Новите ни козметични похождения 38

• 63 930
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • София
От днес:
двоен лак на есенс, цявт: Midnight date

# 691
  • София
От днес:
двоен лак на есенс, цявт: Midnight date
Честито  Hug На мен още ми седи непокътнат, а съм се лакирала в неделя. За тъмен лак на моите нокти е направо чудо- възхитена съм .

# 692
Тези двете неща едно и също ли е с различни опаковки, или два различни продукта? И за какво го ползвахте, нещо ми се върти, че за измиване на лице или се добавяше към розова вода? Дали е подходящо за суха кожа?

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 15:22 от Lemy

# 693

Този мъник, сложих го върху лак с вишнев цвят и стана супер.
Скрит текст:

oooooooo,колко хубаво изглеждаа...

# 694
 Относно куфарите:
 преди 3 години, когато бях на  професионална вълна нокти, гелове, рисунки, бои , четки и т, обиколих цяла софия за такъв куфар- и няма и няма....в резултат на което си купих от един английски сайт страхотно красив и изпипан като изработка такъв от еко змийска черна кожа, обаче на цената от 56 лири....и след като  пристигна, няма и седмица, при случайно посещение на МЕТРО ,  изведнъж виждам на Алена куфара точно и не мога да повярвам на очите си- на цена от 40 лв  Shocked Shocked. Естествено, веднага купих и него, сега там са ми боите и четките, другия си ми е гелишите и ноктопластиките, обаче и трети няма да ми е излишен( за гримове:)...

Та, същият куфар го имаше съвсем до скоро в метро за 40 лв, а за цена от 30-  50 лири има доста по-финно изпипани страхотни куфари  ето тук, откъдето е моя, тези са на промоция в момента и то 30 %...

http://www.bagsdirect.com/search/vanity+case

този английският е доста по- лек и ми е по-лесен за носене, но това не е от особено значение, ако ще си стои вкъщи куфара Crazy

# 695
# 696
  • София, Лагера
О, Теди, аз моя гримьорски куфар си го домъкнах от Индонезия чак  Joy. Разхождам си се аз по къси гащи на плажа, влизам в един магазин да си купя вода и ... насреща ми - куфар  Grinning. Грабнах, го, разбира се, като невидЕла  Laughing Чак после се замислих, че трябва да го транспортирам и до БГ  Whistling. Та го наврях в багажа си... пълен с гащи и чорапи  Mr. Green Ми това беше преди години, когато в БГ куфари предлагаха само Криолан на баснословни цени  Simple Smile

# 697
Докато се наканя да си взема Jindie Nails Candyland и той вече е изчерпан на всякъде. Някой може ли да ми помогне, ако знае къде го има в наличност? Питах в темата за лаковете, но там не ме отразиха.    Tired
 Hug

# 698
  • София
Тези двете неща едно и също ли е с различни опаковки, или два различни продукта? И за какво го ползвахте, нещо ми се върти, че за измиване на лице или се добавяше към розова вода? Дали е подходящо за суха кожа?

Много приятен имиващ гел. Не дразни кожата и очите.

# 699
feria99, аз имам това:
http://befit.bg/eshop/I-LOVE-RASPBERRY-BLACKBERRY-%D0%95%D0%9A%D … lters=I-LOVE-m277
Хубаво е. Мирише много приятно.  Simple Smile

# 700
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Това не трябваше да го показваш...особено, когато си търся ексфолиант за тяло...
Mr. Green

# 701
  • Перник
От днес 2 червила Classcs 131 и Golden Rose 127
Лакче Флормар 422
Иииииии... много съм на кеф  Heart Eyes

# 702
Скрит текст:
От днес 2 червила Classcs 131 и Golden Rose 127
Лакче Флормар 422
Иииииии... много съм на кеф  Heart Eyes
Определено чувството е супер,когато си купуваш козметика,и аз винаги съм така   newsm44

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 21:55 от NovemberRain

# 703
  • София

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 22:57 от NovemberRain

# 704
  • USA, Steak State
Докато се наканя да си взема Jindie Nails Candyland и той вече е изчерпан на всякъде. Някой може ли да ми помогне, ако знае къде го има в наличност? Питах в темата за лаковете, но там не ме отразиха.    Tired
 Hug

Нормално е никой да не може да ти отговори, след като марката е инди и е достъпна само в САЩ ( предимно, освен ако продавача не праща и международно).
Този лак доколкото проверих онлайн се е предлагал само в etsy.com и единственото, което можеш да намериш свързано с него са бижута.
Ориентирай се към този сайт и потърси подобни лакове, доста от продавачите изпращат и международно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт