Серия BIO Vital на Дева

• 1 511
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Много ме заинтригува тази серия на Дева, много разнообразна и био! Но нещо не мога да се ориентирам в сайта на Rubella и не мога да открия имат ли някакъв сертификат, удостоверяващ, че козметиката е био. Моля ви, кажете, знаете ли нещо по въпроса, ползвали ли сте някой от тези продукти и доволни ли сте?

# 1
  • София
Ето това пише за серията
Серия за коса и тяло Bio Vital
Новата серия за коса и тяло DeBa Bio Vital е разработена съгласно последните тенденции
в козметиката – с натурални суровини, които имат био сертификати, удостоверяващи
техния произход. Серията включва 9 продукта, подходящи
за различните типове коса и кожа.

∙ Без парабени

/химични консерванти/

∙ Без силикони

∙ Без оцветители

Аз също я заглеждам от известно време и ще ми е интересно да чуя отзиви ако някой вече я е ползвал  Hug

# 2
Да, ясно, но никъде в сайта не можах да намеря кой сертификат притежава серията.

# 3
Здравейте, за първи пътползвах боята за коса и балсама за суха коса на тази серия изключително доволна съм.Усещах я хидратирана и подхранена чак до следващото измиване. Имайте предвид, че моята коса е къдрава и по принцип е много по-суха от останалите. След многобройните продукти на пазара за коса, които съм ползвала включително готовата къна, която е в тубички с кремообразна структура и ми изсуши косата до неузнаваемост тази на дева био витал само след есно нанасяне от нея и балсама видимо има на 90% разлика.

Общи условия

Активация на акаунт