавачка като ме видя възкликна: "Севънтийн??"  Laughing

чудесна информация - т.е на севънтийн цветните спирали - синя и лилава са и ярки и за обем  Blush

# 253
  • Айтос/Бургас

стик против изпотяване

Ейй,от къде е стикчето?Много отдавна търся продуктите на Secret,но не ги намирам никъде.

bouquet

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 23:08 от bubanka

# 254
  • Бургас

Обичам CAUDALÍE през зимата

Малко рядък се оказа този балсам.

Общи условия

Активация на акаунт