Нивиана за дизайна/6/

• 158 664
  • 793
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Meggysan блгодаря ти, наистина стои добре светъл плот, при теб се е получило перфектно. Можеш ли да кажеш какъв ти е точно плота/име/ и на коя фирма

Честно да ти кажа нямам никакъв спомен, правихме кухнята преди 2г. Не знам дали ще успея да си изровя отнякъде едни писания по проекта, ако там е записан.
Много светло бежово е, с едва забележими бледокафяви линии (не прави и не е тип мрамор, матов е). Беше уж от хубавите плотове, 4 см. Ще пробвам и в нета да потърся.
Много прилича на този:
http://www.iv-el.com/index.php?route=product/product&path=17 … p;product_id=1185 , но ... не знам.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 21:32 от Meggysan

# 706
  • Стара Загора
Аз не съм Нивиана и конкретен съвет няма да ти дам, но понеже тоналностите са като нашите у нас, ще ти покажа снимка. Ние сме със светъл плот и страшно много ми харесва. Само един ден ще сложим гранит, но това  е друг въпрос.
Цък.
Тук е още неизчистена и неподредена, но мисля, че може да придобиеш представа.
Много ми харесва твоята кухня. Ако е удобно на лични може би малко информация за фирма изпълнител и цена.

# 707
запис да следя темата  Heart Eyes

# 708
благодарение на вашите съвети, стаите станаха доста различни
малко снимки
http://dox.bg/files/dw?a=d69f7769ab

# 709
  • Варна
благодарение на вашите съвети, стаите станаха доста различни
малко снимки
http://dox.bg/files/dw?a=d69f7769ab
иска парола

# 710
мисля че трябва да стане с кода от картинката  Simple Smile

# 711
  • Варна
Да бе!  smile3538

На стените корк ли е?

bouquet

# 712
да корк е в едната стая
искахме да го махнем или боядисаме с латекс /но върху корк не става/, за да стане по-светла стаята
но със светлите мебели , не изглежда толкова тъмно  Simple Smile

# 713
  • В градината...
Еха, че синя детска - страхотна е станала  Peace

# 714
  • Варна
да корк е в едната стая
искахме да го махнем или боядисаме с латекс /но върху корк не става/, за да стане по-светла стаята
но със светлите мебели , не изглежда толкова тъмно  Simple Smile

Да светлите мебели го освежават, като качества корка е много добро покритие - лесна поддръжка, трайна и има топло и звуко изолационни качества, има излъчването на дърво.

Наистина ли не става с латекс? Дори с грунд преди това?

# 715
Да светлите мебели го освежават, като качества корка е много добро покритие - лесна поддръжка, трайна и има топло и звуко изолационни качества, има излъчването на дърво.
Наистина ли не става с латекс? Дори с грунд преди това?
Казаха ми че трябва да минат поне 5 години, защото сме го минали с парафин
затова тая година пак го намазахме с парафин  Simple Smile
иначе никаква поддръжка не изисква, не си личи нищо
даже пирони за картини където сме забивали, не се вижда къде е било

# 716
Харесва ми темата.    bouquet

# 717
Здравейте, аз съм нова в тази тема, досега само четях но уви докато не ти дойде до главата не се сещаш. Но ето че ще имам нужда от помощ. Предстои ни да строим къща която ще изглежда така;
http://www.album.bg/mnp/images/31175023/

Всичко ще е от 0!!! Въпросът ми е как да подредя мебелите в хола който е 15м-7м външните стени могат да са изцяло френски прозорци до долу има голяма и просторна гледка но как да го направя хем да ми е просторно, хем уютно, кухнята съм е измислила аз, но не сам сигурна дали това е което искам. Моля за съвет!!! Все още имам малко време да променям, място на врати, стени, прозорци........!!!
Благодаря !!!

# 718
  • Русе
Извинявай много, обаче никак не ми харесва Simple Smile. Всички стаи с преход ли са? От хола се влиза навсякъде ли?
Това 4м,2м,3м - диван ли е, ако е така защо е обърнат към вратите, а не към френските прозорци?
Ако не се притесняваш от отопление/охлаждане - слагай френски прозорци. Аз лично не сложих. За информация строихме къща от 0 преди 4 г, от две живеем в нея.

# 719
Дивана съм го обърнала на там защото телевизора е закачен между двете врати, а за отоплението мислим да сложим камина с подово на палети така няма да има проблем с топлото.

Общи условия

Активация на акаунт