Времето как само си минава, а на бебчо все по-тясно в коремчето му става!МАРТ-11

• 30 584
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Rosaura е права, за случаите на неща, които се купуват еднократно и все пак можем да си позволим сумата.

Специално за помпата, проблемът не е цената. Проблемът е, че продавачката (която има интерес да ми продава по-скъпото, нали така?) ми препоръчва марка на половин цена. Каза ми, че шефката й родила преди половин година и видяла, че другите жени използвали такива помпи и били много доволни. Самата тя си била взела такава и след това я вкарали и нея в продуктите, които продават.

Трудно ми е да се ориентирам за марка, а в същото време като ви чета, разбирам, че цената не е определяща при избора на помпа и изобщо за успеха на цялото кърмаческо начинание. Ето, има момичета, които с 5-левови помпи са се справили супер...

От друга страна за АБСОЛЮТНО всички марки могат да се намерят супер гадни отзиви. Това допълнително обърква нещата, а да ви кажа изобщо не ми се иска да купувам 2-3 помпи, докато си намеря "моята".

Боже, какъв трактат на тема помпи издокарах!  Grinning Сигурно ми е от хормоналния дисбаланс!

Хайде, хубава вечер!

# 181
  • И аз не знам къде
Лелее какъв разговор стана с тези помпи  newsm03 Аз исках да кажа просто,че това,което се продава,може съвсем да не е това,което очаквате д получите,при наличието на такива ментета. А и на мен лично ми се струва,че една по-евтина не само би могла да свърши същата,но и да бъде по-качествена(имам предвид,че материала може да не е качествен и да се отрази върху бебчо),но всеки си решава с какво да разполага. Аз поне засега няма да купувам,а ше изчакам да видя дали наистина ще имам нужда от нея  Peace

# 182
Добро утро и от мен :preggo Simple Smile.
 За помпите на Avent, както и за останалите им продукти една позната ми каза за човек, който ги внася от Германия и са на доста по-ниска цена. Ето линка http://all4baby.prodavalnik.com/. Тя си е взела доста неща и всичко е ново. Хубав ден от мен Simple Smile

Момичета, аз преди седмица си взех от продавалника от този потребител помпата на Авент за 55лв и съм супер доволна - нова е и ми излезе като да я поръчвам от Англия. Продавачът е супер коректен и още на другия ден помпата беше при мен - така че ако някой се колебае - проверено е - нешата са си нови, просто не струва 89 лв, както навсякъде в България Simple Smile

# 183
  • Варна
Здравейте момичета, голяма дискусия с тези помпи. Аз лично взех Авен електрическа и се надявам да остана доволна. Доста порових в нета, четох разни мнения на различин мами, и бях решила Авен или Медела, но ми излезе изгодна оферта за Авен и просто я купих. Напълно съм съгласна че всеки сам степенува приоритети и марки от които ще купува. Може и помпата от 5лв да върши същата работа, няма как да съм сигурна в това, но се съмнявам че и в двете има вложени материали с качество за 5лв и останалите 80-90лв да са заради рекламата на дадена марка....била тя Авен,Медела, Томитипи и т.н..

# 184
И аз си купих въпросната гооооляма възглавница на Бертони. Пробвах я два-три дни и също реших да я изпера. При мен се деформира съвсем лееекичко, от едната страна. Малко я поомачках и долу-горе се оправи. За ефект не съм много сигурна че има. По скоро виждам дефект в това, че е много огромна и я прехвърлям насам-натам,особено нощем когато ставам по n-пъти. Но е много мекичка и галюьовна... Дано за кърменето има по-голям ефект. А някакъв калъф определено трябва да се измисли, макар че не ми се вижда лесна работа,ще натоваря майка ми с тази задача.После и бебока може да повърне...
Благодаря на всички, включили се в коментарите за Авент, май и аз ще си поръчам някои работи от продавалника като например стерилизатора за 89 лв икомплекта шишета за новородени. За помпата съм се спряла на двуфазовата на Медела.

# 185
Днес бях на два рожденни дни - на сестра ми която става на 24(да ми е жива и здрава, безкрайно много я обичам   bouquet ), и на първия рожден ден на детенцето и (моя сладък и обожаван племенник за който умирам  Embarassed ). Беше много хубаво с шапки и балони, много балониии  newsm59 newsm59 , а тортата беше невероятна и като вкус и дизайн  newsm38. Другата неделя ще правим и прощапулник, тъй като малкия юнак по преди седмица правеше по 2-3 крачки, а днес вече си обикаля сам running running
mariavarna, 1mimi аз си купих от него комплекта с шишетата и четка, незнам защо цените са такива, но комплекта беше чисто нов и неотпечатан аз лично съм много доволна  Peace. Незнам дали са менте, сравнявах ги с оригиналните на сестра ми, която купуваше 1 брой мъничко шише за 14 лв. и няма разлика, също и четките сравнявах нейната е 13лв. а моята е към комплекта и пак не видях разлика, дори и в косъма  newsm78.
Момичетасподелете някакви отзиви за арниката тъй като утре я почвам сутрин и вечер по 3 зрънца, но попаднах на едно мнение в нета, оето гласеше, че е опасно да експериментираме с нея, тъй като ако не доведе до желания резултат, ще доведе до обратния и ще усложни доста нещата. Е вярно, че положителните мнения са безбрай, но това малко ме стресна  #Cussing out

