Нивиана за дизайна/6/

• 159 277
  • 793
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Стените ще са в жълт цвят 1-17-4 или 1-17-5 от гамата Spirit на Оргахим.

# 541
Тъй като питах тук за боята с тефлон се чувствам длъжна да дам мнение- стои страхотно, ние я сложихме само на тавана, полилея разчупва страхотно светлината. Много съм доволна  Peace стои много по- различно

# 542
Извинете, че отговарям без да ме питат: диванът  - в един цвят, декоративните възглавници може да сменяте, добавяте нови, когато ви се прииска.

Твърдо и за мен така, двуцветни дивани - не  Naughty  Декоративните възглавници са достатъчно цвят.

# 543
  • Варна
Извинете, че отговарям без да ме питат: диванът  - в един цвят, декоративните възглавници може да сменяте, добавяте нови, когато ви се прииска.

Твърдо и за мен така, двуцветни дивани - не  Naughty  Декоративните възглавници са достатъчно цвят.

И аз не харесвам два цвята, виж шаренийка като десен понякога ми радва окото  Laughing, понякога съвсем изчистен вид ми харесва повече...

# 544
Шаренийка и аз харесвам, особено едри, много натоварени принтове, стига да са балансирани в интериора. Но тези двуцветни дивани, които са много популярни сега в БГ, изоообщо не ми харесват, с извинение към хората, на които са им по вкуса. И другия проблем за мен е, че в момента са популярни, което означава, че след 2-3 макс години нещо друго ще е популярно по този начин и ще изглеждат поостарелички, за разлика от един по-класически едноцветен десен.

# 545
  • София
Абсолютно подкрепям горните мнения за едноцветните дивани Peace
На този бежов диван, може да сложиш всякакви цветни възглавнички и да ги сменяш, като ти омръзнат.
Аз лично бих комбинирала с черно и бяло, кафяво, тюркоаз, оранжево... И шартьоза, може да го използваш за тях  Wink

# 546
Имам въпрос към тези, които са по-наясно с тенденциите в интериора - дали сводовете са отживелица? Коридорът ни е разделен на две от рамка на врата. Не искам да избиваме стената към тавана и отстрани (която разделя малкото от голямото коридорче) и сега се чудя какво да правя с  това място.

# 547
Благодаря на всички за мненията Hug
Прави сте за едноцветния диван, аз исках такъв, мъжа ми хареса двуцветния вариант.
В крайна сметка се оказа, че големите възглавници за облягане фабрично имат цип. Така че поръчахме още един комплект калъфи за тях - така и вълкът сит, и агнето цяло Laughing 

# 548
Здравейте, надявам се да получа съвет от вас! В момента ни изработват мебелите за детската стая.  Основната конструкция ще е в цвят бяло шагре, а вратичките на секцията ще са  в този ,  плота на бюрото ще е в синия цвят. В момента трябва да поръчам стола за бюрото, реших дамаската да бъде в зеления цвят, но се чудя пластмасовата част на стола( гърба и стойката за колелцата) дали да е бяла или черна.

Бяла би било по-елегантно, малко повече ще се цапа в долната част може би.
Опитайте и плота на бюрото да е  бял.

# 549
Тъй като питах тук за боята с тефлон се чувствам длъжна да дам мнение- стои страхотно, ние я сложихме само на тавана, полилея разчупва страхотно светлината. Много съм доволна  Peace стои много по- различно

Благодаря! Снимка? Simple Smile))))

# 550
Имам въпрос към тези, които са по-наясно с тенденциите в интериора - дали сводовете са отживелица? Коридорът ни е разделен на две от рамка на врата. Не искам да избиваме стената към тавана и отстрани (която разделя малкото от голямото коридорче) и сега се чудя какво да правя с  това място.

Сводът, сам по себе си  е конструктивен елемент. Арката също.
Свързани са с класически стилове в архитектурата.
Ако мислите, че са извън стила ви - третирайте  го различно - например с тъмносиня боя, за да стои нарочен.
Или тапет.
Ако оставите само греда отгоре може би ще е по неприятно.
Все пак помислете дали да не го изчистите.

http://zidkam.com/forum/viewtopic.php?f=100&t=208

# 551
Стените ще са в жълт цвят 1-17-4 или 1-17-5 от гамата Spirit на Оргахим.

Не съм убедена, че цветовете на Оргахим са адекватни към каталога си при нанасяне на стена. Внимавайте да не е много агресивно жълтото, може и бели да ги оставите, а да слагате постери и весели цветни неща после по тях.Или много бледо сини-сиви.

# 552
  • София
Нивиана, много Ви благодаря за отговорите. Ще се вслушам в съвета Ви и бюрото цялото ще бъде бяло. За стените обаче изобщо не ми се иска да са бели. А за по-бледо жълти от първоначално замислените цветове какво мислите? Много се надявам отново да ми отговорите като вземете в предвид, че  синът ми много иска да има такъв фототапет . Понеже този фототапет може да стане само в размер 192/120, смятам да го сложа на стената по дългата част на леглото му.

# 553
След като е син - направете ги бледо сини. Зависи и от изложението. Дъгата ми е ярка, ама слагайте,  той ще  си мени мнението  през годините, ще  сменяте.
Най синьо зеленото сиво за стени. Не успявам да го обясня.Долу над тревата на дъгата има такова.

Със жълти може да стане слънчево, но жълтото е малко капризен цвят и  агресивен. Внимателно с него.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт