Нивиана за дизайна/6/

• 158 666
  • 793
  •   1
Отговори
# 690
И тъй като искам да приключа тази тема тази година, споделям това:

http://www.urban-mag.com/bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD … 4074#.UrcPTPRdW_k

# 691
  • В градината...
Нивиана, ще те помоля за съвет  Hug

Кухнята и трапезарията са общо помещение, стените са светло сини /леко към зелено/.
Скрит текст:
Чудя се дали тези платове, по-скоро май този от ляво, ще са подходящи за тапициране на столовете и възглавнички на дивана
Скрит текст:
реално повече зеленеят.

# 692
  • София
Поздравявам всички с Коледните и Новогодишните празници и пожелавам на Нивиана много вдъхновение и красота!  Hug
Скрит текст:

# 693
Благодаря Атти !
И аз желая на всички  спокойни и  уютни, споделени празници !

# 694
Нивиана, ще те помоля за съвет  Hug

Кухнята и трапезарията са общо помещение, стените са светло сини /леко към зелено/.
Скрит текст:
Чудя се дали тези платове, по-скоро май този от ляво, ще са подходящи за тапициране на столовете и възглавнички на дивана
Скрит текст:
реално повече зеленеят.

Ами приятни са платовете, стените  са ми бледи на мен, почти без цвят.
Раирания може би трябва да отиде на столовете, защото са с по голяма натовареност.
Опитайте се да ги съчетаете с пердетата.
С  някой кант отгоре или отдолу.

# 695
  • В градината...
Стаите са много осветени и стените изглеждат по-светли. Но пък са доста малки стаите и искам да са светли и широки. Ще шия римски щори от американ, явно там може да измисля някаква добавка от тези платове.

# 696
Здравейте на всички! Моля за съвет за цвета на пердетата в хола. Изложение - юг. Стените са някакъв топъл вариант на бежово, диванът - тъмно кафяв, килим - шарен, персийски в бежово и кафяво. Секцията обаче е някакво дървесно чудо в преливащи се бежово, венге и сиво със сребристи дръжки. Пердетата трябва да са прозрачни , но какъв цвят? Може би графитено сиво или.........

# 697
Стаите са много осветени и стените изглеждат по-светли. Но пък са доста малки стаите и искам да са светли и широки. Ще шия римски щори от американ, явно там може да измисля някаква добавка от тези платове.

Ами да. например  в края.

# 698
Здравейте на всички! Моля за съвет за цвета на пердетата в хола. Изложение - юг. Стените са някакъв топъл вариант на бежово, диванът - тъмно кафяв, килим - шарен, персийски в бежово и кафяво. Секцията обаче е някакво дървесно чудо в преливащи се бежово, венге и сиво със сребристи дръжки. Пердетата трябва да са прозрачни , но какъв цвят? Може би графитено сиво или.........

Бежово като стените. Възможно най-близко.
За да не стои като седми цвят. Нека да е по обединено. Може плътните да са бежови, тънкото  - кафява мрежа - ситна много.. Ще стои изискано.
Ако са сиви - ще е обратното на тази картинка. Слагам я да си го представите.

# 699
Нивиана, много Ви благодаря за съвета!  bouquet Търсенето на перде започва  smile3508

# 700
Здравейте,

страхотна идея за закъсали под онова дърво - кривата круша, както казва и Нивиана.
Нов съм във форума и моля за някоя идея за придаване на акцент на жилището ни.
Не можем да харесаме пердета, които да предадат завършен вид на апартамента, както и осветление.
Първоначалната идея за осветлението беше да има една висяща лампа над масата за хранене и две други (от една и съща серия) пред ТВ-то и кухнята. Но не успяваме да харесаме и причината за това е, че се притесняваме да не стане прекалено претрупано.
http://menanceci.snimka.bg/architecture/hol.797048

# 701
Здравейте,
какъв цвят за стени на кухня бихте ми препоръчали,
ако кухнята е с горни вратички цвят бордо и долни - титан,
пода е гранитогрес мръсно бяло,с жълтеникави петна.
Аз освен бял цвят за стените, друг по-подходящ не мога да избера. Embarassed

Бледосиви. Титана ще се върже, и ще даде общ фон. Подът  няма да изглежда по тъмен от стените.

Боядисах в бледосиво. Стана чудесно - много благодаря за съвета. Снимки ще пусна по-късно, след монтажа на шкафовете. Grinning

# 702
  • София
Help!
Момичета помагайте
Правя спешен ремонт  и тъй като много харесвам кафяво дърво и ми стои много уютно си сложих дограма тъмен дъб- кафява- в шоколадова тоналност. В тази връзка съм се засилила да правя кафява кухня, като мисля цялата да е един цвят, тоест да не правя традиционното горни шкафове едноцветни, тъй като ми се иска цялата да е "дървена".
Проблемът е , че не мога да реша за цвета на плота- плотовете са ужасни, само един дюс ми хареса- но пък ми се струва че на тъмна кухня гръб и плот светли много ще ми белее... не знам.
Цветовете които съм харесала особено единия- Орех аида табак на Егер  http://www.salex.bg/desktops/oreh-aida-tabak-H-3704-ST15е доста разпространен, другия не толкова http://www.salex.bg/desktops/kafav-asen-kassino-H-1215-ST22., http://www.salex.bg/desktops/oreh-tenesi-svetal-H-3775-ST9..колебая се между тях, както и как да ги съчетая с плот, плочки, стени...
Моля за съвет какъв плот/гръбче да сложа. Трябва и гранитогрес за пода да купувам, а кухнята е свързана и с хола и столовата/отделни помещения, но има преходи между тях/..въобще не знам в каква гама да се движа с това кафяво на което съм се хвърлила- лутам се от тъмно лилаво- до светло петролено... помогнете ми с идеи.... исках да кажа, че може би тоновете в кухнята ще се повторят и в хола

# 703
  • Русе
Аз не съм Нивиана и конкретен съвет няма да ти дам, но понеже тоналностите са като нашите у нас, ще ти покажа снимка. Ние сме със светъл плот и страшно много ми харесва. Само един ден ще сложим гранит, но това  е друг въпрос.
Цък.
Тук е още неизчистена и неподредена, но мисля, че може да придобиеш представа.

# 704
  • София
Meggysan блгодаря ти, наистина стои добре светъл плот, при теб се е получило перфектно. Можеш ли да кажеш какъв ти е точно плота/име/ и на коя фирма

Общи условия

Активация на акаунт