# 186

Здравейте мами!!!С голям интерес чета всеки коментар и е от голямо значение за тези от нас които нямат опит Simple Smile ако има някои от Сливен да казва

# 187
Момичетасподелете някакви отзиви за арниката тъй като утре я почвам сутрин и вечер по 3 зрънца, но попаднах на едно мнение в нета, оето гласеше, че е опасно да експериментираме с нея, тъй като ако не доведе до желания резултат, ще доведе до обратния и ще усложни доста нещата. Е вярно, че положителните мнения са безбрай, но това малко ме стресна  #Cussing out
Тиара, аз от два дни чета всякакъви форуми и мнение за Арниката, поръчах си  -Алника Монтана 5 CH, но и аз като теб съм в чуденка... Първо прочетох много позитивни неща, но после попаднах и на мнения, че пиенето й месец преди термин може да доведе до преносване, нееефективни контракции и оттам - секцио... Пишеше още, че при хомеопатията приеманатео на нещо превантивно няма, така че - въпреки отзивите - аз лично мисля да почна да па я приемам 5 дни преди термин ако дотогава не съм родила... А ако прочета още подобни мнения  - може и само като ми почнат контракциите. Никой обаче не отрича лечебното действие на Арниката, приемана като хомеопатично лекарство, след раждане, независимо секцио или естествено... Надявам се, че не съм досадила-ако искаш се консултирай с хомеопат, но... Лека вечер!

# 188
Siana_83 това за преносването пък за първи път го чувам, по принцип четох, че я преписват в други схеми за предизвикване на раждане, ако преносиш  newsm78 незнааам. Искам да чуя още 2-3 мнения тук и ще реша.

# 189
  • Страната на чудесата
Аз утре съм на преглед при нашата хомеопатичка и ще питам за Арниката Simple SmileПо принцип се ползва и при планови операции, за да ограничи кървенето и отоците и да улесни възстановяването.

# 190
Аз предварително нищо няма да пия по съвет на моя приятелка, занимаваща се с хомеопатия. Тя казва така - ако при здрав организъм дадеш хомеопатично, го доказваш (получаваш симптомите, които лекарството лекува) Скоро оперираха мъжа ми и следвах нейните инструкции, възстанови се страшно бързо и без обезболяващи.

# 191
  • Пловдив
Добро утро,
изчетох коментарите за помпите. Аз няма да си купувам, ако се наложи продават се на всякъде, ако има нужда ще ми купят. А ако не се ползва, дават се само пари. А колкото до цените, за мен това не е критерии. В България са толкова надути цените, че едва ли по евтините не са качествени. Една приятелка от София ми подари комплект 4 шишета на Авент с четка и биберон. Купила ги на промоция за 39 лв., а цената им била 63 лв. ЕЕЕ и какво като ги продадат за 39 лв. нямат печалба ли, просто другата цена не е реална, но хората ги купуват, защото са на Авент.
Количката която си купих, много я харесвам, направо е страхотна за мен. Струва 300 лв. (триколка с два коша - единия до 6м, другия за след 6м) от Джъмбо и прилича на една от количките на една от мамите, която струва 950 лв. ( само че нейната има и кош за кола). Просто моята е някаква марка, която не е известна, даже не можах да я намеря в нета, като и напиша името ми излизат някакви англииски сайтове и не мога да я намеря, за да я покажа. Но ще върши същата работа, за качеството ще видим. Има и 2 години гаранция.
Всеки си преценя според джоба, да който може да си позволи защо да не си вземе по скъпи неща.
Лек ден, че рано сутринта много се разписах!

# 192
Добро утро!

Вчера вечерта си погледнах корема - отдясно са се появили едни големи сини кръвоносни съдове, а отпред, отдясно на пъпа - имам и 1 синина, която ме боли! Направо съм се ужасила! Не съм си удряла корема или нещо такова... изобщо не мога да разбера как се е появила синина! Добре че днес съм на преглед от 10:30, че да ме види доки и да каже нещо.

# 193
  • Стара Загора
 kaffeetrmker_2

# 194

Общи условия

Активация на акаунт